hanımlar cumanız mibarek olsun günleriniz saglıklı huzurlu olsun
denefçim kuusuum biitoosum meryemtazem öptüm bacılarım temüzlükk yapıyom hamaratlıgım tuttu ben kactımm
canım sizlerinde cumanız mübarek olsun sehernazcım kolay gelsin
selam canimcim kolay gelsin görüsürüz öptümkaydirigubbakcemile3
birileri temizlikmi dedi...kafamçokkarıştılaelaelaelaelae
of ya temizlik yapmak istemiyom.pis pis oturmak istiyom.bıktım temizlik yapmaktan.anacım bu dünyaya temizlik yapmayamı geldik.ah bu kadınların çilesi..
birileri temizlikmi dedi...kafamçokkarıştılaelaelaelaelae
of ya temizlik yapmak istemiyom.pis pis oturmak istiyom.bıktım temizlik yapmaktan.anacım bu dünyaya temizlik yapmayamı geldik.ah bu kadınların çilesi..
sana diyomda bende yapmadan duramam bacım...yarın yine temizlik günüm.denefçim dur bu hafta temizlik yapmaya başladım beni caydırcan zati istemiyerek yapıyom
yap yap bitmiyookafamçokkarıştı
valla canım bende sevmiyorum ama el mahkum bide ben bugün yolluklarımı yıkadım hışım çıktı diyebilirim bu arada arkadaşlar benim alerjinin sebebini çözdük benim evin arkasında meyve agaçları var geçen ordan meyve topladım ertesi gün alerjim başlamıştı dün gene bahçeye girdimki gene artınca sebebinide çözmüş oldum çiçek tozlarıymış beni zora sokan grşrz arkadaşlar çok öptümmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selamlar kizlar temizligi kimse sevmiyor fakat yapmak zorundayiz bende yaptim bu gün simdi oturuyom allah hepiciginize kolaylik versin öptüm görüsürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?