Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh çok güzel olduDuyduk duymadık demeyin k.k da tadilat varmışş erişim olmayacak bana yazmayın ne oldu giremiyoruz diye sonra
Ohhh çok güzel oldu
yuh ya öyle saçma soru olurmu neyse sen yine ismini verme utanır jeloKazen erkek mi sorusu ve site ceza mı yedi kapandı sorularından gına geldi bana
ondan açıklama yapayım açıktan daha 1 saat önce adı lazım değil panicle erkekmi resimleri görüyor mu yazan biri vardı
yuh ya öyle saçma soru olurmu neyse sen yine ismini verme utanır jelo
aynen öyle olacak iş değil yani albüm açık olsa bakılmaz dikişli sargılı resimlere ıyk yaniahhahaha yok verir miiyim dedim zaten sorana yazana tek cevabım var yıllardır, meraklı sizin kesilmiş dikişli patlak putlak resimlerinize
hayır nasıl kendilerini güzel buluyorlarsa bide bakıyor mu diyorlar yaa orada kopuyorum bazılarına ben bile bakamıyorum aynen ıyık yaniiiaynen öyle olacak iş değil yani albüm açık olsa bakılmaz dikişli sargılı resimlere ıyk yani
Kız Jelo Allah seni yok etmesin de sus artıkhayır nasıl kendilerini güzel buluyorlarsa bide bakıyor mu diyorlar yaa orada kopuyorum bazılarına ben bile bakamıyorum aynen ıyık yaniii
sormasınlar yazmasınlar anam gına geldi bunlardan banaKız Jelo Allah seni yok etmesin de sus artık
Kız Jelo Allah seni yok etmesin de sus artık
bende gördüm hiç sorma gereği duymadım öyle saçmalıkmı olur Ada'mın işi gücü yok albüm gezicek sormayın jeloya artık gına geldi kadınaccık diğer sayfaları keşvedeyim bensormasınlar yazmasınlar anam gına geldi bunlardan bana
tamam sustummm
bende gördüm hiç sorma gereği duymadım öyle saçmalıkmı olur Ada'mın işi gücü yok albüm gezicek sormayın jeloya artık gına geldi kadınaccık diğer sayfaları keşvedeyim ben[/QUOTE
dimi yani bak sen akıllısın anladın sormadın
yönetim kib var hem buradan hemde başka yerden taciz ediliyorumbu kadını burdan alın lütfen
Kendine iyi bak Jelo sNa birşey olmasınyönetim kib var hem buradan hemde başka yerden taciz ediliyorum
Kendine iyi bak Jelo sNa birşey olmasın
Hahaaa Ddc112 hep senin işlerin bunlar dimi
Yok Zuzu öyle birşey bana da söyleyince çok güldüm ama yazmayalım artık yazan arkadaş kötü hissedecek kendini eline bıçak alır jeloyu keser Allah korusun sonraHahaaa Ddc112 hep senin işlerin bunlar dimi
Yok Zuzu öyle birşey bana da söyleyince çok güldüm ama yazmayalım artık yazan arkadaş kötü hissedecek kendini eline bıçak alır jeloyu keser Allah korusun sonra