Bütün iller Toplandık,Toplandık....

çok sıcak bir yerden çok sıcak sevgi dolu günaydınlar..........haftasonunuz çok güzel gçer inşallah hatunlar.....

selamlar yurdumun tatli sevecen cok kiymetlileri nasilsiniz öptüm hepinizi cokopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam arkadaşlar ya burası felaket sıcak durulmuyo valla gündüzde dışarı çıkılmıyodu nasıl geçecek bugünler meteorolojide sıcaklar artacak diyo yandık valla üstüne eşimlede tartıştık canım acayip sıkkın iyiki varsınızda içimi dökebiliyorum burada çok fazla arkadaşım yok herkeslede konuşulmuyo malesef çok öptüm

sıcak deme bacım valla burada yanıyo hele benim ev sanki hamam sıkma canını bacım olur arada böyle tartışmalar evliliğin tuzu biberi der eskiler ne kadar doğru o ayrı tartışma konusu biz burdayız canını sıkmaya devam ederse haber ver klava:klava:klava: hemen ordayız bacımm:1hug:

burasi cok sicak degil valla biraz önce battaniye örttüm disarisi güzelde ev soguk canelcim aynen katiliyorum canimsana fakat yardima ihtiyaci olursa hepimiz variz haaaaaaaaaaaa:teselli:

hay allah razı olsun canlarım valla bi sopayı hakediyo benimki arada niye tartıştıgımızıda söyliyim bu geldi ev buldum dedi gittik eve baktık iyi tutalım dedim bugünde diyoki yok ben vazgeçtim sebeb arabayı nereye park edecekmiş ya bunca insan nereye koyuyosa sende oraya koy dedim haydiiii uzadıkça uzadı yok taşınmıyomuş yok tutmuyomuş sinirlerimi hoplattı ozaman niye gelipte ev buldum diyosunki demi yani kafanızı şişirdim kusura bakmayın öptüm grşr canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…