senin karın germe parası, öğrenci evi kurmaya gitmesin kuşum...
Sen söyle o sıpaya satsın kulaklarından bi kaç yüz tane, çıkartsın harçlığını :))
Görünmez gezip 2 özel mesaj arası 10 dakika beklememk için tıklayın : )
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html
hoşgeldin canımNe var,Ne yok? melekler?
hoşgeldin canımbugün karnımın fotosunu koymaya çalıştık banim kocayla baeceremedik ogltkne yi 5.kere aradığım halde düşün ilerleyen saatlerde tekrar deneyeceğiz..bak koca göbeğime yorum yap jilyen ablayı 1.hafta yaptım fark varmı??
ben oldum oldum ameliyatı yoksa sıpanın dil eğitimi evi derken benim kocanın paraları bitecekAy sıpa ayda 3.bin tele istiyor senin dediğini söyledim paran olmayınca makarna yersin diye bak ogltkne ablan öyle okumuş diyede belirttim ,senin için üzüldüğünü iletmemi istedi
Bu fena anam zor işim bunla :18: Makarna yerse beyni çalışmaz okulu biteremezmiş
Görünmez gezip 2 özel mesaj arası 10 dakika beklememk için tıklayın : )
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html
ne olsun bebeeem, kanatlari iki oğlan tarafından yolunmuş bir melek halindeyim. birazdan uykuya geçecekler, kahvemi yapıp oturduğum anı hayal ediyorum.Ne var,Ne yok? melekler?
jeleseccanım, mail yazmayı, ikon koymayı, gelen maili yanıtlamayı ve iletmeyi, kopyala yapıştırı öğrettim sana. Umuyorum, foto koymayı da öğreterek bilgisayar dersimizi bitireceğiz. Yoksa senin büyük oğlan seni feci "söğüşlemeye" geçecek.hoşgeldin canımbugün karnımın fotosunu koymaya çalıştık banim kocayla baeceremedik ogltkne yi 5.kere aradığım halde düşün ilerleyen saatlerde tekrar deneyeceğiz..bak koca göbeğime yorum yap jilyen ablayı 1.hafta yaptım fark varmı??
Sana msj attım.Hadi bakalım merakla bekliyoruz şeker
makarna ile geçen 4 koca senehey gidi günler heyyy !! (bu arada 4 yıl diyorum farkındaysan, uzatmadım yani okul, makarnaya rağmen). Öğrencilik bittikten sonra, uzuuun bi dönem yiyemedim makarna. Hele penneden iyici tiksinti gelmişti
reklamlar diyorsunuz yani
ne olsun bebeeem, kanatlari iki oğlan tarafından yolunmuş bir melek halindeyim. birazdan uykuya geçecekler, kahvemi yapıp oturduğum anı hayal ediyorum.
jeleseccanım, mail yazmayı, ikon koymayı, gelen maili yanıtlamayı ve iletmeyi, kopyala yapıştırı öğrettim sana. Umuyorum, foto koymayı da öğreterek bilgisayar dersimizi bitireceğiz. Yoksa senin büyük oğlan seni feci "söğüşlemeye" geçecek.
pişşşttt noluyo orda, ne mesajı, biri hemen beni aydınlatsın bakiiim
tamamdır.
pisi kedi (çizgi film) eşliğinde yazıyorum size, benim ufaklık bugün ona aldığım şimşek mcquinli ayakkabılarını ayağından çıkartmayacak, onlarla yatacakmış bu gece, onun pazarlığını yapıyor. Büyük oğlan, bugün bir traktörden neler söktüğünü anlatıyor bi taraftan. Galerideki bir traktörden neler sökülebilir fikri olan var mı?İlerde bugünleri özleyeceğimi biliyorum. Keyfine vara vara, onlarla olan her dakikamı sindire sindire yaşamak istiyorum. Duygusala bağladım yine..
