• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

hay allah razı olsun canlarım valla bi sopayı hakediyo benimki arada niye tartıştıgımızıda söyliyim bu geldi ev buldum dedi gittik eve baktık iyi tutalım dedim bugünde diyoki yok ben vazgeçtim sebeb arabayı nereye park edecekmiş ya bunca insan nereye koyuyosa sende oraya koy dedim haydiiii uzadıkça uzadı yok taşınmıyomuş yok tutmuyomuş sinirlerimi hoplattı ozaman niye gelipte ev buldum diyosunki demi yani kafanızı şişirdim kusura bakmayın öptüm grşr canlar

niye kafamiz sissin canim benim biz bir aileyiz birbirimizi dinleyip yardimci olmak icin digmi bazen erkeklerin hic nedensiz bu tavirlari oluyor canim anlayamiyor insan büyük ihtimallae evi istemedi sanirim bahane olmustur park yeri neyse allah büyük tartismalar vermesin hep mutlu olun insallah üzme canini sen opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hay allah razı olsun canlarım valla bi sopayı hakediyo benimki arada niye tartıştıgımızıda söyliyim bu geldi ev buldum dedi gittik eve baktık iyi tutalım dedim bugünde diyoki yok ben vazgeçtim sebeb arabayı nereye park edecekmiş ya bunca insan nereye koyuyosa sende oraya koy dedim haydiiii uzadıkça uzadı yok taşınmıyomuş yok tutmuyomuş sinirlerimi hoplattı ozaman niye gelipte ev buldum diyosunki demi yani kafanızı şişirdim kusura bakmayın öptüm grşr canlar

canım benim inş gönlünüze göre bi ev bulursunuz süprizzzzz ewtyaaa çokk sıcakkk bacımmm gerçi akşamları biraz esinti çıkıyo biraz rahatlıyozz öptüm canımmkaydirigubbakcemile3

sagol ablacım gerçekten bi aileyiz büyük güzel bi aile:1hug: dogrudur canım burası baya sıcak:icecream: gece uyuyamıyoruz bazen bi uyanıyosun su içindesin genelde klimalar açık oluyo zaten onlarsız durulmuyo odalarda oglan halen bizimle aynı odada oldugu için üşütmesin diye bişeyde yapamıyoruz gece terliyo pencereden gelen havaylada grip oluyo bu seferde iyi geceler grşmek üzere

iyi geceler canım niye kafamız şisin aksine dertleştikmi morelimiz düzeliyo üzme canını bazen erkeklerin aksilikleri tuttumu tutuyo bitosun dediği gibi allah büyük kavgalar vermesin bizdede oluyo bazen benimde bir derdim olusa döktürüyom insan sıtres atıyo rahatlıyosun burda dertleşiyoruz her zaman birbirimizi dinlemeye hazırız

biitoosum nasılsın neler yaptın gelmeye hazırlandın hadi hayırlısı bir günün kaldı
gelde ısınasın türkiyede biz yanıyoz iki gündür gezmekten görüşemedik öpüyorumopuyorumnanaktan

canim benim hayirli aksamlar iyiyim sükür iyiliginize duaciyim hazirlandim artik sükür kavusmayi bekliyorum da o kadar sicagi sevmiyorum bakalim napacaz olsun türkiyeye gidiyorum ya yeter bende öptüm cok arkadasim görüsürüzopuyorumnanaktan

canım ya boşver bahane arıyomuş benim arkadaşımında eşi böyle ev buldu arkdşımda gitmemekiçin ya burda elektrik süpürgesine yer yok merdiveni nereye koycaz bir yığın bahane uydurdu ve sonunda caydırdı eşini boşver sıkma canını vede burda birbirimizin dertlerini dinlemesek arkadaşlığımız nerde kalır haaa :oklava:sakın bidaha böyle şeyler duymamayım:1hug:
canim benim hayirli aksamlar iyiyim sükür iyiliginize duaciyim hazirlandim artik sükür kavusmayi bekliyorum da o kadar sicagi sevmiyorum bakalim napacaz olsun türkiyeye gidiyorum ya yeter bende öptüm cok arkadasim görüsürüzopuyorumnanaktan
hayırlısı ile bekliyoruz seni türkiyede nereye gelicen cnm
günaydın bacılarr keyifli:dance: gezmeli kaydirigubbakcemile4 saglıklı huzurlu güzel a.s.bi pazar olsunopuyorumnanaktan
saol bacım sanada hayırlı hafta sonları :1hug::1hug:

selam ben geldim bugün güzeldi üst komşumun köyüne gittik kiraz bahçeleri var orda e gerisini anlamışsınızdır kiraz topladık tabiki sizlerin günü nasıldı bitosum izmirle alanya yakın bu taraflarada gelirseniz beklerim tabi sizleride arkadaşlar çok öptüm

selam ben geldim bugün güzeldi üst komşumun köyüne gittik kiraz bahçeleri var orda e gerisini anlamışsınızdır kiraz topladık tabiki sizlerin günü nasıldı bitosum izmirle alanya yakın bu taraflarada gelirseniz beklerim tabi sizleride arkadaşlar çok öptüm

cok güzeldir eminim hep cok özledigim ve cok sevdigim seyler canim of o kirazlarda ne güzeldir kimbilir bayilirim kendin topla kendin ye hazirlanmayla gecirdim canim ev islerim vardi onlarla ugrastim bitti sükür cok sagol kismet ve imkan olsada gelsem cok isterim insallah bir gün gelirim ve seninle tanisip konusmayi cok isterim öptüm seni canim cok opuyorumnanaktan

vala çoook güzel gün geçirmişin canımmm bizde ablamla yegenimle beraber biraz gezindik alış veriş yapıp geldik arabalarda sıcakta in pin kalaba zati her yer yorulup geldikkşakkıdı

Back