Bütün iller Toplandık,Toplandık....

selam arkadaşlar.nasılsınız.ben yogun iş arasında hemen kk ya geldim..ama hemen çıkmak zorundayım.of ya hasta gelcekte.kib canlar..iyi hafta sonları hepinize...

kızlar nasılsınız inşallh iyisinizdir çalışanlara evde iş yapanlarada allah kolaylık versin ben bugün çok yoruldum çok gezdim herhalde buraya bakmadanda edemedim hepiciğinizi öpüyorummmm

günaydın arkadaşlarım.HAYIRLI CUMALAR.
KUSUUM.ARDIK SENİ topik topik aramaya çıkacaktım..kaydirigubbakcemile3
neyseki haberini aldım.öle kaybolmak yok.bak yoksa dedektif tutacam peşine..:roflol:
:roflol::roflol::roflolkudum bacım okudum :roflol::roflol:yerim ben seni yaaaŞenizbi öpesim geldi Şeniz

selamlar nasılsınızz
nerelerdesin sen bacım yaaaa alişte denefim bi kaçak daha ...kaydirigubbakcemile:mymeka:
kızlar nasılsınız inşallh iyisinizdir çalışanlara evde iş yapanlarada allah kolaylık versin ben bugün çok yoruldum çok gezdim herhalde buraya bakmadanda edemedim hepiciğinizi öpüyorummmm
annem bende öptüm seniiiiien kocamanından ŞenizŞenizŞenizŞeniz
selamlar arkadaslar nassiniz öptüm hepiciginizikaydirigubbakcemile3

pitoşummmmmm sen nerelerdesin ..msn kapalı mannak karımdan virüs yedim :roflol::roflol:

selam kk nn güzel hatunları...nasılsınız.ben çok yorgunum.uyumak istiyorum.ama işlerim var...yarın pazar ama iş bitermi bende .
kuusuum gel bende seni bi öpem bacım.Şeniz
evet kardelende kaçak ...bi geliyo selam veriyo.sonra bul bulabilirsen...onada ilan verecegim....nerde bu kardelen diye.kaydirigubbakcemile3hepinizi çok öpüyorum.ALLAHA emanet olun.
sehernazım sobeledim seni...nasılsın canım..
eminem olsun ablam gez boş geç benim yerimede gez ..
bitosuum sanada iyi günler..kib

günaydın güzel yurdumun güzel hatunlarııı
hepinize iyi haftasonlarıııııııııııııııı

sevvalcik canım sanada güzel haftasonları öptüm bacımkaydirigubbakcemile3

selamlar nasılsınızz

iyidir kardelen sen nassılsın canımkaydirigubbakcemile3

selamlar arkadaslar nassiniz öptüm hepiciginizikaydirigubbakcemile3

slm biitosum saol sende iyiysindir inş bende öptümmkaydirigubbakcemile3

denefçim canım iyiydir emine bacıma takılıyom o nereye ben oraya vakit buldukca öptümm bacımmmmkaydirigubbakcemile3

kuusuumm tatlumm senide öpemmmkaydirigubbakcemile3

ben geldimmm.çok yorgunum.yakında dügünümüz var.görümcemin oglu kız kaçırdı.bugünden beri temizlik yapıyoz...kib canlar...:a015:

Herkeslere gÜnaydınlar İyİ sabahlar keyİflİ pazarlar
sagol canim benim sizleredekaydirigubbakcemile3
selam bacılar gününüz güzel gezmeleriz bol olsun iyi pazarlar canlarımmsositosositokaydirigubbakcemile3
selamlar sehernazcim sanada iyi pazarlar iyi bir hafta baslangici olsun insallahkaydirigubbakcemile3
kıbrıstan çok sıcak bir merhaba.........herşeyin en güzeli sizlerle olsun..........
merhabalar hosgeldin canima.s.kaydirigubbakcemile3
ben geldimmm.çok yorgunum.yakında dügünümüz var.görümcemin oglu kız kaçırdı.bugünden beri temizlik yapıyoz...kib canlar...:a015:

hosgeldin hayirlisi olsun canim kolay gelsin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…