+18 konusunda kadının birinin cinsel isteği yokmuş falan ay beni rezil etti buJelesec
AyNe o börülce @tboz benimi aldatıyon sen
ahahhah kzıım sen aşmışsın be titreme,deprem hey gençlik beee biz bastonla talıyozz
sorma kocaya sordum titremeyiidüşünüp taşınıp basın açıklaması yapacak hahhahah
Canımm bura şenliktir stres atma yeriii
sorma yazından sonra arama motoruna yazdım titremeyi ayıp şeyler çıktı kapadımmm
he valla ederim pis huyumm
Cazibeme DayanamadıNe o börülce @tboz benimi aldatıyon sen
ahahhah kzıım sen aşmışsın be titreme,deprem hey gençlik beee biz bastonla talıyozz
sorma kocaya sordum titremeyiidüşünüp taşınıp basın açıklaması yapacak hahhahah
Canımm bura şenliktir stres atma yeriii
sorma yazından sonra arama motoruna yazdım titremeyi ayıp şeyler çıktı kapadımmm
he valla ederim pis huyumm
E
Eder o ederÇok pis rezil rüsvaannn eder
o beni ederse bende onu ederim pistir huyum affetmem
ahhah deli hatun. kocan basın açıklamasını yapsında gör sen
deli meli dedikçe aklıma tuğrul geliyor.ahahhah yok anam bak nelerle uğraştım burada ben bile unuttum sayılarını adlarını geldi geçtiler çoğu yok k.k daama senle yok güreşmem ben hahhaha benden deliisn bu kesin
deli meli dedikçe aklıma tuğrul geliyor.
anaaa senin kocanın açıklaması bumuyduyaptı açıklamayı benden kaynaklıymış duurmgenç bayan bakacak onda durum ne diyeee
anaaa senin kocanın açıklaması bumuyduinsan uygulamalı gösterir
Kız jelo valla sen deliisin senin koca senin gibisini nerden bulacak bence başkasıyla monotonluktan ölüradam bıkmış benden heryeri yapılı yaşlı kadın yıllardır bal yesen bıkan yahu orjinal bakım dedi
ahhahahha kız sus be anam senin yüüznden dr lerle papz olacağızotel odası muhabbeti nasıldı amme
kızım öylesi daha kıymetliymiş birisi demişti ahahhahaadam bıkmış benden heryeri yapılı yaşlı kadın yıllardır bal yesen bıkan yahu orjinal bakım dedi
Kız jelo valla sen deliisin senin koca senin gibisini nerden bulacak bence başkasıyla monotonluktan ölür
çok romantik adam ya piyano çalacak sandım bi ara
kızım öylesi daha kıymetliymiş birisi demişti ahahhaha
Vallah beleş mi hemen geliyorum o zamanGel sen bi yanıma bakım karın ameliyatın benden ben artık dikiş nakışı iyi öğrendimbeleşe yapacam sana bu işi bu iltifatına jest
Vallah beleş mi hemen geliyorum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?