ya hiç sorma strese girdim bitmesi lazım artık bu dizinin
ben konyalıyım. ama adanada doğup büyüdüm. Eşim çankırılı, Şimdi İstanbuldayım..Herkese iyi geceler...a.s
ben konyalıyım. ama adanada doğup büyüdüm. Eşim çankırılı, Şimdi İstanbuldayım..Herkese iyi geceler...a.s
günaydın arkadaşlarım....günaydın eminem.
bugün erkencisin.temizlik mi yapacaksın ablam.kolay gelsin.
bitoşuum ben çok iyiyiim .sabah kalkıyom işe geliyom akşam oluyo eve gidiyom.hayatım çok monoton..ne olcek benim bu halim..kaydirigubbakcemile3
günaydın denefim bügün temizlik değil dokdora giderim diye kalktım bi tenbellik geldi gitmedim vaz geçtim dilimde sık sık yara oluyo yarada değilde sanki dilimi ısırmışım gibi ısırırsın da sonra ağrır öyle niye oluyo anlamadım gitti sana hayırlı işler bitanem
hayirli günler canim ,hayat sartlari calismadanda olmuyor hic dogru benimde öyle hep ayni seyler kurulmus makina gibi hissediyorum bir gün önce den ertesi günde ayni seyleri yasayacagimi biliyorum neyse allah dert vermesin sagligimiz yerinde olsun napalimkaydirigubbakcemile3
günaydın denefim bügün temizlik değil dokdora giderim diye kalktım bi tenbellik geldi gitmedim vaz geçtim dilimde sık sık yara oluyo yarada değilde sanki dilimi ısırmışım gibi ısırırsın da sonra ağrır öyle niye oluyo anlamadım gitti sana hayırlı işler bitanem
arkadaşlar size bir sorum var.bir gelin kayınvalidesinin altını bezlemek zorundamıdır...bide kızları varsa..kızlarmı almak zorunda yoksa gelinmi...hadi bakalım merak ettim...
selamlar memleketimin güzel insanlari hayirli mutlu günler hepinizekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?