Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti
- Konu Sahibi nldglp
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
İyi ki gaz çıkarmadın öyleyse
anam bu başlığın ömrü uzun olmaz(( kazen bey konuyu kapatırsa hiiiiiç şaşmam gaz maz ayıp oluyor ama
ay allah sizi bildiği gibi yapsın emi, beğen yapmaktan yoruldum.
ağzımı elimle kapattım ofiste ekrana bakıp bakıp gülüyorum :))
ay şu en son gaz çıkartma mevzuuna takıldım kaldım...sizin yüzünüzden bu gidişle ercan beye kaz ayaklarına botox yaptırmak zorunda kalcam. nldglp parayı da senden alcam ona göre :))
bana cimri diyon ya , derken utanmıyon dimi
ulen sünnete solisti bile bedavaya getiriyon :))
pişşt nldglp bende de iki oğlan var biliyon dimi
oldu da bitti maşalah solistli düğünleri olur inşallah
ay şu en son gaz çıkartma mevzuuna takıldım kaldım...sizin yüzünüzden bu gidişle ercan beye kaz ayaklarına botox yaptırmak zorunda kalcam. nldglp parayı da senden alcam ona göre :))
bizim oğlanın sünnetine de gel bacım çok para vermem ama:))
karıncaları severim hepsi kabül sen oğlanın sünetinde sahne alacakmısın onu söyle??
Kızlar biri benim sayfaları hack ledi sanırım.10.sayfadan sonraki sayfaya giremiyorum.Kazeeeen koş imdadıma.Çok mu çenem düştü bugün? ceza mı verdin bana?? oyy oyy bacılar,kardeşler deve tabanları,kime ne dediysem pişmanım,bi daha töbe yazmıycam üüüüüüü büyük sözüme tövbe allaam kurtar beni bu 10.sayfadan
- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- 363
Allah iyiliğinizi versin emi bende sizin yazılarınızı okudukça gülüyorum.ben çıkıyom öptüm ikinizi de, yediniz tabi dün kurufasülyeleribiraz parfüm sıkayım da ortalığın kokusu değişsinnn
Ben hala 10.sayfadayım.Artık kabullendim galiba(( Kazen e msj attım.Bilmiyorum ne olacak.En son 10.sayfadaki Jelesec in attığı ''O sırada hapşırdım'' msj ını görüyorum.sonraki msjları göremiyorum.Mukadderat ( kaderim buysa kaderime boyun eğerim.
Ne kadaan da eğlenmiştik halbuki.Göz var bu topik de göz.Gözü olanın gözü çıksın.Okuyup üfleyim bari belki düzelir.Her yola başkoydum.Hatta Reiki 1 de almıştım.Reiki mi ne yapsam canım topiğime.
Ne kadaan da eğlenmiştik halbuki.Göz var bu topik de göz.Gözü olanın gözü çıksın.Okuyup üfleyim bari belki düzelir.Her yola başkoydum.Hatta Reiki 1 de almıştım.Reiki mi ne yapsam canım topiğime.
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Ben hala 10.sayfadayım.Artık kabullendim galiba(( Kazen e msj attım.Bilmiyorum ne olacak.En son 10.sayfadaki Jelesec in attığı ''O sırada hapşırdım'' msj ını görüyorum.sonraki msjları göremiyorum.Mukadderat ( kaderim buysa kaderime boyun eğerim.
allah allah niye böyle oldu ki sana???? ben hapşurma olayından sonra ki yazılanlara bak altına edersinben tekirdağlıyı aradım telden konuşamadık gülmekten ve bomba astım kırızine girdim ilacımı zor sıktım öteki dünyaya göç edecektim gülmekten
Anaaam 12 ye geçtim birden üstteki msj ı yazınca.Loo bu 11 in bana ne garezi var? göstermiyo kendini bana.11.sayfa bende kaput valla.Neyse bak okudum üfledim hoop 12 ye geçtim ama 11 i görmüyorum( Allaam affetti beni:)
allah allah niye böyle oldu ki sana???? ben hapşurma olayından sonra ki yazılanlara bak altına edersinben tekirdağlıyı aradım telden konuşamadık gülmekten ve bomba astım kırızine girdim ilacımı zor sıktım öteki dünyaya göç edecektim gülmekten
Yaa n'olur jelesec bana kopyala yapıştırın o mesajları mail at ya...
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
ay allah sizi bildiği gibi yapsın emi, beğen yapmaktan yoruldum.
canım benim telde ki hırıltı sesini duydun,ölüyordum nefes gitti bir anda gülerek öldü yazardınız artık mezar taşına
sende o dinleyin dediğin adamı getir benim oğlanın sünnetine gerçi dudağına ruj sürmüş anam o adam bizim aileye ters getirme vazgeçtim
sende iki oğlan senin sünnete gelmem ben ağır olur altından kalkamam çeyrek çoooook pahalı sen 1.getireceksin ben 2.tane görüşmeyelim
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
kızlar biri benim sayfaları hack ledi sanırım.10.sayfadan sonraki sayfaya giremiyorum.kazeeeen koş imdadıma.çok mu çenem düştü bugün? Ceza mı verdin bana?? Oyy oyy bacılar,kardeşler deve tabanları,kime ne dediysem pişmanım,bi daha töbe yazmıycam üüüüüüü Büyük sözüme tövbe allaam kurtar beni bu 10.sayfadan
aman yarabbii cehennem ateşine ataydınız da 10.sayfaya atmasaydınız beni.kazen duy beniii vallahi töbe.billahi töbe.sen ne dersen o olur valla.çıkar beni burdan kaldım bu cehennem azabında.kızlar boğuluyorum kazen e haber verin loo...10.sayfa 10.sayfaaa
ya benim yazdıklarım sizin yazdığınız sayfaya geliyor ama ben hala 10.sayfadayım yaa anlayın beni yaa.üüüü kimse beni anlamıyo ya...töbe ettim, af diledim,yalvardım,yakardım,bacılar kardeşler öldüm ben öldüm nefes alamıyorum valla bak
serap38; çarpmıştır seni Neyse hadi gel sorun yok bizlerde
Ya bu sayfayı çerçeveletip evimin en nadide yerine asacağım.Ne yalvarmışım ne yalvarmışım.Valla müebbet hapis alsam hakime böyle yalvarsam kesin beni azad ederdi garibim.
Okuyup okuyup gülüyorum yaa:))))))