nazara etme topigimize ne olur çalış seninde olurilk topiğimiz de milletin gözü çok kaldı kıskanıldı dostluk samimiyet ama biz oradan ayrıldık forum resmen durdu işlemiyor.
soran sorusunu özelden soruyor o halde artık düşünhadi sende çalıştır parmağını bacım başlık senin
Canım tekirdağlım napıyon bebeğim
selam şekerler,
giremiyorum, özledim sizi
Hızlıca selam veriim, gidiyorum. Daha çanta hazırlıcam. Saat kaç olmuş
öptüm hepinizi, kendinize iyi bakın
Sen varya seen ben seni çok sefiyoom
sana iyi yolculuklar bebeğimSende dikkat et kendine çok öptüm Kız bikini al belki girersin denize
Senin yokluğun o kadar belliki sen olmazsan biz ne yaparız???:26: canım benim hayırlarla gidip gelirsin inşallah.
SENDE İYİCE DAMARA BAĞLADIN HA ZIRLAYACAĞIM ŞİMDİZATEN HASSAS DÖNEMDEN GEÇİYORUM AHANDA AĞLADIM BAK ŞİMDİ
Ağlama jelesec im sakın ağlama.Çok üzülürüm ama biz hep beraberiz.:13:
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...ti-olmak-isteyenlerin-geyik-muhabbeti-11.html
beyaz tevşaan bak bu sayfa.oku dur:)))
yap şu tavuklu yufkadan ağlamayayımbiz ayrılamayız eller ayırsa bile diller ayırsa bile biz ayrılamayız bacım
Kurban olurum bacımmm sen yeterki onu isteZeki Müren & Muazzez Abacı - Biz Ayrılamayız - Dailymotion video ahanda bu da hepimiz için
1.Sahne
Amanııın ben geldim.Bacılarrrrr,gacılaaaaar...neler oldu neler...amanın ölüyom,bitiyom...gitti gitti gittiii...şimdi ben bugün 4 arkadaş spora...çok eğlenme fotolar,kakarakikiler,fistanlar dandini bostanalar...derken her bir yerlerde foto çekilirken benim otorduğum yerin altında aliminyum şerit sen yırt benim eşofmanı,gir etimin içine.Ama ben o an anlamadım biraz acıdı ama en çok eşofmana üzülmece daha da yeni aldım pantul eşofmanı.Derken biz zumba mumba plates ne varsa girdik girdik çıktık en son sauna buhar odalarından sonra jakuziye girdik dört çatlak bayan.Derken sular alttan alttan fokur fokur şeettirirken birden bacağımın altı yandı.Ben de parmağımla şööle bir bakiim nooldu dememle benim baş pımmak gir sen o etin içineyarılmış yanee ay ben bir kork bir kork...zıpladım suyun içinden doğğğru klübün sağlık odasına.Bir hemşire.tam değiyo ben feryat figan.Bir elliim diyo ben bir ağız yerde bir ağız gökte.amanııın goşun goşun yardım edin bacılar gacılar ben ölüyom...
2.SAHNE
Hemşire demezmi bir dikiş lazım.Ben anında odadan vınnnkadın peşimde ben önde soyunma odasına,o koşar ben koşar...zor bela beni ikna edip sadece pansumanla kurtardım durumu.Ama tetanoz yaptırmak kaydı ile. bütün eczanaler sağlık ocakları ya da aciller yaparmış.
3.Sahne
O, 4 arkadaş ve ben doğğru bir eczaneye ama beni bir görün aşı olacamya kalp 330 atıo amanııın ölüyom kimsenin haberi yok...Derken eczacıya dedimki ben tetanoz olacam.Dedi yapamam.Dedim neden? Doktor okeylemeden olmaz dediAl sana bir yıkım daha...Hemen aman doktor canım doktor Baycan ımı aradım.Ses tir tir,tır tır tır vır vır vır ağlamaklı bir sesle anlattım durumu.Dedi benim görmem lazım.aneeem ben ölüyom bu arada kimsenin haberi yok:37 atladık o 4 bayan doğğğru memorial e...
4.sahne
Bekle bekle sıra bana geldi.Bu arada o 4 kadın beni sakinleştirmek baabında permüperişan...Derken baycan demiş acile gitsin.Hadeee ben ve 4 kadın doğğru acile.Baycan geldi nooldu n.. hnmcım sana dedi ben :18: şeklinde dişleri birbirine vurup titreme modunda cvp bile veremezken (çünkü aklımda binbir soru iğne yapacakmı,dikiş atacakmı ay ay ay hala kimsenin haberi yok ben artık öldüm el fatiha) kendimi buldum acil odasında.Bakmak ister göstermem ,eğil der eğilmem,ohooo şimdi Nldglp ile uğraş dur...neyse ben sular seller terleme sonrası zorla dikiş attırmadım.Sıkı sıkı bandajladı 3 gün su değmeyecek.Aslında 2 dikiş olabilir dedikce ben sedyenin üstüne fırlamaca...heheheheheeh tetanoz da yaptırmadımm gerenk yok dedi
FİNAL son perde.
Ben ve 4 arkadaş şükranlarımızı sunarak oradan ayrılmaca.Sadece 1 kutu antibiyotikle yırttımCazgırlık da bazen işe yarıo sankim.Ben haala kol germe diyorum.Aman uzak olsun uzak.Ben şimdi 4 arkadaştan ayrıldım hatta beni başlarından defettiler desem yeridir:)) Ben şimdi evimdeyim kuzu gibiyim çok iyiyim.Hatta bi yatıp uyursam koç moduna geçiveririm ) Selamlar sevgiler...
Canım sağol, ben alıştım artık her sene orayı burayı kestiriyorum bu beklemediğim istemediğim bir kestirme ama mecbur yaptırıp hayatıma kaldığım yerden devam edeceğimgüzel içten kelimelerin için sağol inan karşılıklı iyi niyet bu arada senin yakışıklı çok canlar yakacak haberin olsun bakışlar 10.numara
19.unda canım ameliyat tarihim dualarına beni de kat lütfen çok öptüm
şööle olabiliimi???
Gerilen ve gerilemeyen kim ne varsa hepsi buraya topiğiahahahaha
develi bizim mekan tanıyorlar artık estetikliler geldi diye masanın etrafında GARSONLAR dört dönüyorlar vallahi ahan da şimdi biri memesini açıp gösterecek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?