Bütün iller Toplandık,Toplandık....

hanımlar cumanız mibarek olsun günleriniz saglıklı huzurlu olsun

denefçim kuusuum biitoosum meryemtazem öptüm bacılarım temüzlükk yapıyom hamaratlıgım tuttu ben kactımm

canım sizlerinde cumanız mübarek olsun sehernazcım kolay gelsin

canım sizlerinde cumanız mübarek olsun sehernazcım kolay gelsin

saol tatlım yaa havalar ısınınca bütün pislikler çıkıyo bizdede cam çok sildim ama bitanesi kaldı artık onuda yarın silerim

selam canimcim kolay gelsin görüsürüz öptümkaydirigubbakcemile3

saol biitosum vala yoruldum emine bacımda yok gezmelere gitti olsa bana yardım ediyodu tam bitmedi bıraktım kk girdim biraz geziniyim görüşürüz bacım

ellerine saglık inşallah yagmur yagmaz canım biz nezaman yeltensek ertesi gün yagmur yagıyo çünkü herkese iyi akşamlar öptüm arkadaşlar

selam arkadeşler hepinize saglıklı huzurlu gezmeli bi hafta sonu olsun

ahh biitosum akşam izmir topiki yıkılıyodu girdim bakıp çıktım yatılı misafir vardı

meryemtaze canım ewt banada olmuştur tam silersin yagmur başlar ama bu sefer allahtan bişey olmadı

öptüm bacılar

selamlar arkadaslar hayirla dolu bir hafta sonu diliyorum herkeze :Saruboceq:

valla evet sehercim yikiliyordu bir hopladik bir zipladik sarkilar türküler iyi eglendik sen nasilsin canim öptüm cok kaydirigubbakcemile3

meryamtaze bizdede hep ayni ben siliyorum bir yagmur mahvoluyor camlar neyse allahim sagligimizi eksik etmesin sileriz görüsürüz öptüm bacumkaydirigubbakcemile3

hepinizi çooook öpüyorum .bacılarım ...sonra görürşürüz temizlik yapayım barim biraz ..hadi by .anacım.

birileri temizlikmi dedi...kafamçokkarıştılaelaelaelaelae
of ya temizlik yapmak istemiyom.pis pis oturmak istiyom.bıktım temizlik yapmaktan.anacım bu dünyaya temizlik yapmayamı geldik.ah bu kadınların çilesi..

of ya temizlik yapmak istemiyom.pis pis oturmak istiyom.bıktım temizlik yapmaktan.anacım bu dünyaya temizlik yapmayamı geldik.ah bu kadınların çilesi..

denefçim dur bu hafta temizlik yapmaya başladım beni caydırcan zati istemiyerek yapıyom

yap yap bitmiyookafamçokkarıştı

valla canım bende sevmiyorum ama el mahkum bide ben bugün yolluklarımı yıkadım hışım çıktı diyebilirim bu arada arkadaşlar benim alerjinin sebebini çözdük benim evin arkasında meyve agaçları var geçen ordan meyve topladım ertesi gün alerjim başlamıştı dün gene bahçeye girdimki gene artınca sebebinide çözmüş oldum çiçek tozlarıymış beni zora sokan grşrz arkadaşlar çok öptümmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selamlar kizlar temizligi kimse sevmiyor fakat yapmak zorundayiz bende yaptim bu gün simdi oturuyom allah hepiciginize kolaylik versin öptüm görüsürük

ANACIĞIM
—Anneme ve bütün annelere—
Nasıl hatırlamam anacığım nasıl
Kaç geceler bana ninni söylerdi
Hasta olunca oydu başucumda bekleyen
Biraz yorulmayayım, üzülmeyeyim, hemen
Alır kucağına okşardı, saçlarımı öperdi.

Uzun kış geceleri masal masaldı
Güzel çoban kızları, iyi kalpli sultanlar
Bir suyun akışı gibi geçip gitti zamanlar
Şimdi ne o dünkü çocuk, ne de o masal kaldı.

Yıkayan oydu mürekkep lekeli parmaklarımı
Akşam biraz geciksem yollara düşerdi
Sokağa çıkarken «Yavrucuğum üşütme» derdi.
Hemen bir kazak örerdi biraz boş kaldı mı.

Bilirim yine kalbinde yerim anacığım
Selam sana Anneler Günü İstanbul’dan
Yeni dönmüşçesine bir akşam okuldan
Vefalı ellerinden öperim anacığım.

Ümit Yaşar Oğuzcan

denefçim dur bu hafta temizlik yapmaya başladım beni caydırcan zati istemiyerek yapıyom

yap yap bitmiyookafamçokkarıştı
sana diyomda bende yapmadan duramam bacım...yarın yine temizlik günüm.
aman ne sevindim canım.alerjinin nedenini bulduguna.polenler demi...dikkat et canım...
selamlar kizlar temizligi kimse sevmiyor fakat yapmak zorundayiz bende yaptim bu gün simdi oturuyom allah hepiciginize kolaylik versin öptüm görüsürük

oh oh ne güzel iyi kirletmeler canım...

sevvalcik şiir çok duygulandırdı beni.kendim anne olamasamda senağlama
annecigimin anneler gününü kutlucam yarın..
anneler gününüz kutlu olsun canlarım..

sagol denefcim olsun sende anne adayisin seninde anneler günün kutlu olsun canim bütün annelerin anne adaylarininda anneler günü kutlu olsun a.s.kaydirigubbakcemile3

günaydın bacılarımm bütün annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsunn ah ah anacım yanımda yok bi telefon açemde öpem anamı kutluyam bu güsel gününü:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…