güzelim k.k .kapandı hadi yatağa
her sabah bu topiğe de uğramadan gecme bacımdiğer topikdeki buluşmayı bizim develide yapın çocuk odası süper 2.adet abla var başlarında minikleri koyun oraya hem onlar eğlensin hemde siz güzel sohbet edin tabi bu bir öneri canım
iyi geceler fıstıklar keyifler yerinde bakıyorumda:)
jelo m bugun aramışsın tel trafigi fazla idi birde yogundum akşam gördüm o saattede rahatsız etmek istemedim canımin içi
yarın arayacagım bekle beni anacımmmmm
hepsi 1 yaş bebesi olacak,kızlar çıldırmasın sonraönerini ileteceğim arkadaşlara
Evet uykum kaçtı.Saate bakın bakalım kaçta yazmışım:126:
benim dışımda 1 ziyaretci var:))) onu da uyku tutmamışhadi artık kaçtımm
Kız ne işin var gecenin bu vakti?? git yat yatağına:)))
Kız kokumu mu aldın.Vallaha sabah ezanı okunacak
Aneeem seni birden görünce :83:
Bu sefer gerçekten gidiyorum:86:
Ah sizi gidi 2 ziyaretciGidemiyolum
Kızım senle ben gece bekçiliği yapıyoruzsorma hiç beni de uyku tutmadı kafa meşgul tabi 50.tilki dolanıyor nasıl olacak ne olacak diye
4.30.du ben yatağa gittiğimde düşün netten Veda dizisini izledim öyle yattım.
Kızım senle ben gece bekçiliği yapıyoruzsorma hiç beni de uyku tutmadı kafa meşgul tabi 50.tilki dolanıyor nasıl olacak ne olacak diye
4.30.du ben yatağa gittiğimde düşün netten Veda dizisini izledim öyle yattım.
kızlar 2 haftadır çok yoğun çalıştım. gece 12 lerde yattım. bugün yataktan kalkıp işe gelmek zulümdü. geceden beri başım çatlıyo. 3. ağrı kesiciyi içtim banamısın demedi. okuyun, üfleyin, şifalar dileyin..... hepinizi öpüyorum.
Vallaha son mesaji yazip 3.30 uyudum :)dun aksam is icin esim sehir disindaydi.Bizim evde lise arkadaslari toplanip girgir samata biraz kafalari cekmece guzel gecti.Hepsi eslerinden ayrilmis 3 tatli bayan bendeydi:) 2 de gittiler.sonrasi biraz etraf toplama biraz internet derken 3:30 u buldum vallahi:) nasilda sasirdim gecenin o saati seni burda gorunce:)
takma kafaya o kadar herşey güzel olacak. memorialdamı olacaksın ameliyatını?
kızlar 2 haftadır çok yoğun çalıştım. gece 12 lerde yattım. bugün yataktan kalkıp işe gelmek zulümdü. geceden beri başım çatlıyo. 3. ağrı kesiciyi içtim banamısın demedi. okuyun, üfleyin, şifalar dileyin..... hepinizi öpüyorum.
sağol canımtaksam da takmasam da kaçışım yok ben yazayım sana özelden hastaneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?