Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

hepsi 1 yaş bebesi olacak,kızlar çıldırmasın sonra önerini ileteceğim arkadaşlara

Günaydın telde konuştuk ama yazayım buraya da, keyfinin yerinde olmasına sevindim öptüm seni

Evet uykum kaçtı.Saate bakın bakalım kaçta yazmışım:126:

benim dışımda 1 ziyaretci var:))) onu da uyku tutmamış hadi artık kaçtımm

Kız ne işin var gecenin bu vakti?? git yat yatağına:)))

Kız kokumu mu aldın.Vallaha sabah ezanı okunacak

Aneeem seni birden görünce :83:

Bu sefer gerçekten gidiyorum:86:

Ah sizi gidi 2 ziyaretci Gidemiyolum

Kızım senle ben gece bekçiliği yapıyoruz sorma hiç beni de uyku tutmadı kafa meşgul tabi 50.tilki dolanıyor nasıl olacak ne olacak diye

4.30.du ben yatağa gittiğimde düşün netten Veda dizisini izledim öyle yattım.

kızlar 2 haftadır çok yoğun çalıştım. gece 12 lerde yattım. bugün yataktan kalkıp işe gelmek zulümdü. geceden beri başım çatlıyo. 3. ağrı kesiciyi içtim banamısın demedi. okuyun, üfleyin, şifalar dileyin..... hepinizi öpüyorum.

takma kafaya o kadar herşey güzel olacak. memorialdamı olacaksın ameliyatını?

Vallaha son mesaji yazip 3.30 uyudum :)dun aksam is icin esim sehir disindaydi.Bizim evde lise arkadaslari toplanip girgir samata biraz kafalari cekmece guzel gecti.Hepsi eslerinden ayrilmis 3 tatli bayan bendeydi:) 2 de gittiler.sonrasi biraz etraf toplama biraz internet derken 3:30 u buldum vallahi:) nasilda sasirdim gecenin o saati seni burda gorunce:)

geçmiş olsun canım; çalış çalış estetiğe yatır bende öptüm

oh şen dullar vardı desene :118: sen pek takılman buraya akşam eşin geliyorsa büyük buluşma vardır ben senin kokunu aldım bir bakım dedim sen varsın

geçmiş olsun canım.. baş ağrısının kötüsü ameliyattan falan beter..

Ya ogltkn yaa sensiz olmuyooo((

Jelesec almadınmı kokumu???

Hmm anladığım kadarı ile bugün öneri yok topik başlığına.

Daha yatmam beyaz show var 00:30 da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…