- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
toplaşın dersinizi iyi çalışın öyle yapın kibi tipiJeloya çok yapmışımdır koptuğu Zaman'lar sen çok yaşa anlamında kendine iyi bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
toplaşın dersinizi iyi çalışın öyle yapın kibi tipiJeloya çok yapmışımdır koptuğu Zaman'lar sen çok yaşa anlamında kendine iyi bak
ah neler var neler neler gördüm neler duydum bu nekiKoptum zaten
işte diyom senden çok var k.k da erkekmi diye soran
bunu kendine iyi bak anlayan ilksin kk daa
Kahkaha attım resmenBen başlarda kib kendine iyi bak biliyordum hep yapıyordum
Çalışıyorum alıntı Nasıl oluyor ona bakınıyorumtoplaşın dersinizi iyi çalışın öyle yapın kibi tipi
valla bilmiyordumKahkaha attım resmen
yerlere yattım aralara nokta koymazlarsa öyle olurBen başlarda kib kendine iyi bak biliyordum hep yapıyordum
fena ya valla koptum duyduğum da üzüldüm benim yüzümden ceza aldılar diye sinsi sinsi bakındım sonra giriyorlarmı forma diyeyerlere yattım aralara nokta koymazlarsa öyle olur
Kahkaha attım resmen
fena ya valla koptum duyduğum da üzüldüm benim yüzümden ceza aldılar diye sinsi sinsi bakındım sonra giriyorlarmı forma diye
katil hep olay yerine gelirmiş ya seninki de o hesapfena ya valla koptum duyduğum da üzüldüm benim yüzümden ceza aldılar diye sinsi sinsi bakındım sonra giriyorlarmı forma diye
Aynen öylekatil hep olay yerine gelirmiş ya seninki de o hesap
Noluyo burda yahu 6 saattir kuafordeyim beynim yandi oriel den amma gulmussunuz ne yedirip iciriyolar kizim size bu saatte bu enerji..
rapor nedenine ne yazıyordunJeloya çok yapmışımdır koptuğu Zaman'lar sen çok yaşa anlamında kendine iyi bak
Jelom sanada yapmıştım vallaahhahahah kız nerde ne zaman oldu bu ciddimi hahhahaha ben yemedim hiç demek beni iplemedin hiççç
Hiç birşeyrapor nedenine ne yazıyordun