hay allah razı olsun canlarım valla bi sopayı hakediyo benimki arada niye tartıştıgımızıda söyliyim bu geldi ev buldum dedi gittik eve baktık iyi tutalım dedim bugünde diyoki yok ben vazgeçtim sebeb arabayı nereye park edecekmiş ya bunca insan nereye koyuyosa sende oraya koy dedim haydiiii uzadıkça uzadı yok taşınmıyomuş yok tutmuyomuş sinirlerimi hoplattı ozaman niye gelipte ev buldum diyosunki demi yani kafanızı şişirdim kusura bakmayın öptüm grşr canlar
alanyada çok sıcak canım malesf
hay allah razı olsun canlarım valla bi sopayı hakediyo benimki arada niye tartıştıgımızıda söyliyim bu geldi ev buldum dedi gittik eve baktık iyi tutalım dedim bugünde diyoki yok ben vazgeçtim sebeb arabayı nereye park edecekmiş ya bunca insan nereye koyuyosa sende oraya koy dedim haydiiii uzadıkça uzadı yok taşınmıyomuş yok tutmuyomuş sinirlerimi hoplattı ozaman niye gelipte ev buldum diyosunki demi yani kafanızı şişirdim kusura bakmayın öptüm grşr canlar
selamlar canim türkiyemin heryeri sicak artik sanirim cok sicakta cekilmiyor :bbo:
selamlar canim türkiyemin heryeri sicak artik sanirim cok sicakta cekilmiyor :bbo:
biitoosum nasılsın neler yaptın gelmeye hazırlandın hadi hayırlısı bir günün kaldı
gelde ısınasın türkiyede biz yanıyoz iki gündür gezmekten görüşemedik öpüyorumopuyorumnanaktan
canım ya boşver bahane arıyomuş benim arkadaşımında eşi böyle ev buldu arkdşımda gitmemekiçin ya burda elektrik süpürgesine yer yok merdiveni nereye koycaz bir yığın bahane uydurdu ve sonunda caydırdı eşini boşver sıkma canını vede burda birbirimizin dertlerini dinlemesek arkadaşlığımız nerde kalır haaahay allah razı olsun canlarım valla bi sopayı hakediyo benimki arada niye tartıştıgımızıda söyliyim bu geldi ev buldum dedi gittik eve baktık iyi tutalım dedim bugünde diyoki yok ben vazgeçtim sebeb arabayı nereye park edecekmiş ya bunca insan nereye koyuyosa sende oraya koy dedim haydiiii uzadıkça uzadı yok taşınmıyomuş yok tutmuyomuş sinirlerimi hoplattı ozaman niye gelipte ev buldum diyosunki demi yani kafanızı şişirdim kusura bakmayın öptüm grşr canlar
hayırlısı ile bekliyoruz seni türkiyede nereye gelicen cnmcanim benim hayirli aksamlar iyiyim sükür iyiliginize duaciyim hazirlandim artik sükür kavusmayi bekliyorum da o kadar sicagi sevmiyorum bakalim napacaz olsun türkiyeye gidiyorum ya yeter bende öptüm cok arkadasim görüsürüzopuyorumnanaktan
saol bacım sanada hayırlı hafta sonları :1hug::1hug:günaydın bacılarr keyifli:dance: gezmelisaglıklı huzurlu güzel a.s.bi pazar olsunopuyorumnanaktan
inşallah hayırlısı ile gidersinn :Saruboceq::Saruboceq:hayirli ve güzel bir pazar diliyorum canlarima opuyorumnanaktan
canelcim izmire gidiyorum rabbimin izniyle:Saruboceq:
selamlarrr...
selam ben geldim bugün güzeldi üst komşumun köyüne gittik kiraz bahçeleri var orda e gerisini anlamışsınızdır kiraz topladık tabiki sizlerin günü nasıldı bitosum izmirle alanya yakın bu taraflarada gelirseniz beklerim tabi sizleride arkadaşlar çok öptüm
selam ben geldim bugün güzeldi üst komşumun köyüne gittik kiraz bahçeleri var orda e gerisini anlamışsınızdır kiraz topladık tabiki sizlerin günü nasıldı bitosum izmirle alanya yakın bu taraflarada gelirseniz beklerim tabi sizleride arkadaşlar çok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?