Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Vallaha ben de şaşırdım 160 sayfa olmuşuz şaştım kaldım bu işe salla salla salla ohhh yandan sağdan soldan tey tey teyyyy:118: ben de bu ikonlara bayılıyorum ya şunların oynamaya bak hele

selam şekerler,
giremiyorum, özledim sizi

hızlıca selam veriim, gidiyorum. daha çanta hazırlıcam. saat kaç olmuş
öptüm hepinizi, kendinize iyi bakın

selam şekerler,
giremiyorum, özledim sizi

Hızlıca selam veriim, gidiyorum. Daha çanta hazırlıcam. Saat kaç olmuş
öptüm hepinizi, kendinize iyi bakın

sana iyi yolculuklar bebeğim Sende dikkat et kendine çok öptüm Kız bikini al belki girersin denize

Senin yokluğun o kadar belliki sen olmazsan biz ne yaparız???:26: canım benim hayırlarla gidip gelirsin inşallah.

SENDE İYİCE DAMARA BAĞLADIN HA ZIRLAYACAĞIM ŞİMDİ ZATEN HASSAS DÖNEMDEN GEÇİYORUM AHANDA AĞLADIM BAK ŞİMDİ

geçmiş olsun , demek spor her zaman sağlığa faydalı olmuyormuş ben bu yüzden spor yapmayı sevmiyorum zaten

hayırlısı olsun,eminim çok kolay ve rahat bir şekilde atlatacaksın ameliyatını. dualarımda olacaksın,ameliyat öncesinde senin için yasin okuyacağım,herşey yolunda gidecek inşallah.

oğlum içinde teşekkürler,şimdiden talipleri var valla ama ben geç buldum oğlumu öyle kolay kolay evermem,cadı kayınvalide bile olabilirim belki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…