günaydın denefcimm ewt bayadır teyzoşlarım giremiyo kandil akşamı emine teyzemin evinde yangın çıktı mutfaktaki aspiratörün kabloları tutuşmuş ve mutfak tamamen yanmış diğer odalara sıçramadan itfaiye yetişmiş ama odalarda bayağı bi is olmuş yani şu an oturamıyolar ewde her yer is kapkara elektrik yok su yok hep yanmış kablolar çok şükürki onlara bişi olmamış şu an ananemler yakında orda kalıyolar yani sehernaz larda ben pazar günü gittim ewi gördüm şok oldum sanki mutfağa bomba atmışlar rabbim teyzemlere sağlık versin herkese slm ları vardı biraz toparlansınlar gelirler inşallah hepinizi öptümm
:1shok::1shok::1shok:
ya ben bişey oldugunu tahmin ettim.çünki bu kadar uzun zaman ikiside gelmeyince topige bi tuaflık sezdim.yoksa asla kolay kolay buraya ugramamazlık yapmazlardı.çok geçmiş olsun dedigimi ilet canım....canlarına bişey olmamış ya.buna çok şükür.:Saruboceq::Saruboceq:ALLAH KORUMUŞ...inan okuyunca şok oldum....insallah en kısa zamanda evlerini toparlarlar yine topigimize gelirler...çok üzüldüm çok...:sinifsinif::çok üzgünüm:
haber verdigin için tesekkür ederim canım.ah yakında olsaydık en azından temizligine yardıma gelirdim......
merhaba ben kırşehirliyim varmı aranızda kırşehirli olan
emine ablam geçmişler olsun çok şükür size bişey olmamış tekrar geçmiş olsun ablam herkese iyi geceler
emınecım canım cok gecmısler olsun cok üzüldüm rabbım sızlerı korumus sükürler olsun öptüm canım görüsürüz :Saruboceq::gitme:
:1shok::1shok::1shok:
ya ben bişey oldugunu tahmin ettim.çünki bu kadar uzun zaman ikiside gelmeyince topige bi tuaflık sezdim.yoksa asla kolay kolay buraya ugramamazlık yapmazlardı.çok geçmiş olsun dedigimi ilet canım....canlarına bişey olmamış ya.buna çok şükür.:Saruboceq::Saruboceq:ALLAH KORUMUŞ...inan okuyunca şok oldum....insallah en kısa zamanda evlerini toparlarlar yine topigimize gelirler...çok üzüldüm çok...:sinifsinif::çok üzgünüm:
haber verdigin için tesekkür ederim canım.ah yakında olsaydık en azından temizligine yardıma gelirdim......
günaydın kıslarr.....
bir sakaryalı olarak daldım aranıza.....
sehernazcımablana geçmiş olsun dileklerimii iletebilirssen çok sevinirim..
herkesi öpüyorumm
günaydin kizlar. nasilsiniz
emine ablaya ne olmus anlamadim ama ben de gecmis olsun diyorum
sehernazım emine ablama söle üzmesin kendini....tekrar geçmiş olsun.insallah tez zamanda evlerine geçerde emine ablam kötü günlerini unutur...kendilerine bişey olmasında.herşey bizim için bacım.aglamakta gülmekte üzülmekte sevinmekte..:çok üzgünüm::a015:
günaydın kıslarr.....
bir sakaryalı olarak daldım aranıza.....
sehernazcımablana geçmiş olsun dileklerimii iletebilirssen çok sevinirim..
herkesi öpüyorumm
günaydin kizlar. nasilsiniz
emine ablaya ne olmus anlamadim ama ben de gecmis olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?