• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

canlarım nasılsınız ıyısınızdır ınsallah bende pazartesı hayırlısı ıle dönüyorum özledım valla cok öptüm hepınızı tek tek günlerım cok güzel gectı hıc dönmek ıstemıyorum valla kendınıze ıyı bakın mutlu olun mutlu kalın sekerlerımopuyorumnanaktan

emınecım canım cok gecmısler olsun cok üzüldüm rabbım sızlerı korumus sükürler olsun öptüm canım görüsürüz :Saruboceq::gitme:

günaydın denefcimm ewt bayadır teyzoşlarım giremiyo kandil akşamı emine teyzemin evinde yangın çıktı mutfaktaki aspiratörün kabloları tutuşmuş ve mutfak tamamen yanmış diğer odalara sıçramadan itfaiye yetişmiş ama odalarda bayağı bi is olmuş yani şu an oturamıyolar ewde her yer is kapkara elektrik yok su yok hep yanmış kablolar çok şükürki onlara bişi olmamış şu an ananemler yakında orda kalıyolar yani sehernaz larda ben pazar günü gittim ewi gördüm şok oldum sanki mutfağa bomba atmışlar rabbim teyzemlere sağlık versin herkese slm ları vardı biraz toparlansınlar gelirler inşallah hepinizi öptümm

:1shok::1shok::1shok:
ya ben bişey oldugunu tahmin ettim.çünki bu kadar uzun zaman ikiside gelmeyince topige bi tuaflık sezdim.yoksa asla kolay kolay buraya ugramamazlık yapmazlardı.çok geçmiş olsun dedigimi ilet canım....canlarına bişey olmamış ya.buna çok şükür.:Saruboceq::Saruboceq:ALLAH KORUMUŞ...inan okuyunca şok oldum....insallah en kısa zamanda evlerini toparlarlar yine topigimize gelirler...çok üzüldüm çok...:sinifsinif::çok üzgünüm:
haber verdigin için tesekkür ederim canım.ah yakında olsaydık en azından temizligine yardıma gelirdim......

ya ben bişey oldugunu tahmin ettim.çünki bu kadar uzun zaman ikiside gelmeyince topige bi tuaflık sezdim.yoksa asla kolay kolay buraya ugramamazlık yapmazlardı.çok geçmiş olsun dedigimi ilet canım....canlarına bişey olmamış ya.buna çok şükür.:Saruboceq::Saruboceq:ALLAH KORUMUŞ...inan okuyunca şok oldum....insallah en kısa zamanda evlerini toparlarlar yine topigimize gelirler...çok üzüldüm çok...:sinifsinif::çok üzgünüm:
haber verdigin için tesekkür ederim canım.ah yakında olsaydık en azından temizligine yardıma gelirdim......

çok saol denefcim el birliği ile toparlıycaz şu an el süremiyolar itfaiye raporu çıkmadan anca yanan kullanılamayan eşyaları attılar bir iki parça eşya alıyolar işte giyim felan yıkayıp giyiniyolar vvala çok zor allah yardımcımız olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: herkesi öpüyorum

günaydın arkadaşlar
canelim ALLAH YARDIMCILARI OLSUN..:Saruboceq::Saruboceq:ben bile burda çok etkilendim.bide siz bunu birebir yaşadınız.ne kadar çok etkilşenmişinizdir...senağlama
bitosuum,deryam sizleri burda tekrar görmek çok güzel...a.s.a.s.

günaydın kızlar hayırlı cumalar
emineye geçmiş olsun,allah beterinden korusun inşallah

emine ablam geçmişler olsun çok şükür size bişey olmamış tekrar geçmiş olsun ablam herkese iyi geceler

emınecım canım cok gecmısler olsun cok üzüldüm rabbım sızlerı korumus sükürler olsun öptüm canım görüsürüz :Saruboceq::gitme:

mreyemtazem biitosumm denefimmm egemm saolun canlarımm benimmm

ewtyaa allah beterinden saklasın canlarına bişey olmadı yaaa eşya gine yerine gelir
daha yeni yeni kendilerine geldiler şoktaydılar çok korkunçdu

evleri düzelene kadar bizdeler bir ayı bulur tamirat .evde kulanlmaz halde zaten

sehernazım emine ablama söle üzmesin kendini....tekrar geçmiş olsun.insallah tez zamanda evlerine geçerde emine ablam kötü günlerini unutur...kendilerine bişey olmasında.herşey bizim için bacım.aglamakta gülmekte üzülmekte sevinmekte..:çok üzgünüm::a015:

günaydın kıslarr.....
bir sakaryalı olarak daldım aranıza.....
sehernazcımablana geçmiş olsun dileklerimii iletebilirssen çok sevinirim..
herkesi öpüyorumm

günaydin kizlar. nasilsiniz
emine ablaya ne olmus anlamadim ama ben de gecmis olsun diyorum

günaydın derya bacım..emine ablamın evinde yangın çıkmış....onun için geçmiş olsun diledik...çok şükür kendilerine bişey olmamıış:Saruboceq:
sen nasılsın canım.keyfin nasıl

sehernazım emine ablama söle üzmesin kendini....tekrar geçmiş olsun.insallah tez zamanda evlerine geçerde emine ablam kötü günlerini unutur...kendilerine bişey olmasında.herşey bizim için bacım.aglamakta gülmekte üzülmekte sevinmekte..:çok üzgünüm::a015:

günaydın kıslarr.....
bir sakaryalı olarak daldım aranıza.....
sehernazcımablana geçmiş olsun dileklerimii iletebilirssen çok sevinirim..
herkesi öpüyorumm

günaydin kizlar. nasilsiniz
emine ablaya ne olmus anlamadim ama ben de gecmis olsun diyorum

saolun canlarım benimm ablacımınnn da selamı var sizlere çokk teşkr ediyooo

Back