• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

kızlar geç oldu ama olsun herkezin babasının babalar günü kutlu olsun,babasını kaybeden arkadaşlarımında babalarının mekanı cennet olsun:çok üzgünüm:allah rahmet eylesin

kızlar geç oldu ama olsun herkezin babasının babalar günü kutlu olsun,babasını kaybeden arkadaşlarımında babalarının mekanı cennet olsun:çok üzgünüm:allah rahmet eylesin

tesekürler canım.ben babamı kaybettigim 7 sene bitti.bende babamın mezarına gittim.dualar okudum babacıgıma.insallah Allah kabul eder..

günaydınlar hayırlı sabahlar iyi haftalar hem sevgili Asoya hem emine44ün kızına kolaylıklar diliyorum zira bu sıcaklarda nesef alamazken ders calışmak zor zannattır

slm kizlar. nasilsiniz görüsmeyeli

günaydın kız nerelerdeydin hoş geldinnnnn

evet canım herkezin babalar günü kutlu olsun ölenlerede allah rahmet etsin:Saruboceq:

tesekürler canım.ben babamı kaybettigim 7 sene bitti.bende babamın mezarına gittim.dualar okudum babacıgıma.insallah Allah kabul eder..
denefim babana allah rahmet etsin benim babamda 25 sene oldu çok genç öldu hepsinin mekanı cennet olsun:Saruboceq:
günaydınlar hayırlı sabahlar iyi haftalar hem sevgili Asoya hem emine44ün kızına kolaylıklar diliyorum zira bu sıcaklarda nesef alamazken ders calışmak zor zannattır

sağol canım bütün sınava gireceklere allah kolaylık versin bu sıcakta hakketten zor

slm kızlarr nasılsınız ben temizliğimi yaptım kahvaltımı yaptım makineye bir halı attım çıksın fatura yatırmaya gitcem bugün çok yoğunum yaniii hepinize iyi bir hafta diliyorumm:1hug:

eder işallah denefçim amiiin:Saruboceq:
allah kabul etsin,aslında bi yandanda çok hüzünlü böyle günler be:çok üzgünüm:

amaniiin senin makinan halı da mı yıkıyor :uhm:
günaydınnnn ewt yaa benim külüstür halıda yıkıyo kızlar şaşırmayın ya 6 metre kare deyil yanii:lepi:kafamçokkarıştı:1shok:
daylight canım bende şaştımmkafamçokkarıştı

kız canel bacımmm huuuu nettinnnn halıyı nasıl sıgdırdınnn makineye alkisalkisalkis saglammm duruyomuuuu makinennnnm:Saruboceq:afoldumben

ben sığdırıım bacım varsa getir hlıları yıkarızz:lepi:

selam naaparsınız neediyonuz bugün benim misafirim var antakyadan eski işarkadaşım gelcek yav canelcim ben kilim atıyorumda makina ne oldugunu şaşıyo senin makina iyi dayanıyo valla herkese güzel bigün diliyorum çok öptüm

günaydınnnn ewt yaa benim külüstür halıda yıkıyo kızlar şaşırmayın ya 6 metre kare deyil yanii:lepi:kafamçokkarıştı:1shok:

ben sığdırıım bacım varsa getir hlıları yıkarızz:lepi:

bende şaştım vallah :1shok: dedim küçükleri atmıştır
nirde oturuyon ist ben getirem k.halılarımı :roflol:

Back