• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

tünaydın yurdumun güzel insanları.bu topigi bugün açmak bana kısmet oldu.hepinizi çok öpüyorum.hastası olana acil şifalar diliyorum.tüm sıkıntılarımız kuş gibi uçsun gitsin...a.s.a.s.a.s.

tünaydın yurdumun güzel insanları.bu topigi bugün açmak bana kısmet oldu.hepinizi çok öpüyorum.hastası olana acil şifalar diliyorum.tüm sıkıntılarımız kuş gibi uçsun gitsin...a.s.a.s.a.s.

amiiin cnm nasılsın bakalım ben çok yorgunum yaa bu spor benim canımı alıcak yavvv:1shok::1shok:amaaaaa kilolar gidince fıstık gibi gacı olacammmnaniknaniknaniknanikhadi seni ve diğer bacılarımı çoook öptümmmŞenizŞeniz

selam hanımlar
esmerim merhaba

amiiin cnm nasılsın bakalım ben çok yorgunum yaa bu spor benim canımı alıcak yavvv:1shok::1shok:amaaaaa kilolar gidince fıstık gibi gacı olacammmnaniknaniknaniknanikhadi seni ve diğer bacılarımı çoook öptümmmŞenizŞeniz

iyiyim canım.sorması ayup kaç kilosun.kaç kilo vermem gerekiyo...

bacım ha gayret pes etmek yok yaz geldi söz bikinin bendensositososito

kırşehirden selamllar
herkes iyidir umarımkiiiiiii:)

saol esmer güzeli iyi diyelim iyi olalım sende iyisindir sıcaklar bastırınca vala mayıştıkkafamçokkarıştı

selam hanımlar
esmerim merhaba

selam egem canım öptümmmkaydirigubbakcemile3

aminnnn canımmm inş güzel dileklerin için saol denefçimm yaa şekerçimin gördüm resimlerini keşke bahçeli evde otursak da şekerçimiz olsa bizdede balık var küçükler kavonozda biz anca böyle apartmanda çok zor kedi köpek bakmakkaydirigubbakcemile3

aminnnn canımmm inş güzel dileklerin için saol denefçimm yaa şekerçimin gördüm resimlerini keşke bahçeli evde otursak da şekerçimiz olsa bizdede balık var küçükler kavonozda biz anca böyle apartmanda çok zor kedi köpek bakmakkaydirigubbakcemile3

.köpekleri kedileri bütün hayvanları çok seviyorum..bi ara bende balık bakmıştım.ama hep öldüler ya.çok üzülüyodum.eşim kızdı artık alma bak çok üzülüyosun dedi.isim takıyodum.10 gün yaşıyorlardı sonra ölüyorlardı.bende anlamadım neden...şimdi kızım şekere bakıyorum.stresimi alıyo.onunla yarım saat vakit geçirmek benim bütün stresimi alıyo...insalalh bahçeli eviniz olur bacım .insanın ayagı topraga basınca çok huzurlu oluyo..

denefim çok doğru bahçeli ev olsada beslesek hayvanları bende severim ama imkanlarımız yok evlerde zor oluyo ancak balık bide su kablunbağası besledik ismide haşmetti çocuklar koymuştu bizimkilerin balıklar yılbaşından beri yaşıyo ölmedi hakketten ölürse çok üzülüyoz ah doğa gibisi varmı toprakta yalın ayak gez ne sıtres kalır ama her yer beton yığını neyse bunada şükür

Back