Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar herkez kendini yazmış temizlikler olmuş kutlamalar yapılmış ne güzel ben ogün yazamadım pc girilmedi şimdi yazayım bende 50 yaşındayım 2 çocuğum bir kız bir erkek onlarda yetişkin büyükler ama oğlum zihinsel engelli allah böyle çocuğu olanlarada banada kolaylık versin rabbim bir haftadır ondan yoktum devlet engellilere kamp veriyo yeme içme ulaşım onlar karşılıyo tatil yaptırıyolar ailece okadar iyi geldiki anlatamam çocuğada banada iyi geldi böyle engelli çocuğu veya yakınlarında olan vars gitsinler bende bilmiyodum haberlerde dinledim haberim oldu harika bişey çocuklarımız için
teyzoşum hoş geldin özledim valla kk da seni aradım yaasenağlama zaten anacım burda yok senağlama sende gittin neyseki sehernaz bacım burdaydı da kaydirigubbakcemile5kızlar herkez kendini yazmış temizlikler olmuş kutlamalar yapılmış ne güzel ben ogün yazamadım pc girilmedi şimdi yazayım bende 50 yaşındayım 2 çocuğum bir kız bir erkek onlarda yetişkin büyükler ama oğlum zihinsel engelli allah böyle çocuğu olanlarada banada kolaylık versin rabbim bir haftadır ondan yoktum devlet engellilere kamp veriyo yeme içme ulaşım onlar karşılıyo tatil yaptırıyolar ailece okadar iyi geldiki anlatamam çocuğada banada iyi geldi böyle engelli çocuğu veya yakınlarında olan vars gitsinler bende bilmiyodum haberlerde dinledim haberim oldu harika bişey çocuklarımız için
amiiin denefcim:Saruboceq::Saruboceq: rabbim sana sağlıklı hayırlı evlatlar versin cnm:Saruboceq::Saruboceq:eminem, ablam diyebilirmiyim
benim derdim ayrıymış senin derdin ayrıymış ablam.....ALLAH YARDIMCIN OLSUN.tatil sanada iyi gelmiştir ablam...inan çok üzüldüm...ALLAH CÜMLEMİZE SAGLIKLI VE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH:Saruboceq:...
emine ablam ..sen varya elleri ayakları öpülesi bi annesin ben burda okadar çok şahit oldumki zihinsel engelli çocuklarından utanıpp onları sokağa bırakan insanları ..ve hala görmekteyimde ...Allahım bu fedakarlığını ve sabrını en güzel biçimde ödüllendirir inş ..artık daha bi çok seviyorum seni ..kocaman öptüm ..inş bidaha fazla ayrı kalmayız...