yurdumun güzel insanları nasılsınız.hepinizi çok öpüyorum bacılarım..
bende seni öpüyorum cnm nasılsın denefcim iyimisinkaydirigubbakcemile5
canım çok iyiyim.sagolasın.oglun harbiden yakışıklıymış...ALLLAH BAGIŞLASIN BACIM..sen nasılsın canım..
emine ablam yılın annesi seçerler ya her sene .bu sene bence yılın annesi sensin ablam.. tüm anneler fedakardır.ama senin anneligin çok daha fedakarlık istiyo...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis...
saol cnm bacım valla iyi diyelim iyi olalım buna şükür bugün yoruldum valla koşturmaktanhihoyyythihoyyyt
hanimlar napiyonuzzzzz
canım bende sohbeti kaçıranlardanım malesef bi dahaki sefere yetişiriz inşallah emine ablacım allah yardımcın olsun benim yegenimde özürlü dogdu drlar saglam demişti ama dogum sonrası testlerde özürlü oldugunu ögrendik ama en fazla 1 yaşına kadar yaşadı onun için böylesi daha hayırlıymış demekki herkese rabbim şifalar versin öpüyorum iyi akşamlar
canım bende sohbeti kaçıranlardanım malesef bi dahaki sefere yetişiriz inşallah emine ablacım allah yardımcın olsun benim yegenimde özürlü dogdu drlar saglam demişti ama dogum sonrası testlerde özürlü oldugunu ögrendik ama en fazla 1 yaşına kadar yaşadı onun için böylesi daha hayırlıymış demekki herkese rabbim şifalar versin öpüyorum iyi akşamlar
günaydın yurdumun güzel insanları.bugün bu topigin kepeklerini açmak bana nasip oldu.hepinizi öpüyom bacular...
günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnn bacılarımmmm nasılsınız bugün hava çok güsellll dün yapamadığım temizliğimi bugün yapayım diyorum ama hiç canım istemiyooo ilham gelsin die bekliyom ama ne gelen var ne gidennn:1shok:delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?