Senin kac tane ,kac yaslarinda bebisleri Canim?Offf nedir benim bu çektiğim bir civciv ayağımda diğeri yanimda yatiyo uyusunlar derken ben uyuycam valla
Offf nedir benim bu çektiğim bir civciv ayağımda diğeri yanimda yatiyo uyusunlar derken ben uyuycam valla
Kız albümüm de yok bak senin albümünü görüyorum hakkkını helal et bacımha sana fluu demem ama çok net belli dıngılınnn
Jelesec im albumunu gormek istiyorum bende,yuregini tanidik bide gobisini gorelim Canim
Canlar iki tane ikiside kız biri 3.5 diğeri 1 yaşında :)
Masallah, kucuklermis,Allah guc Kuvvet Versin sana Canim,Canlar iki tane ikiside kız biri 3.5 diğeri 1 yaşında :)
Tmm cnm ben karnı gerdirirken sen bak artıkoyyy ne şanslıısın be yaa iki kız oy oyyy getir bana şirkette pat time iş olmadığında bakarım
Hahaaaa can can birde beni düşün birini kucağımda diğerini ayağımda çok uyuttumOfff nedir benim bu çektiğim bir civciv ayağımda diğeri yanimda yatiyo uyusunlar derken ben uyuycam valla
Amin Cnm amin ama herşeye değerMasallah, kucuklermis,Allah guc Kuvvet Versin sana Canim,Jelesec bak sec begen al canim
Aynen vallaHahaaaa can can birde beni düşün birini kucağımda diğerini ayağımda çok uyuttumhele birbirlerini uyandırmasınlar diye odalarından bir kaçışımız varki durumu anlatmaya kelimeler yetmez
Iki gündür yatak döşek yatıyorum konuyu biliyorsun malum enerji toplamaya çalışıyorum yoksa daha fazlada eksi görebilirdim neyseki bunada şükür, sağol çıtır Çekirdekhey maşşallah dıngılım beee işte buu afeti devransın tü tü tü
Kayıran Allah bizi kayırsınoyyy ne şanslıısın be yaa iki kız oy oyyy getir bana şirkette pat time iş olmadığında bakarım
Kızımı sana gelin edeceğim kararımı verdim konuyu sesli düşünmedim sana dile getirmedim fakat oldu bilKayıran Allah bizi kayırsınJelesec bak biz bi tane bile kız bulamadık.ben hepten yandım.kız çocukları çok başka oluyor.kız anneleri çok şanslısınız.inşallah deyer bilenlere düşerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?