Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti
- Konu Sahibi nldglp
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben de hem gülüyorum, hem de jelesec ikon kullandığında durup hepsini sırasıyla inceliyorum )
büyüklerimden öğrendim, çok önemli detaylar çıkabiliyor altında
En kötü günümde jelesec in benim yazılarımdan ve yakarışlarımdan alıntıladığı yazıları okuyup güleceğim heralde:)
serap38; çarpmıştır seni Neyse hadi gel sorun yok bizlerde
Mesela bu ikon sıralamasında aksi bir durum gözükmemekte ogülatakane cim.Asayiş berkemal yani.
evet evet, ben de o ikonları tek tek inceleyip sonra yazdım mesacımı :)
bu arada jelesecin benim bu mesajımı bi önceki sayfada alıntılayıp nassı çorbaya çevirdiği geldi aklıma...aralara girmiş yazmış falan. sayfa 11'den alıntılanmıştır nldglpcim sorular arada kaynamasın, altınların hazırlıklarına şimdiden başlanılsın :))
bu arada jelesecin benim bu mesajımı bi önceki sayfada alıntılayıp nassı çorbaya çevirdiği geldi aklıma...aralara girmiş yazmış falan. sayfa 11'den alıntılanmıştır nldglpcim sorular arada kaynamasın, altınların hazırlıklarına şimdiden başlanılsın :))
ay allah sizi bildiği gibi yapsın emi, beğen yapmaktan yoruldum.
ağzımı elimle kapattım ofiste ekrana bakıp bakıp gülüyorum :))
ay şu en son gaz çıkartma mevzuuna takıldım kaldım...sizin yüzünüzden bu gidişle ercan beye kaz ayaklarına botox yaptırmak zorunda kalcam. nldglp parayı da senden alcam ona göre :))
bana cimri diyon ya , derken utanmıyon dimi
ulen sünnete solisti bile bedavaya getiriyon :))
pişşt nldglp bende de iki oğlan var biliyon dimi
oldu da bitti maşalah solistli düğünleri olur inşallah
günaydın geyikçibaşılar
kahvaltı edildi, üstüne şekerli bir türk kahvesi de içildi. Güne bomba gibi hazırım. Üstelik bugün cuma
Günaydın tatlım.Malesef bugün ben yokum.Mahallenin delisi olarak ilk önce kimliğim belli olsun diye migros a gidip bir huni alacağım.Bak sen bugün de dün gibi bomboş boş gezenin kalfası değilim ne yazıkki:) Çok üzgünüm herkesin her yazısına da cevap veremeyeceğim.Ha bir de çan da almam gerekiyordu onu da listeme ekleyeyim.Size gerek varmı diye sormuyorum silikon bantları ip niyetine kullanacağına göre çanını da almışsındır.Gerçi bu sefer akıllandık sürü zihniyeti güdüp hep bir ağızdan cvp yazmadık.Demekki akıllandık biz de:)
Size iyi eğlenceler.Belki fırsat bulabilirsem arada molalarda cep telefonumdan girer geyik yaparım sizinle.Herkese sevgiler.Bu arada afiyet şeker olsun
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
günaydın geyikçibaşılar
kahvaltı edildi, üstüne şekerli bir türk kahvesi de içildi. Güne bomba gibi hazırım. Üstelik bugün cuma
afiyet olsun şekerim bende kahve içiyorum şimdi hafta sonu sana daha yorucu kuşum 2.canavar
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Günaydın tatlım.Malesef bugün ben yokum.Mahallenin delisi olarak ilk önce kimliğim belli olsun diye migros a gidip bir huni alacağım.Bak sen bugün de dün gibi bomboş boş gezenin kalfası değilim ne yazıkki:) Çok üzgünüm herkesin her yazısına da cevap veremeyeceğim.Ha bir de çan da almam gerekiyordu onu da listeme ekleyeyim.Size gerek varmı diye sormuyorum silikon bantları ip niyetine kullanacağına göre çanını da almışsındır.Gerçi bu sefer akıllandık sürü zihniyeti güdüp hep bir ağızdan cvp yazmadık.Demekki akıllandık biz de:)
Size iyi eğlenceler.Belki fırsat bulabilirsem arada molalarda cep telefonumdan girer geyik yaparım sizinle.Herkese sevgiler.Bu arada afiyet şeker olsun
topik sahibesi sensin bacım boş bırakma buraları, hıım her deli senin gibi olsun be canım kıskananlar çatlasın...bana da huni al bende takarımverme cevap ismi lazım değil cevap yazmamak daha uyuz edermiş karşı tarafı
şimdi gördüm ve açıkçası çoook güldüm. Sürü mürü diye kendimi frenlemeden yazdım, naapiim dayanamadım:)) çanım da var nassı olsa tescilliyim. Koyunum !! gerekirse mahallenin en harbi delisi de olurum. Geyiğin, muhabbetin dibine de vururum. İyi de bundan kime ne ???? dimi ama Nedir bu öğretmen edası ?? aaa delirtmeyin, harbii deliririm !!
afiyet olsun şekerim bende kahve içiyorum şimdi hafta sonu sana daha yorucu kuşum 2.canavar
cumartesi pazar halimi bi görsen, dağılmış oluyorum aynı bu ikondaki gibi resmen perişan ediyolar beni. Ama sonra gelip " anne iyiki benim annemsin" demiyolar mı, içimin yağları eriyor.
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Jelesec ciğim geldim.Bende burayı seni ve sizleri özledim.
Artık buralardayım.6. ay geyiğinin dolmasını beklıyorum.SOnrasında devam..
Sevgiler
hım anladım 6.ay geyiğini gel canım o süreye burada gırgır şamata dolduralımpiiişt akşama sende ne yemek var bacım????
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Canlar n'aber? Benim isin ilk etabi bitti.simdi kosturmaca devam.Aledax cim hosgeldin tatlim.sefalar getirdin:)
HADİ GEL YA İŞİNDE BİTMEZ SENİN YOĞUN PROGRAMIN VAR, BAK BENİM BUGÜN YEMEĞİM VAR EVDE TEMİZ BOŞ VAKTİM ÇOOOOOOK AMA SEN YOKSUN
HADİ GEL YA İŞİNDE BİTMEZ SENİN YOĞUN PROGRAMIN VAR, BAK BENİM BUGÜN YEMEĞİM VAR EVDE TEMİZ BOŞ VAKTİM ÇOOOOOOK AMA SEN YOKSUN
nassı yani, anneciğine dünden kalan yemeğimi yedireceksin
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
nassı yani, anneciğine dünden kalan yemeğimi yedireceksin
ben tutumlu kadınım canım benim büyük sıpayı tanıyorsun kulaklık parası,pizza parası derken adam şimdi ayrı ev parası diye tuturdu o yüzden yemekler 2.gün yenilir bizde
ben tutumlu kadınım canım benim büyük sıpayı tanıyorsun kulaklık parası,pizza parası derken adam şimdi ayrı ev parası diye tuturdu o yüzden yemekler 2.gün yenilir bizde
senin karın germe parası, öğrenci evi kurmaya gitmesin kuşum...
Sen söyle o sıpaya satsın kulaklarından bi kaç yüz tane, çıkartsın harçlığını :))