• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

herkesin anneler günü kutlu olsun denefcim inşallah sende anne olursun canım moralini bozma allahtan ümit kesilmez çok öptüm

kızlar ben geldim hepinizi öyle özledimki sormayın 1 haftaydı yoktum nasılsınız bütün annelerin anneler günü kutlu olsun anne adaylarınada hayırlı evlatlar versin hepiciğinizi tek tek öpüyorumm

kızlar herkez kendini yazmış temizlikler olmuş kutlamalar yapılmış ne güzel ben ogün yazamadım pc girilmedi şimdi yazayım bende 50 yaşındayım 2 çocuğum bir kız bir erkek onlarda yetişkin büyükler ama oğlum zihinsel engelli allah böyle çocuğu olanlarada banada kolaylık versin rabbim bir haftadır ondan yoktum devlet engellilere kamp veriyo yeme içme ulaşım onlar karşılıyo tatil yaptırıyolar ailece okadar iyi geldiki anlatamam çocuğada banada iyi geldi böyle engelli çocuğu veya yakınlarında olan vars gitsinler bende bilmiyodum haberlerde dinledim haberim oldu harika bişey çocuklarımız için

kırşhieden sevgilerrrr
------------------analar gününz kutlu olsun-----------
herkeslere bol selammm
-----------------------emine allahım size sağlık versinki sende oğluna bakkk çok üzüldüm yazdıklarını okudummm:(

kızlar herkez kendini yazmış temizlikler olmuş kutlamalar yapılmış ne güzel ben ogün yazamadım pc girilmedi şimdi yazayım bende 50 yaşındayım 2 çocuğum bir kız bir erkek onlarda yetişkin büyükler ama oğlum zihinsel engelli allah böyle çocuğu olanlarada banada kolaylık versin rabbim bir haftadır ondan yoktum devlet engellilere kamp veriyo yeme içme ulaşım onlar karşılıyo tatil yaptırıyolar ailece okadar iyi geldiki anlatamam çocuğada banada iyi geldi böyle engelli çocuğu veya yakınlarında olan vars gitsinler bende bilmiyodum haberlerde dinledim haberim oldu harika bişey çocuklarımız için

canim benim allah yardimcin olsun cok üzüldüm cok iyi olmus dinlenip eglenmissinizdir evet gercekten harikadir öptüm canim kaydirigubbakcemile3

eminem, ablam diyebilirmiyim
benim derdim ayrıymış senin derdin ayrıymış ablam.....ALLAH YARDIMCIN OLSUN.tatil sanada iyi gelmiştir ablam...inan çok üzüldüm...ALLAH CÜMLEMİZE SAGLIKLI VE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH:Saruboceq:
...

teyzoşum hoş geldin özledim valla kk da seni aradım yaasenağlama zaten anacım burda yok senağlama sende gittin neyseki sehernaz bacım burdaydı da kaydirigubbakcemile5
eminem, ablam diyebilirmiyim
benim derdim ayrıymış senin derdin ayrıymış ablam.....ALLAH YARDIMCIN OLSUN.tatil sanada iyi gelmiştir ablam...inan çok üzüldüm...ALLAH CÜMLEMİZE SAGLIKLI VE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH:Saruboceq:
...
amiiin denefcim:Saruboceq::Saruboceq: rabbim sana sağlıklı hayırlı evlatlar versin cnm:Saruboceq::Saruboceq:

denefim canım benim ablanım de bitanem çok sağol herkezin derdi ayrı hekeze herşeyin hayırlısını versin
biitoosum sağol canım hakketten çok iyi geldi

teyzoşum seni yalnız bırakırmıyın canım benim teyze anne yarısı hepinizi öpüyorum

emine ablam ..sen varya elleri ayakları öpülesi bi annesin ben burda okadar çok şahit oldumki zihinsel engelli çocuklarından utanıpp onları sokağa bırakan insanları ..ve hala görmekteyimde ...Allahım bu fedakarlığını ve sabrını en güzel biçimde ödüllendirir inş ..artık daha bi çok seviyorum seni ..kocaman öptüm ..inş bidaha fazla ayrı kalmayız...

emine ablam ..sen varya elleri ayakları öpülesi bi annesin ben burda okadar çok şahit oldumki zihinsel engelli çocuklarından utanıpp onları sokağa bırakan insanları ..ve hala görmekteyimde ...Allahım bu fedakarlığını ve sabrını en güzel biçimde ödüllendirir inş ..artık daha bi çok seviyorum seni ..kocaman öptüm ..inş bidaha fazla ayrı kalmayız...

iyi günler canlarım benim sağol kuusuum bitanem ne yapalım buda benim imtanım herhalde allah sonumuzu kararlamıştır ne diyeyim allah sağlık sabır versin bana ve böyle olanlara sağol tatlım öpüyoruma.s.

emine ablam yılın annesi seçerler ya her sene .bu sene bence yılın annesi sensin ablam.. tüm anneler fedakardır.ama senin anneligin çok daha fedakarlık istiyo...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis...

Back