Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

İki saattir mesajım gitmedi bende habire göndere bastım bu sefer hepsi geldi kardeeeş hepisi aynı msaj

ya toprakçık şok oldum baktım 8.adet özel mesaj kim bunlar diye açtım hepsi senden hepsi aynı pro üyelik mi aldın bizden habersiz ya

Ameliyat öncesi bi toplansak ya içer dertleşiriz geyiğin dibine vururuz ne dersiniz.Jelesece şu senin bir yer varya gidemediğimiz oraya gideriz isterseniz.

bana uyar da millete uyar mı bilmiyorum gerçi ben alkol sigara yasak önemli ameliyat tehlikeye girmeyeyim bir de ben pis içerim dermişim

10 dk kaldık tabii bizim puromuz yok ki içek Allah sağlık verir bir mani olmaz ise ordayım şekerim.

benim can ciğer dostlarım arkadaşlarım hiç yormayın kendinizi hastaneye kadar çok ciddiyim dua edin yeter zaten 1.gün yatacağım buna geldik karın germeye gelmeyiz dersiniz falan o daha önemli

benim can ciğer dostlarım arkadaşlarım hiç yormayın kendinizi hastaneye kadar çok ciddiyim dua edin yeter zaten 1.gün yatacağım buna geldik karın germeye gelmeyiz dersiniz falan o daha önemli

Şekerim ameliyatın sürecini ne nasıl olduğunu vee doktoru görcez sende senin için sandın ah kobayım şey canııım yazacaktım.

Ya Rabbit ya (bu ismide nerden bulduysan??) ya tavşan yaa oluyo yani okuyunca Bence de çok saçma bir isim koymuşum topiğe.Tez elden bu topiğin ismi değişeee...

Çizelgem nasıl?:))) Tavşan atlayarak gidiyor hedefe:)

Şaka bir tarafa Jefferson Airplane'nin White Rabbit şarkısından dolayı koymuştum o zaman..Ayrıca zaten çok beyazım:)

Başlığın ismi gayet iyi bence...En azından BÜYÜK kısmı:)

Rabbit bak bizim kızlar böyle ameliyata gireceğim içmeye gidelim diyorlar yoldan çıkarır bunlar adamı

Gel kardeşim gel bu kadar gerdirilmiş canlı ilk kez görürsün valla.Gerdiklerini bir arada Ercan bey bile görmedi.

Ameliyat öncesi bi toplansak ya içer dertleşiriz geyiğin dibine vururuz ne dersiniz.Jelesece şu senin bir yer varya gidemediğimiz oraya gideriz isterseniz.

herkes iyileştikten ve uzunca bir süre ameliyat ihtimali kalmadıktan sonra bu başlıktakilerle bir rakı içmek güzel olurdu be:)

herkes iyileştikten ve uzunca bir süre ameliyat ihtimali kalmadıktan sonra bu başlıktakilerle bir rakı içmek güzel olurdu be:)

İşte bu görmeden tanımadan güven vermek almak gerçekten güzel.Senin ameliyata daha çok var ben senden önceyim üstelik.En yakın jelesece nin ameliyatı.Sizler bilirsiniz uyarsa herkese en önemlisi jelesece ye uyarsa tabii.

ha ha ha hay yüz kaş göz kobayım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…