• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

iyi günler egem
iyi günler denefim
denefim yeğenimi özledim bayğıdır bende görmedim sehernazlan yakınız da yeğen biraz uzak gelsinde dediğin gibi kaynatalım biraz

komşularla haftada bir gün onbirbuçuktan bir arası kahvelerimizi içip sohpet ediyoruz normal günler gibi değil sade kahve muhabeti

günaydın hanımlar
tünaydın cnm nasılsın :1hug:
günaydın bacular.nasılsınız.
canel bacım oh ne güzel 2 teyze 1 yegen kaynatın bakalım.keşke yakınta olsaydı benim yegenlerimde...kıskandım bak şimdi...:a015:a.s.
egem sanada günaydın canım a.s.
valla haklısın özledim teyzoşlarımı ananemi gidemde hasret giderem biraz anam yok burda onlar benim anam kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
iyi günler egem
iyi günler denefim
denefim yeğenimi özledim bayğıdır bende görmedim sehernazlan yakınız da yeğen biraz uzak gelsinde dediğin gibi kaynatalım biraz

bekleyin teyzoşum geliyorum inşallah şimdi biraz dinlenem çok yoruldum valla hihoyyythihoyyyt öptüm bacılarım hepiniziŞenizŞeniz

selam bacılarrr bende yoruldum emine bacımla dışarı işlerimiz vardı hallettik aman şimdiden çok sıcak:icecream:
haziran temmuz ayını düşünemiyorum pişecezz valaa
biitosum denefçim egem kuusuum meryemtaze eminem canel bacılarım öptümmmmmmkaydirigubbakcemile3
canel canım yarın bekliyoruzzzzzalkisalkisalkis

selam canım burasıda çok sıcaktı haberlerde dahada artacak diyodu bakalım halimiz nasıl olacak valla orda olsam bende gelmek isterdim kıskandım şimdi neyse kısmet diyim size iyi oturmalar belki bigün istanbula gelirsek görüşürüz çok öptüm

selam canım burasıda çok sıcaktı haberlerde dahada artacak diyodu bakalım halimiz nasıl olacak valla orda olsam bende gelmek isterdim kıskandım şimdi neyse kısmet diyim size iyi oturmalar belki bigün istanbula gelirsek görüşürüz çok öptüm

slm her zaman hepinizi bekleriz başımızın üstünde yeriniz var hepinizi öptümmmmmmmŞenizŞeniz

sagol canım bi kaynım istanbulda oturuyo eşimle kışa gidelim diyoruzda kısmet artık belki busene geliriz kimbilir ya arkadaşlar bana dua edinde eşim ikna olsunda evi degiştirelim bi türlü ikna olmuyo her eve bi kulp buluyo öptüm arkadaşlar

ben geldim evet çok sıcak, ama olsun ya bacılar.zaten 9 ay kış geçiriyoz.3 ayda kemiklere kadar ısınalım demi...terleyince banyo yaparsın geçer.kışın her tarafımız donuyo be bacılar.kaydirigubbakcemile3

sagol canım bi kaynım istanbulda oturuyo eşimle kışa gidelim diyoruzda kısmet artık belki busene geliriz kimbilir ya arkadaşlar bana dua edinde eşim ikna olsunda evi degiştirelim bi türlü ikna olmuyo her eve bi kulp buluyo öptüm arkadaşlar

hayırlısı inş gönlüne göre bi ev bulursun canım duacıyız allah kolaylık versin bacım

ben geldim evet çok sıcak, ama olsun ya bacılar.zaten 9 ay kış geçiriyoz.3 ayda kemiklere kadar ısınalım demi...terleyince banyo yaparsın geçer.kışın her tarafımız donuyo be bacılar.kaydirigubbakcemile3

dogru bacım çabuk unuttuk donuyoduk faturalarda cabası

hanimlar naptiniz nassiniz iyi aksamlar hepinize

sanada bitosum iyi geceler

günaydın bugün ben erkenciyim

Back