Bütün iller Toplandık,Toplandık....

sabah şerifleriniz hayır olsun hatunlar....yep yeni bir hafta sağlık huzur ve mutlulukla geçsin..............

günaydın yurdumun güzel insanları.hepinizi öpüyorum..
selam canım bende seni munckk sıcaklar basınca tembellikde bastı temizlik yapıyom ama azcıgın azcıgın ne zaman biterse vala ev işi hecc bitmiyoookaydirigubbakcemile2

sabah şerifleriniz hayır olsun hatunlar....yep yeni bir hafta sağlık huzur ve mutlulukla geçsin..............

saol canımm sanada güzel hafta bi olsunnn

bendende hepiciğinize iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle öpüyorum

bacumm sanada güzel kahve günleri gezmelerin çokkk olsun heccc gezmeyon yaaaa

iyi haftalar canlarimmmmmmmkaydirigubbakcemile3

canımcım biitoosumm iyi güzel gezmeli bi hafta olsunnn bitenemmm

günaydın arkadaşlar.nasılsınız.
temizlik hiç bitermi.bugün bi yeri temizlersin.öbürgün başka yeri.sonra bi bakarsın yine kirlenmiş.temizlik bazen çıldırtıyo beni.laelaelaelaelae

temizlik hiç bitermi.bugün bi yeri temizlersin.öbürgün başka yeri.sonra bi bakarsın yine kirlenmiş.temizlik bazen çıldırtıyo beni.laelaelaelaelae

günaydınnnnn denefim bügün bende erkenciyim nasılsın keyifler nasıl temizlik hiç deme bitermi bahar temizliği var ama tenbellikde var napsak bilmem a.s.

sehercim sagolasin canim nasilsin hic görüsemedik öptüm seni iyi geceler canim görüsürüzŞeniz

saol biitosum iyidir sende iyindir inş biz hastene işimiz bitmedi daha devam üçünçü haftaya girdik iki haftamız kaldı inş iyi sonuçlar alırız bütün hastalara allah yardım etsin:Saruboceq:

vala dogru denefçim bi cam sildim mutfaga daha hiç giremedim duruyo camlarıda elegüne karşı napim sildim bari dışardan temiz görünekkkk sositososito

saol biitosum iyidir sende iyindir inş biz hastene işimiz bitmedi daha devam üçünçü haftaya girdik iki haftamız kaldı inş iyi sonuçlar alırız bütün hastalara allah yardım etsin:Saruboceq:

iyidir canim tekrardan gecmisler olsun insallah iyi sonuclari alirsiniz allah yardimciniz olsun cümlesininde insallah öptüm görüsürüzkaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

selamlar canim nasilsin isler hic bitmez valla gerci allah bitirmesin bazen insanin patlayasi geliyorda ne yapalim yapiyoruzkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…