İki saattir mesajım gitmedi bende habire göndere bastım bu sefer hepsi geldi kardeeeş hepisi aynı msaj
Bestemiz nerde acaba? hadi isim bulmaya devamm
Ameliyat öncesi bi toplansak ya içer dertleşiriz geyiğin dibine vururuz ne dersiniz.Jelesece şu senin bir yer varya gidemediğimiz oraya gideriz isterseniz.
ya toprakçık şok oldum baktım 8.adet özel mesaj kim bunlar diye açtım hepsi senden hepsi aynıpro üyelik mi aldın bizden habersiz ya
10 dk kaldık tabii bizim puromuz yok ki içekAllah sağlık verir bir mani olmaz ise ordayım şekerim.
bana uyar da millete uyar mı bilmiyorumgerçi ben alkol sigara yasak önemli ameliyat tehlikeye girmeyeyim bir de ben pis içerim dermişim
benim can ciğer dostlarım arkadaşlarım hiç yormayın kendinizi hastaneye kadar çok ciddiyim dua edin yeter zaten 1.gün yatacağım buna geldik karın germeye gelmeyiz dersiniz falan o daha önemli
benim can ciğer dostlarım arkadaşlarım hiç yormayın kendinizi hastaneye kadar çok ciddiyim dua edin yeter zaten 1.gün yatacağım buna geldik karın germeye gelmeyiz dersiniz falan o daha önemli
Şekerim ameliyatın sürecini ne nasıl olduğunu vee doktoru görcez sende senin için sandın ah kobayım şey canııım yazacaktım.
Ya Rabbit ya (bu ismide nerden bulduysan??) ya tavşan yaa oluyo yani okuyuncaBence de çok saçma bir isim koymuşum topiğe.Tez elden bu topiğin ismi değişeee...
Çizelgem nasıl?:))) Tavşan atlayarak gidiyor hedefe:)
Şaka bir tarafa Jefferson Airplane'nin White Rabbit şarkısından dolayı koymuştum o zaman..Ayrıca zaten çok beyazım:)
Başlığın ismi gayet iyi bence...En azından BÜYÜK kısmı:)
Pazartesiye ne diyorsunuz
Ameliyat öncesi bi toplansak ya içer dertleşiriz geyiğin dibine vururuz ne dersiniz.Jelesece şu senin bir yer varya gidemediğimiz oraya gideriz isterseniz.
olmaz büyük ihtimal ogltkn iş için antalyada olacak serap uzun zamandır yok nişan falan sonrası inşallah diyelim
Nişana baskın mı yapsak ne.Sen gelemedin biz geldiiiik.
Antalya uzaak gerçi fenada olmaz hani.
Peki ne zaman.
herkes iyileştikten ve uzunca bir süre ameliyat ihtimali kalmadıktan sonra bu başlıktakilerle bir rakı içmek güzel olurdu be:)
İşte bu görmeden tanımadan güven vermek almak gerçekten güzel.Senin ameliyata daha çok var ben senden önceyim üstelik.En yakın jelesece nin ameliyatı.Sizler bilirsiniz uyarsa herkese en önemlisi jelesece ye uyarsa tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?