Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlarrrrrr güzel saglikli mutlu neseli gününüz olsun hepinizin insallahhhhhhh:Saruboceq:Şeniz
tünaydın cnm nasılsın :1hug:günaydın hanımlar
valla haklısın özledim teyzoşlarımı ananemi gidemde hasret giderem biraz anam yok burda onlar benim anam kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5günaydın bacular.nasılsınız.
canel bacım oh ne güzel 2 teyze 1 yegen kaynatın bakalım.keşke yakınta olsaydı benim yegenlerimde...kıskandım bak şimdi...:a015:a.s.
egem sanada günaydın canım a.s.
iyi günler egem
iyi günler denefim
denefim yeğenimi özledim bayğıdır bende görmedim sehernazlan yakınız da yeğen biraz uzak gelsinde dediğin gibi kaynatalım biraz
selam canım burasıda çok sıcaktı haberlerde dahada artacak diyodu bakalım halimiz nasıl olacak valla orda olsam bende gelmek isterdim kıskandım şimdi neyse kısmet diyim size iyi oturmalar belki bigün istanbula gelirsek görüşürüz çok öptüm
sagol canım bi kaynım istanbulda oturuyo eşimle kışa gidelim diyoruzda kısmet artık belki busene geliriz kimbilir ya arkadaşlar bana dua edinde eşim ikna olsunda evi degiştirelim bi türlü ikna olmuyo her eve bi kulp buluyo öptüm arkadaşlar
ben geldim evet çok sıcak, ama olsun ya bacılar.zaten 9 ay kış geçiriyoz.3 ayda kemiklere kadar ısınalım demi...terleyince banyo yaparsın geçer.kışın her tarafımız donuyo be bacılar.kaydirigubbakcemile3
hanimlar naptiniz nassiniz iyi aksamlar hepinize
tünaydin hanimlar nasilsiniz güzel bir gün diliyorum mutlu olun emi