Gıybet timeheee sizi gidiler sizi
gelirim valla ne olacak ama avr tarafı olsun kaynatırız kazanı kaynadıkça odun atarız ohhGel buluşalım kız :)) dertleşiriz dedikodu yaparız kaybatırız kazanı
Bana değil ölen arkadaşatamam aynı dr den sana söz 275 cc
Seni çakalll :)) Gıybet mağduru ettin biziGıybet timeheee sizi gidiler sizi
gelirim valla ne olacak ama avr tarafı olsun kaynatırız kazanı kaynadıkça odun atarız ohh
uzak durun anam bundan diyim tehlikeli ben severim manyakları çeker beni o ayrı
FAZLANAZLI ortak yönümüz çok kader arkadaşım
aaaaaaaaaa ne ayıp gıybet kim biz kimmm o sizin grubun adıydı
bendeki delilik estetik değil genetik
Avrupa Asya fark etmez buluruz ortasını sana daha yakın uygun olur gerçi mövenpic'de kahve içerizgelirim valla ne olacak ama avr tarafı olsun kaynatırız kazanı kaynadıkça odun atarız ohh
o grubun adı öyleydi ama artık yok
alırlar mı alırlar valla yeniliklere kapalıyım yazacamailede ben tekim hepsi sağlam bak bu yazıyı delil alırlar şimdi
geyik yapıyorum zeka yaşım çok üstte diyim
Avrupa Asya fark etmez buluruz ortasını sana daha yakın uygun olur gerçi mövenpic'de kahve içeriz
alırlar mı alırlar valla yeniliklere kapalıyım yazacamdeğiştiriyim bari önüme koyarlar deli meli
ist bana 1.5 saat :)) anadolu için şehirlerarası otobüse binmem lazımAvrupa Asya fark etmez buluruz ortasını sana daha yakın uygun olur gerçi mövenpic'de kahve içeriz
ailede ben tekim hepsi sağlam bak bu yazıyı delil alırlar şimdi
geyik yapıyorum zeka yaşım çok üstte diyim
Valla ben birşey yapmadım bacımmmSeni çakalll :)) Gıybet mağduru ettin bizi
o değil de neden imzamı almadılar merak ettim doğrusuişte tecrübe edindim ondan alta açıklama yaptım önüme gelmesin diye
Valla ben birşey yapmadım bacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?