- 25 Eylül 2009
- 2.133
- 2.297
- 333
Valla bilmiyorum Ddc112 den hep şüpheleniyorum ben Miami de FBI la işbirliği bile yapmıştırniye kıza çamur atıyon alakası yok yahu günah alma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bilmiyorum Ddc112 den hep şüpheleniyorum ben Miami de FBI la işbirliği bile yapmıştırniye kıza çamur atıyon alakası yok yahu günah alma
Vuuuuu o kadar keskin bir kişilik öylemi ben sırtıma post bağlıyayım korktum vallaYok Zuzu öyle birşey bana da söyleyince çok güldüm ama yazmayalım artık yazan arkadaş kötü hissedecek kendini eline bıçak alır jeloyu keser Allah korusun sonra
ara bezi getirin banane olmuş ne olmuş kim erkekmiş
Valla bilmiyorum Ddc112 den hep şüpheleniyorum ben Miami de FBI la işbirliği bile yapmıştır
çatlak hatun ne diyon ay dur okuycam merak ettimara bezi getirin bana
en son bana tehdit mesajı atmıştı telden bende tepeledim demek sonra ettiiiArkadaştan haber geldi soruyu soran arkadaş intar etmiş ölünün arkasından konuşulma susun artık
çatlak hatun ne diyon ay dur okuycam merak ettim
ne dedi ne dedien son bana tehdit mesajı atmıştı telden bende tepeledim demek sonra ettiii
ne dedi ne dedi
ahahhahah balım yaa neler soruyorlar bana bi bilsen aklın şaşar oku oku gül biraz
buna eskiden bir cevabım vardı onu yazmayayım ya cidden komedi hadi yeni olanları anlarım da yıllardır burada üye olanlar yazınca sorunca kopuyorumaaa kazen erkek miymiş
gözümden yaş geldi smile gerçek oldubuna eskiden bir cevabım vardı onu yazmayayım ya cidden komedi hadi yeni olanları anlarım da yıllardır burada üye olanlar yazınca sorunca kopuyorum
gözümden yaş geldi smile gerçek oldu
yiyorsa dee o değil ama birisi var ki kesin öyle puahah kırmızı kotlusana yazdım işte hakket böyle diyesim varda olmuyor işte
yiyorsa dee o değil ama birisi var ki kesin öyle puahah kırmızı kotlu
Hakkın rahmetine kavuştuysa helva kavurmak gerek haydi bu iş dana düştü göster marifetini :)) öyle tavada kolay yemek yapmaya benzemez sabır isterArkadaştan haber geldi soruyu soran arkadaş intar etmiş ölünün arkasından konuşulma susun artık