• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

GÜNAYDIN

bassayfaayis0ky.jpg

tünaydın bacular.nasılsınız...nerde siniz bugün bayram diye herkes gösteri izlemeyemi giti acep.ama ben çalışıyom ya...:çok üzgünüm:

selamlar canlar iyi neseli ve saglikli bir gün diliyorum hepinizekaydirigubbakcemile3

yine kimseler yokkk
arkadaşlar sizlerle bir denk gelip konuşamadık iyi günler

slm ben geldimmmmmmmmmm nasısınız bakıyım eyisiniz eyiiiiiiiii a.s.a.s.

biz buralardayız da bacular sizler nerdesiniz...:delphin:

kızlar hepiniz hoş geldiniz nasılsınız bakalım ben bayağıdır giremedim inşallah herkez iyidirhepiciğinizi çoook öpüyorummmma.s.

kimsecikler yohmu geneeeeeeeeeee

ben geldim bacım.nasılsın...

iyi geceler biitoosum nasılsın keyfler nasıl dizi bitti gezineyim dedim

iyi geceler eminem
ya sormayın bu yaprak dökümünden nefret etmeye başladım.eski tadı tuzu kalmadı saçmaladılar iyicene.hele hayriye hanıma bu akşam fitil oldum.kızım ameliyat oldu diye kocasını bile ezdi gitti...

sagolasin bacum iyilk sükürler olsun sen nasilsinkaydirigubbakcemile3

iyi geceler eminem
ya sormayın bu yaprak dökümünden nefret etmeye başladım.eski tadı tuzu kalmadı saçmaladılar iyicene.hele hayriye hanıma bu akşam fitil oldum.kızım ameliyat oldu diye kocasını bile ezdi gitti...

dizi dallas oldu diyom valla ben kitabini okudum coktan bitmesi lazimdi hic böyle olaylar uzatilmadi insan bir seyi tadinda birakir ya uzattikca uzattilar ben bile bakmiyom artik

iyi geceler eminem

ya hiç sorma strese girdim bitmesi lazım artık bu dizinin

Back