Duygusala bağlamak diyince, bezhat ç geldi aklıma. daha önce hiç izlemedim. Ama madem öyle hımbıl-tımbıl adamları oynatıyorlar, izlemeyeyim barimsYalan dünya ne zaman başlayacak bilen var mı?
evet evet, geleceği görür gibiyim...yaşları da yakın olunca, aynı zamanlarda kız arkadaş olaylarına girecekler tahminen..Şuan osuruk yarışması yaparak evde kovalambaç oynuyorlar. İlerde bu yaptıklarını kız arkadaşlarına anlatma hayalleri kurup daha da gülüyorum hallerine. İç güdüsel sanırım bu, nerden geliyor akıllarına bu garip erkeksi şeyler anlamıyorum :))
makarna ile geçen 4 koca senehey gidi günler heyyy !! (bu arada 4 yıl diyorum farkındaysan, uzatmadım yani okul, makarnaya rağmen). Öğrencilik bittikten sonra, uzuuun bi dönem yiyemedim makarna. Hele penneden iyici tiksinti gelmişti
reklamlar diyorsunuz yani
ne olsun bebeeem, kanatlari iki oğlan tarafından yolunmuş bir melek halindeyim. birazdan uykuya geçecekler, kahvemi yapıp oturduğum anı hayal ediyorum.
jeleseccanım, mail yazmayı, ikon koymayı, gelen maili yanıtlamayı ve iletmeyi, kopyala yapıştırı öğrettim sana. Umuyorum, foto koymayı da öğreterek bilgisayar dersimizi bitireceğiz. Yoksa senin büyük oğlan seni feci "söğüşlemeye" geçecek.
pişşşttt noluyo orda, ne mesajı, biri hemen beni aydınlatsın bakiiim
Sizin evin hallerini görür gibi oldum birden:) İlerde diye düşündüğün şeyleri ben şimdi oğlumun kızarkadaşına anlatıyorum:)
Oysaki dün gibi sanki herşey aklımdaTuvalete girdiğinde klozete otururdu.Ben de onun önünde çömelip ellerinden tutardım.Kayıp klozetin içine düşmesin diye:)) Biraz daha palazlanınca kendi kendine girer ama işi bittiğinde ''BİTTİİİİ'' derdi.Bazen kulaklarımda çın çın çınlar onun o sesi...
Bir de hastalandığı zamanlar vardıSabaha kadar odasına git gel halsiz kalırdım.Sabaha karşı da yanında yere oturup kafamı onun yatağının kenarına koyup sızardım.
İlk anne demesi,ilk diş,pıtır pıtır yürümesi,öğleden sonra uykularından uyandığında sıcak sıcak nefesi,ilk anaokulu,ilkokulu,bisiklete binmeyi dizlerini parçalayarak öğrenmesini,ortaokulda sesinin'' nezle mi olmuş bu çocuk'' dediğimde aslında sesinin artık erkekleştiğini görmeyi............. neyse ağlamamak için köpekleri aşağıya indiriyorum.Kısa bir mola:)
kuzular uykuda, görev başarıyla tamamlandı :)
anam ben yokken ikinizde duygusala bağlamışsınızikiniz yazılarını da okurken boğazım düğümlendi
kurudan, yaşa bağladık olayı :))
jelesecim, birazdan arayıyorum seni...önce bi kahve alayım da, yarı uykulu halimi bi dağıtayım
aşkım bak ufak çocuk özlemişsin senbelli yazışından bana geçti hemen bu duygu yapıver benim gibi bir tane tekne kazıntısı :)) benim büyük sıpa 15 .yaşını bitirmişti hamile kaldığımda tekrardan bu yazdıklarını yaşarsın ben silbaştan yaptım iyiki yapmışım yap bir adet kız ben tutturamadım sen tutturursun belki teyzesinden yatak takımı söz...
evet zaman çabuk ilerliyor tatile gittiğimizde büyük sıpa 10 yaşına kadar yanımızdan ayrılmazdı adam şimdi beni götürmeyin ben tek evde kalacağım diyor
büyük sıpayı öpemiyorum öptürmüyor uykuda gidip öpüyorum ama minik sıpa bana sarılmadan saçlarımla oynamadan uyumuyor; a.okulundan geldiğinde sarılması ama biz senle bugün hiç öpüşmedik demesi yok mu ah bitiriyor beni,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?