canlarım ben geldimmdelikafaduldendelikafadulden spordan geldim öldüm bu sıcakta 2 misli ter atıyom herhal 2 kilom gitmiştir bugün valla çok sevindim bugün ölçü günümdü her yerden 2 şer 3 er hatta 6 şar cm vermişimhihoyyythihoyyythihoyyytveee hafta sonu 46 beden eteği giydim ayy nası sevindim anlatamamdelikafadulden:teytey::sm_cool:teyzoşummmm bikinimi hazırlaaaaaaa kırmızı olcak ona göreeeeeeee
saol cnm valla bu sefer kafaya koydum kurtulcam bu kilolardan:lepi:canelim süpersin bacım bayada azimlisin gülüm..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok saol canımmma.s.gözünaydın şekerim senin adına çok sevindim
saol cnm en kısa sürede ordayımmm bi doktor işim var benim ağrılrım kesilmedi ya başka bi yere gitcemmm ama erkende gelebilirim yanınızaa.s.canımcımmm tek kırmızı degil her renkden alacammm bacımaaaa hemideee iplisindennn
bitenemmm merakla bekliyozzz zemuszemus gelde kutlayakkkhihoyyyt canımmm muncnkkkkkk:lepi:turkbayragi
sanada günaydın bacım nasılsınn bizdende kucak dolusu sevgilerra.s.Günaydınlar iyi sabahlar ülkemin herbir yanına kucakl dolusu sevgiler !...
günaydın bacımm a.s.a.s.günaydın kıslarrrrrrrrhihoyyyt
canelcim valla tebrik ederim bacımmm ...
kızlar hepinizi öpüyorum ...
kırşehirden selam var sizlereeeeeeeeeeeee
-----------------:):)::teytey:
selamlarrrrrrrrrrrrrrzemuszemusopuyorumnanaktan
saol cnm bende öpüyorummm:1hug:canelcim valla tebrik ederim bacımmm ...
kızlar hepinizi öpüyorum ...
kızlar nasılsınız hepiciğiniz hoş gelmişiniz öpüyorum hepinizi
selam canımcım iyisindir inşallah biz yanıyoz çok sıcak ya a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?