- 25 Eylül 2009
- 2.133
- 2.297
- 333
Yok öyle yağma varsa ispat etsinler öyle kaçak dövüşmeyi sevmem deliller konuşsun varsa bir yanlışımız boynumuz kıldan ince efeler gibi çeker giderizkız yazma çağırma derler dr yönlendiriyor kahvede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok öyle yağma varsa ispat etsinler öyle kaçak dövüşmeyi sevmem deliller konuşsun varsa bir yanlışımız boynumuz kıldan ince efeler gibi çeker giderizkız yazma çağırma derler dr yönlendiriyor kahvede
o değil de neden imza mı almadılar merak ettim doğrusu
Yok öyle yağma varsa ispat etsinler öyle kaçak dövüşmeyi sevmem deliller konuşsun varsa bir yanlışımız boynumuz kıldan ince efeler gibi çeker gideriz
Valla gergin ortam olunca daralırım ben tekil yazmak daha iyisağlam değil mi temeliniz yahu bizdekiler en azı 2 senelik
Valla gergin ortam olunca daralırım ben tekil yazmak daha iyi
Zuzuya yazdım ben gıybet time olayıetiket yapmayı öğreniyorum idare edin azcık nolmuş öğreneyimkız sen ne anladın da gülüyon bu yazıdannn
Oki tatlım seni yormayalım bende metrobüsle gelirim para suyunu çekti estetik Uğrunaist bana 1.5 saat :)) anadolu için şehirlerarası otobüse binmem lazım avr iyidir iyi
Ah canım nasılda üzmüşler seniişte tecrübe edindim ondan alta açıklama yaptım önüme gelmesin diye
bunuda editledim bananeeYok öyle yağma varsa ispat etsinler öyle kaçak dövüşmeyi sevmem deliller konuşsun varsa bir yanlışımız boynumuz kıldan ince efeler gibi çeker gideriz
Bu formu kim açmış ya bunu bile anlamayacak kadar yeniyim
Ama estetik benim herşeyim
Her türlü geyiğe varım
Mazi kalbimde yaraZuzuya yazdım ben gıybet time olayıetiket yapmayı öğreniyorum idare edin azcık nolmuş öğreneyim
bi de kredi çekenler var of of bana para demeyin çildiracağuumllOki tatlım seni yormayalım bende metrobüsle gelirim para suyunu çekti estetik Uğruna
Herkes bir şekilde hallediyor ne yapalım güzelleşmek için :))bi de kredi çekenler var of of bana para demeyin çildiracağuumll
işte tam bu yazın zımni tehdite giriyor demedi deme asdasad
Tost deme ya açımmmmtboz tost yapmışım seninle
Ah canım nasılda üzmüşler seni