• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

:24::23::21::51: tüylümmm süüslümmm sarışekerimm pro kartlı olmuşsun hayırlı olsunnn sana kırmızı çok yakışıyorrr:16:

:24::23::21::51: tüylümmm süüslümmm sarışekerimm pro kartlı olmuşsun hayırlı olsunnn sana kırmızı çok yakışıyorrr:16:

Canım ciğerim bu nazik ve duyarlı davranışın için çok teşekkür ederim:16: Nasıl duygulanıp sevindim anlatamam:21: Ogltkn duymasın keser,doğrar bizi :104:

Son düzenleme:

Canım ciğerim bu nazik ve duyarlı davranışın için çok teşekkür ederim:16: Nasıl duygulanıp sevindim anlatamam:21: Ogltkn duymasın keser,doğrar bizi :104:

bişeycik değil tüylümmm:16: valla kazen beye yazdım pro üye nldglpyiii yapalım belkiii kırmızının hatrına geyiğe döner yine diyeee:23::1:

ogltkn bacım sana da alayımmm kıskanma sen:29::16:

Son düzenleme:
bişeycik değil tüylümmm:16: valla kazen beye yazdım pro üye nldglpyiii yapalım belkiii kırmızının hatrına geyiğe döner yine diyeee:23::1:

ogltkn bacım sana da alayımmm kıskanma sen:29::16:

Ayyy ne güzel yaa kırmızı kırmızı çıkıyor ismim :32: muç muç muç jelocanım:16::16::16: Valla Jelocan kıydı paraya,yaptı beni prokartlı :23:

Bi de ben nasıl görünmez oluyorum:KK53: Anlat bacım anlat çiçeği burnunda pro üyeli nldglp ye:KK31:

:KK68::KK68::KK68: sarı şekerimmmm ahhhh güzel geyik başlığımız kapasak diğer yeride buraya gelsek yineee ne güzeldiii gülmelerimiz :D görünmez olmayı ben öğrenemedim kiii sana diyimmm :rolleyes:ahanda ogltknin diliiiii:p:p:p:p:p

Aaaah ahh benim cancanım topiğim şimdi yerinde yeller esen topiğim...Ne günler ne geceler geçti bu topikte...Ne entrikalar,ne cümbüşler,ne laf sokmalar,ne ban lar gördü bu topik aaaahh ahh...

Back