Bütün iller Toplandık,Toplandık....

nasılsınız bakalım bacılarr ben çok iyiyim bugün teyzoşlarıma gittim ohhh çok güsel bir gündü valla :teytey: özlemişim valla onları ŞenizŞenizahh keşke sizlerde yakın olsanızda hep beraber oturup sohbet etsekkŞenizŞeniz

günaydın arkadaşlar..bende dördüncüyüm ..hani bana alkış.tembel denef nolcek..:tomato:

yoo tembeligi kaptırmam denefçim yaa sayılıdır günaydın deyişim anca tünaydın diyebilyomm havalar ısınınca erkene kalkım işimi bitiriyom şükürhihoyyyt

tünaydin hanimlar nasilsiniz güzel bir gün diliyorum mutlu olun emi

inş canım hep mutlu neşeli iyi düşünekki iyi olakkaydirigubbakcemile2

inş bacım olumu olur tanışırız inş arkdaşlarla cayda içerük dedi koduda yaparukkk göbeçikte atrukkksositososito:dance:

iyid,r canım valla iyi yapmışsınızalkisalkisalkis bende yarın annemle bodruma gidiyorum tatile degil tabiki kuzenlerim orda onları ziyarete gidiyoruz haftaya tekrar evdeyim yani bu arada taşınamıyoruz çünkü eşim kabul etmediiiiiiiiiiisenağlama grşrz arkadaşlar

sende mulu ol canım...hep beraber mutlu olalım...a.s.
insallahhhh
iyiyiz sükür oh ne güzel yapmissin keske canim bi güzel oturup dertlesürdük demi

oh ne güzel iyi yolculuklar canim olsun herseyin hayirlisikaydirigubbakcemile3

ohh gez bacım sizin orlarda şimdi çok güzeldir heçç görmedim o tarafları ay bacım boş ver taşınmak çok zorbee

merhabalar ben geldim hanimlar

hoşgeldin bitosumm ne var neyok naparsın sositososito

ne yapayim sehernazim isten geldim yemek yedik simdi oturdum valla bir gün daha gecti sen naptin

vala günler hızlı gidiyoki bizd ablamla hergün sabahları annemi götrüyoz hastanye öglende evde oluyoz canel bacım geldi bugün lafladık çoktandır görüşemyoduk gerçi kkden hasret gideriyoz

günaydınnnn kızlarrrr bugün tompiğin anahtarını ben buldum açtım ilk defa hadi kızlar gelin hepinizi tek tek öpüyorum hayırlı cumalar

günaydınlar hayırlı cumalar arkadaşlar sehernazcım geçmişler olsun canım annene valla buralar gerçekten çok sıcak:icecream: turizm sezonu başladıgı için her yerde denize giden mayolu turistleri görmek mümkün eşimde turizm işinde oldugu içn geç gelmeye başladı valla yazın gelmesini ne yalan söylüyeyim hiç sevmiyorum neyse çok öptümkaydirigubbakcemile3 güzel bigün diliyorum herkesekaydirigubbakcemile2

saol canım sanada hayırlı cumalar ewt sıcak birden bastırdı yazlıkcılar erken başladı vala binalarda da hiç sıcak çekilmiyo yakınımızda yeşil bi alan bile yok gidelim gerçi kısa olsa tatile gidiyoruz ama sonuçta geri dönüyoruz binaların içine ama bu sene annemde iyi olursa inş malatyaya gitmeyi düşünüyoz memleketimizi gezek gelek bende öptüm canımkaydirigubbakcemile3

KIRŞEHıRDEN SEVGıLERRR
------------''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
----------------CUMANIZ MÜBAREK OLSUN-
--

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…