Bütün iller Toplandık,Toplandık....

sabret ablam gün dogmadan neler dogar allah büyüktür sIkma canini bu kadar canim benim her umutsuz günün arkasinda muhakkat güzel bir gün vardir allah kulunu sinarmis bakalim ne zaman pes edecek diye

valla kosusturmacala hayat geciyor ne yaptigimizi neler yapacagimizi zor düsünür hale geldik nerdeyse neyse allah saglik sihhat versin ondan önemlisi yok ona inandim

ben bir seye inaniyorum hersey bos saglik kadar önemli bir sey yok su anda bir arkadasim var ve ölümün pencesinde onu her konustukca sagligin ne kadar önemli oldugunu anliyorum ne para ne baskasi para olsada bir sey yapamiyorlar

ablam canim o kadar üzülme her derdin caresi var fakat caresiz hastaliklarin caresi yok tamam derusum yarin konuscaz

valla doğru diyosun böyle koşuşturma olsun bu halimize şükür annemi tedaviye götürdükçe neler var hastanelerde allahım herkeze acil şifalar versin

sorma cnim ya cok zor anlatamam kizcagiz kanserin pencesinde ve yasam mücadelesi veriyor ama nolur bilmem iki kücük yavru cok zor cok of valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…