günaydınlar şekerler iyi sabahlar
günaydın güzellerzemuszemus
günaydın yurdumun güzel insanları..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın lar bende hepinizi çoook öpüyorummopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar şekerler iyi sabahlar
günaydın güzellerzemuszemus
günaydın yurdumun güzel insanları..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam arakadaşlar canel72 tebrik ederima.s. canım valla bende vermeye çalışıyorum ama malesef düşe kalka zar zor gidiyo benden kilolar yaz geldi ama bi şu kilolardan kurtulamadım inşallah bende verebilirim bide kıskanıyorum artık sizleri sehernazımla emine44le devamlı buluşuyosunuzda bi sizde gelin demiyosunuz aşkolsun vallaöptümkaydirigubbakcemile3
ay cnm ya olurmu öyle şey keşke yakın olsakta valla hep beraber güzel güzel dedikodu yapsakk kahve içsek yemek yesek ohhhhhh ne güsel olur vallaselam arakadaşlar canel72 tebrik ederima.s. canım valla bende vermeye çalışıyorum ama malesef düşe kalka zar zor gidiyo benden kilolar yaz geldi ama bi şu kilolardan kurtulamadım inşallah bende verebilirim bide kıskanıyorum artık sizleri sehernazımla emine44le devamlı buluşuyosunuzda bi sizde gelin demiyosunuz aşkolsun vallaöptümkaydirigubbakcemile3
meryemtaze bacım keşke yakın olsak ne güzel olur canım hepinizi çok seviyom tanımak isterdim inşallah olur öpüyorum tatlımopuyorumnanaktan
SİM HANIMLAR GÜNAYDINNNNNturkbayragi[/QUOTE
hayırlı günlerrrr canımmmopuyorumnanaktan
günaydın herkese.........sevgi dolu bir gün geçirin emiiiiiiii...........
sanada iyi günler canımopuyorumnanaktan
meryemtaze bacım keşke yakın olsak ne güzel olur canım hepinizi çok seviyom tanımak isterdim inşallah olur öpüyorum tatlımopuyorumnanaktan
ay cnm ya olurmu öyle şey keşke yakın olsakta valla hep beraber güzel güzel dedikodu yapsakk kahve içsek yemek yesek ohhhhhh ne güsel olur valla
merhabalarrrrrrrrr nasılsınız görüşmeyeli canım keşke yakın olsaydıkta yüzyüze görüşüp kahvelerimizi içseydik ben severim ama insan yalnız olunca canı kahvede istemiyo malesef bu arada bi haberim var sanırım ev bulduk eşimde isterse taşınıyorum 3+1ve 400lira 3.kat bakalım nasıl sonuçlanacak taşınırsam yardıma gelirsiniz dimi opuyorumnanaktan
ay cnm ya olurmu öyle şey keşke yakın olsakta valla hep beraber güzel güzel dedikodu yapsakk kahve içsek yemek yesek ohhhhhh ne güsel olur valla
merhabalarrrrrrrrr nasılsınız görüşmeyeli canım keşke yakın olsaydıkta yüzyüze görüşüp kahvelerimizi içseydik ben severim ama insan yalnız olunca canı kahvede istemiyo malesef bu arada bi haberim var sanırım ev bulduk eşimde isterse taşınıyorum 3+1ve 400lira 3.kat bakalım nasıl sonuçlanacak taşınırsam yardıma gelirsiniz dimi opuyorumnanaktan
hayirlisi olsun canim insallah opuyorumnanaktan
sagol canım inşallah tatile gelmiyomusunuz geçen hazırlık yapıyorum diyodun
geliyorum canim hayirlisi ile pazartesi ucuyorum insallah iyi geceler hayirli sabahlar öptümkaydirigubbakcemile3