selam canım bende seni munckk sıcaklar basınca tembellikde bastı temizlik yapıyom ama azcıgın azcıgın ne zaman biterse vala ev işi hecc bitmiyoookaydirigubbakcemile2günaydın yurdumun güzel insanları.hepinizi öpüyorum..
sabah şerifleriniz hayır olsun hatunlar....yep yeni bir hafta sağlık huzur ve mutlulukla geçsin..............
bendende hepiciğinize iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle öpüyorum
iyi haftalar canlarimmmmmmmkaydirigubbakcemile3
hanımlar cümleten hayırlı geceler allaha emanet olun:Saruboceq:
günaydın arkadaşlar.nasılsınız.
temizlik hiç bitermi.bugün bi yeri temizlersin.öbürgün başka yeri.sonra bi bakarsın yine kirlenmiş.temizlik bazen çıldırtıyo beni.laelaelaelaelae
sehercim sagolasin canim nasilsin hic görüsemedik öptüm seni iyi geceler canim görüsürüzŞeniz
temizlik hiç bitermi.bugün bi yeri temizlersin.öbürgün başka yeri.sonra bi bakarsın yine kirlenmiş.temizlik bazen çıldırtıyo beni.laelaelaelaelae
saol biitosum iyidir sende iyindir inş biz hastene işimiz bitmedi daha devam üçünçü haftaya girdik iki haftamız kaldı inş iyi sonuçlar alırız bütün hastalara allah yardım etsin:Saruboceq:
nasılsınız kızlar iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?