off off bak yaralarıı deşme 97 ile başladım cnm şu an 93 oldum şimdilik hedefim 70iyiyim canım.sorması ayup kaç kilosun.kaç kilo vermem gerekiyo...
doğum günü kutlu olsun cnm daha nice yaşlara sağlıkla inşallahselamlar hanimlar nassiniz bu gün giremedim olusumun dogum günü disardaydik anca gelebildim kk ya kaydirigubbakcemile3
bacım ha gayret pes etmek yok yaz geldi söz bikinin bendensositososito
oleyyyhihoyyytŞeniz tmm bacım bak dahada bir hıslandım benkaydirigubbakcemile2
.köpekleri kedileri bütün hayvanları çok seviyorum..bi ara bende balık bakmıştım.ama hep öldüler ya.çok üzülüyodum.eşim kızdı artık alma bak çok üzülüyosun dedi.isim takıyodum.10 gün yaşıyorlardı sonra ölüyorlardı.bende anlamadım neden...şimdi kızım şekere bakıyorum.stresimi alıyo.onunla yarım saat vakit geçirmek benim bütün stresimi alıyo...insalalh bahçeli eviniz olur bacım .insanın ayagı topraga basınca çok huzurlu oluyo..
selamlar hanimlar nassiniz bu gün giremedim olusumun dogum günü disardaydik anca gelebildim kk ya kaydirigubbakcemile3
günaydınlar kızlar hayırlı pazarlar hepinize nasılsınız mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle ben bugün akraba günümüz var birzdan gidecem ayda bir yapıyoruz ailece görüşüyoruz çokta iyi oluyo senelerdir böyle görüşüyoruz akraba bağları kopmamış oluyo çocuklarada örnek gideceğim yer biraz uzak anca gideriz hadi görüşürük
saol cnm benim inşallah veririm yaaaeminem bizim yerimizede ye bacım...iyi oturmalar
bitosuum sagol bacım çok iyiyim..
canelim canım azimle zayıflıcam dersen başarırsın canım...bak 4 kilo bile vermişin.daha gençsin...ben her hamileligimde çok kilo aldım.azimle 1 sene içinde eski formuma döndüm.darısı senin başına canım...
biz bahçeli evde büyüdük rahmaetli babam meraklıydı kuşlar tovuk horaz kediler çiflik gibiydi kat karşılıgı çıktı biz dedik vermeyiz ama sagımız solumuz yüksek binalar olunca biz ortada kaldık mecbur bizde verdik ama şimdi herkes çokk pişman herkes bahçeli evini arıyo
ayyyy bacım ya nasıl eski günler geldi aklıma yaaa çok güzeldi orası senağlamasenağlama
merhaba arkadaşlar bilgisayarımda oluşan bozukluk sebebiyle uzun bi zaman sizinle olamadım sizleri çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?