Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler arkadaslar öptüm hepinizi görüsürüzkaydirigubbakcemile3
iyi geceler canım kimsecikler yok bugün buralardaaa
geldim bacımm hoşgeldin nassınnnhihoyyyt
iyidir bacım hamdolsun sen nasılsınnna.s.a.s.
bende bakindim kimselar olmayinca kacam dedim canim
tünaydın yurdumun güzel insanları.bu topigi bugün açmak bana kısmet oldu.hepinizi çok öpüyorum.hastası olana acil şifalar diliyorum.tüm sıkıntılarımız kuş gibi uçsun gitsin...a.s.a.s.a.s.
kırşehirden selamllar
herkes iyidir umarımkiiiiiii:)
selam hanımlar
esmerim merhaba
amiiin cnm nasılsın bakalım ben çok yorgunum yaa bu spor benim canımı alıcak yavvv:1shok::1shok:amaaaaa kilolar gidince fıstık gibi gacı olacammmnaniknaniknaniknanikhadi seni ve diğer bacılarımı çoook öptümmmŞenizŞeniz
bacım ha gayret pes etmek yok yaz geldi söz bikinin bendensositosositoamiiin cnm nasılsın bakalım ben çok yorgunum yaa bu spor benim canımı alıcak yavvv:1shok::1shok:amaaaaa kilolar gidince fıstık gibi gacı olacammmnaniknaniknaniknanikhadi seni ve diğer bacılarımı çoook öptümmmŞenizŞeniz
kırşehirden selamllar
herkes iyidir umarımkiiiiiii:)
selam hanımlar
esmerim merhaba
tünaydın yurdumun güzel insanları.bu topigi bugün açmak bana kısmet oldu.hepinizi çok öpüyorum.hastası olana acil şifalar diliyorum.tüm sıkıntılarımız kuş gibi uçsun gitsin...a.s.a.s.a.s.
aminnnn canımmm inş güzel dileklerin için saol denefçimm yaa şekerçimin gördüm resimlerini keşke bahçeli evde otursak da şekerçimiz olsa bizdede balık var küçükler kavonozda biz anca böyle apartmanda çok zor kedi köpek bakmakkaydirigubbakcemile3
selamlar hanimlar nassiniz bu gün giremedim olusumun dogum günü disardaydik anca gelebildim kk ya kaydirigubbakcemile3