Bütün iller Toplandık,Toplandık....

emine ablam yılın annesi seçerler ya her sene .bu sene bence yılın annesi sensin ablam.. tüm anneler fedakardır.ama senin anneligin çok daha fedakarlık istiyo...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis...

denefim canım sağol bitanem teşekürler bir hafta kampta kaldık ah ah ne fedakar anneler var bir annenin iki çocuğu da özürlü olanlar var allah kolaylık versin sende iyisindir inşallah öptüm canım

canım bende sohbeti kaçıranlardanım malesef bi dahaki sefere yetişiriz inşallah emine ablacım allah yardımcın olsun benim yegenimde özürlü dogdu drlar saglam demişti ama dogum sonrası testlerde özürlü oldugunu ögrendik ama en fazla 1 yaşına kadar yaşadı onun için böylesi daha hayırlıymış demekki herkese rabbim şifalar versin öpüyorum iyi akşamlar

meryemtaze çok sağol canım evet şimdi testler var eskiden yoktu yeğeninede üzüldüm dediğin gibi öyle hayırlıymış yoksa insana ömür billa üzüntü rabbim herşeyi kararlamıştır ne diyelim bende öptüm canıma.s.

allah rahmet eylesin canim rabbim herkeze sifasini eksik etmesin iyi geceler canim görüsürüzkaydirigubbakcemile3:a015:

günaydın yurdumun güzel insanları.bugün bu topigin kepeklerini açmak bana nasip oldu.hepinizi öpüyom bacular...

günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnn bacılarımmmm nasılsınız bugün hava çok güsellll dün yapamadığım temizliğimi bugün yapayım diyorum ama hiç canım istemiyooo ilham gelsin die bekliyom ama ne gelen var ne gidennn:1shok:delikafaduldendelikafadulden

günaydın yurdumun güzel insanları.bugün bu topigin kepeklerini açmak bana nasip oldu.hepinizi öpüyom bacular...

günaydına geç kaldım tünaydın diyem bari bacum bizde seni öpüyoruz hayırlı işler canım bende bu saatten sonra iş yapayım erken bitsede sehernaza çaya gitsem yorgunlugun üstüne ne güzel olur topikteki bacular hepinizi tek tek öptüma.s.

kız teyzoşum sen o ilhamı çok beklersin kalkta işleri yap bügün spor yok galiba

bende kocaman bi günaydınnnnnnnnnnnnn diyim çalışanlara hayırlı işler evde iş yapanlarada kolay gelsin benim kocayı ikna edersem evi taşımayı düşünüyorum şuanki evim biraz merkeze uzak gerçi evim geniş ve 3+1 aşagıda tutmayı düşündügümse 2+1 ve daha dar valla bilemiyorum kafam karışık eşim taşınmayı düşünmüyo bende arada kaldım grşrz öptüm arkadaşlar

topiği bugün ben açtım galibaa bereketli olsun inşallah bugün erken kalkmıştım ama sora gene cuppa yatak valla dünkü yorgunluğum hala çıkmamış temizliğimi dün yapabildim bugün haşatım bide spora gitcem yarın nasıl kalkarım bilmem inşallah bi aksilik çıkmassa yarın emine44 ve sehernaz teyzoşlarıma gitcemmhihoyyythihoyyythihoyyyt bekleyin beni anacımmmmm gelicemmm:teytey::teytey:

günaydın bacular.nasılsınız.
canel bacım oh ne güzel 2 teyze 1 yegen kaynatın bakalım.keşke yakınta olsaydı benim yegenlerimde...kıskandım bak şimdi...:a015:a.s.
egem sanada günaydın canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…