Bütün iller Toplandık,Toplandık....

iyiyim canım.sorması ayup kaç kilosun.kaç kilo vermem gerekiyo...
off off bak yaralarıı deşme 97 ile başladım cnm şu an 93 oldum şimdilik hedefim 70
selamlar hanimlar nassiniz bu gün giremedim olusumun dogum günü disardaydik anca gelebildim kk ya kaydirigubbakcemile3
doğum günü kutlu olsun cnm daha nice yaşlara sağlıkla inşallah
bacım ha gayret pes etmek yok yaz geldi söz bikinin bendensositososito

oleyyyhihoyyytŞeniz tmm bacım bak dahada bir hıslandım benkaydirigubbakcemile2

günaydınlar kızlar hayırlı pazarlar hepinize nasılsınız mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle ben bugün akraba günümüz var birzdan gidecem ayda bir yapıyoruz ailece görüşüyoruz çokta iyi oluyo senelerdir böyle görüşüyoruz akraba bağları kopmamış oluyo çocuklarada örnek gideceğim yer biraz uzak anca gideriz hadi görüşürük

eminem bizim yerimizede ye bacım...iyi oturmalar
bitosuum sagol bacım çok iyiyim..
canelim canım azimle zayıflıcam dersen başarırsın canım...bak 4 kilo bile vermişin.daha gençsin...ben her hamileligimde çok kilo aldım.azimle 1 sene içinde eski formuma döndüm.darısı senin başına canım...

biz bahçeli evde büyüdük rahmaetli babam meraklıydı kuşlar tovuk horaz kediler çiflik gibiydi kat karşılıgı çıktı biz dedik vermeyiz ama sagımız solumuz yüksek binalar olunca biz ortada kaldık mecbur bizde verdik ama şimdi herkes çokk pişman herkes bahçeli evini arıyo

selamlar hanimlar nassiniz bu gün giremedim olusumun dogum günü disardaydik anca gelebildim kk ya kaydirigubbakcemile3

biitosum ogluşunun dogum günü kutlu olsun hep beraber nice yıllara inşa.s.a.s.

cok iyi yapiyorsunuz canim valla gercekten cocuklara cok iyi örnek olur iyi eglencelerkaydirigubbakcemile3

saol cnm benim inşallah veririm yaaa

selam yurdumun güzel insanları.nerde olursanız olun kk da buluşalım...özledim bacılar sizleri..nasılsınız.keyifler nasıl.beni merak edersiniz ben iyiyim.hepinizi öpüyom bacular..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…