Bütün iller Toplandık,Toplandık....

düzceden kucak dolusu mucuklarrr..ŞenizŞenizŞeniz
nasılmış benim yurdumun güzel insanları....
kızlar ya benim iş yerinide kriz vurdu..1 ay a kadar kapatmamız kesinleşti...mafoldumben:sinifsinif:
bende issizler ordusuna katılacagım...mafoldumben
neyse herşeyin hayırlısı demi kızlar...yapacak bişey yok.üzüntü neyi geri getirdiki..
hepinize iyi akşamlar...

iyi akşamlar kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler
bizden de düzceye sevgiler denefim bizler iyiyiz canım üzülme canım hiç olmasa geçici 1 ay inşallah sonra olur dediğin gibi hayırlısı olsun ehhh buraya daha çok uğrarsın vaktin olur

her şeyin başı sağlık olsun kanki üzülme yeter
ehhhh bundan sonra kalan zamanını bize harçarsın tatlışkom
eşin gece gelinceye kadar
bu sefer bağın k.validen var vakit bulamazsan :sinifsinif:
evet bacım sabah bi açarım heralde gece eşim gelesiye kadar...kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

canım benim canın sag olsun inş daha güzel bi iş bulursun takma kafana
takıl kk ne :enbuyukkk: seni daha çokk görcezhihoyyyt bacımmm bende seni munckkkkkkkkopuyorumnanaktan

herkese günaydın kandilniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun:Saruboceq: denefcim allah hayırlısını versin inşallah üzülme kk da daha çok beraber oluruzz:jeyyar::jeyyar:

ist'den kuçak dolusu sevgiler saygılar
regaib kandiliniz mübarek olsun niçe kandillere hep beraber canlar

selam kandiliniz mübaerek olsun arkadaşlar denef ablam allahtan hayırlısı gene tamamen degilde geçici kapatmışınız sende senelik izne çıktım varsayarsın herkese güzel bi gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…