günaydın arkadaşlar..bende dördüncüyüm ..hani bana alkış.tembel denef nolcek..:tomato:
tünaydin hanimlar nasilsiniz güzel bir gün diliyorum mutlu olun emi
nasılsınız bakalım bacılarr ben çok iyiyim bugün teyzoşlarıma gittim ohhh çok güsel bir gündü valla :teytey: özlemişim valla onları ŞenizŞenizahh keşke sizlerde yakın olsanızda hep beraber oturup sohbet etsekkŞenizŞeniz
insallahhhhsende mulu ol canım...hep beraber mutlu olalım...a.s.
iyiyiz sükür oh ne güzel yapmissin keske canim bi güzel oturup dertlesürdük deminasılsınız bakalım bacılarr ben çok iyiyim bugün teyzoşlarıma gittim ohhh çok güsel bir gündü valla :teytey: özlemişim valla onları ŞenizŞenizahh keşke sizlerde yakın olsanızda hep beraber oturup sohbet etsekkŞenizŞeniz
iyid,r canım valla iyi yapmışsınızalkisalkisalkis bende yarın annemle bodruma gidiyorum tatile degil tabiki kuzenlerim orda onları ziyarete gidiyoruz haftaya tekrar evdeyim yani bu arada taşınamıyoruz çünkü eşim kabul etmediiiiiiiiiiisenağlama grşrz arkadaşlar
iyid,r canım valla iyi yapmışsınızalkisalkisalkis bende yarın annemle bodruma gidiyorum tatile degil tabiki kuzenlerim orda onları ziyarete gidiyoruz haftaya tekrar evdeyim yani bu arada taşınamıyoruz çünkü eşim kabul etmediiiiiiiiiiisenağlama grşrz arkadaşlar
merhabalar ben geldim hanimlar
ne yapayim sehernazim isten geldim yemek yedik simdi oturdum valla bir gün daha gecti sen naptin
günaydınlar hayırlı cumalar arkadaşlar sehernazcım geçmişler olsun canım annene valla buralar gerçekten çok sıcak:icecream: turizm sezonu başladıgı için her yerde denize giden mayolu turistleri görmek mümkün eşimde turizm işinde oldugu içn geç gelmeye başladı valla yazın gelmesini ne yalan söylüyeyim hiç sevmiyorum neyse çok öptümkaydirigubbakcemile3 güzel bigün diliyorum herkesekaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?