• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

arkadaşlar size bir sorum var.bir gelin kayınvalidesinin altını bezlemek zorundamıdır...bide kızları varsa..kızlarmı almak zorunda yoksa gelinmi...hadi bakalım merak ettim...

teşekürler denefim kayınvalidene gelince kızlarının bakacak imkanları varsa tabiki kıza düşer ama kimsesis olur ozaman tabi elden gelen yapılır zaten kimsesi yok diye b akarsın kızları var sen çalışıyorsun kızlara düşer allah hepinize kolaylık versin canım

selam canımcım girdim gezindim ama yazmadan cıkıyodum arada misafir geldi tam oturamadım öptüm biitosumkaydirigubbakcemile3
görüsürüz insallah bende öptümkaydirigubbakcemile3
sağol biitoosum gidecemde ihmallik işte sende iyisindir inşallah öpüyoruma.s.

iyiyim sükürler olsun canimkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar size bir sorum var.bir gelin kayınvalidesinin altını bezlemek zorundamıdır...bide kızları varsa..kızlarmı almak zorunda yoksa gelinmi...hadi bakalım merak ettim...

canim allah öncelikle yardimcin olsun,normalde kiz evlatlarina düser tabiki fakat olmasaydi gelin yapar bu konuda kizlarin cok yardimci olmalari gerekir canim

yazmış oldugunuz düşünceleriniz için teseKkür ederim...bende aynı fikirdeyim.eger kayınvalidemin kızları olmasa ben zaten bezlenme işini yaparım.. kızlar herkes 1 ay baksın diyorlar.yada da bakıcı tutalım diyorlar...kafam karıştı arkadaşlarım...

selam dostlarım kuşunuz geldi ..nasılsınız kaydirigubbakcemile4....hepinizi öpüyorum Şenizgeçmişi çook okuyamadım .eminem geçmiş olsun bidenem sehernaz öpüyorum ..bacum ..alkisalkisalkis
denef abla çerkezlern topiğine baktım ..öldüm valla canımsın :1hug:..ödül neydi merak ettim:enbuyukkk: ..yavrıııımmmm...:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bu arada konun biraz karışık ...ben eğer çalışmıyorsam ve Allah korusun kayınvalidem bu durmuda olsa bkarım ama sen çalışıyosun ..imkanların çok elverişli değil ...kızlarınında sana yardımcı olmaları gerekir elbwette ..ben bi görümce ve bi gelin olarak iki şekildede empati yolunu seçerdim ..inş görümcelerinde empati olayını çözerlerde bu karışıklık aranıza dağlar örmeden bitere bidenem ....a.s.a.s.a.s.a.s.

kuusuum bacımm hoşgeldin sefalar getirdin canımcımm benim bende öptümmmkaydirigubbakcemile3sositosositokaydirigubbakcemile3

kuusuum hoş geldin canım sağol bizler iyiyiz öpüyorum bitanem
denefim dokdora gitmedim dedimya erken kalktım ki gideyim tenbellik ettim gidemedim öpüyorum canım

günaydın arkadaşlarım.HAYIRLI CUMALAR.
KUSUUM.ARDIK SENİ topik topik aramaya çıkacaktım..kaydirigubbakcemile3
neyseki haberini aldım.öle kaybolmak yok.bak yoksa dedektif tutacam peşine..:roflol:

günaydın güzel yurdumun güzel hatunlarııı
hepinize iyi haftasonlarıııııııııııııııı

Back