Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ne Guzel ya darisi bana insallah

Günaydın arkadaşlarım.Hepinizin kandilini kutluyorum.Aydınlık dolu yarınlar,huzur refah dolu günler olsun hepimize.

herkese merhaba.. nldglp hanim size bir sorum var. malum yaz geldi tatil sezonu aciliyor:) tritone gunes kremi alicam sadece ters t ize mi surecegim. tum vucut icin baska bir gunes yagi mi kullanayim? daylong kullanimi tum vucuda surmek icin uygun mu? tritone kucuk bir tup oldugu icin merak ettim. kusura bakmayin deneyim ve bilginize cok guveniyorum. cevap verirseniz cok sevinirim. bu forumdaki herkese sevgilerimle mirac kandiliniz mubarek olsun.

Tritone fort un hem spf30 koruma kremi hem de oluşmuş lekeler için kremi var.Ben her ikisini de almıştım.Ayrıca geçen sene yazın Daylong da almıştım.Daylong tam koruma sağlıyor.+50 almıştım.Tritone bitince daylong kullanmıştım geçen yaz tatilde.Ben göğüs bölgeme olduğu gibi sürüyordum.Bir de karın ameliyat bölgeme geniş bir kısma sürüyordum.Kola bacak sırt a gerek yok.Diğer kremlerinizi kullanabilirsiniz o bölgelere.Ama ben her yerimi güneşten çok iyi korumak istiyorum derseniz her yerinize de sürebilirsiniz.Bu arada Daylong un yüz için de kremi var.Çok da memnun kalmıştım.Biraz fiyatlı ama koruyuculuğu mükemmel.

.................... günaydın kızlarrrrrrrrrr..................

Son düzenleme:

cok tesekkur cevabiniz icin. daylong u internette arastirdim. yorumlarda, "suruldugu taktirde bronzlasma hic olmuyor, hatta tatile gittiginize etrafinizi inandirmaniz bile zor" diye okudum. o sebeple sadece ameliyat bolgem icin bu yaz tritone surerek baslayayim. sonraki yillar daylonga gecis yaparsam daha iyi olacak sanirim. diger bolgelere normal yag kullanayim maazallah tatile gittigime inanmazlar:)) cok sevgiler tekrar tesekkurler

selammmmmmmm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr öpem bacularrrrr
nldglp sana azcik selammmmmm niye diye sor len o ne o kadar kilo vermek azcik kiskandim lennnnnn
ben donbalak donbalak dolanim sen diyetini benden sakla kilo ver cik karsima olacak seymiiiiii
saka bir yerde öptüm bacularrrrrrrrr

anaaaaaaaa jelesec bacum bu eeee vitamininde bizim niye haberimiz yokkkkkkkkkkkk len amaliyat sonrasi icerdimmmmm sizin bu baycanda is yokkkk niye size bize söylememiss
yoksa sana gizli gizli söyledide bize haber vermedinmiiiii valla özledim siziiiii

Evet Daylong +50 çünkü.Bu sebeple tam koruma sağlıyor ve yakmıyor cildi.Ama tritone fort 30 faktörlü.Siz şuan için ameliyat yerlerinize bolca sürün tritone u.Ben de bu tatilimde ameliyat yerlerime gene tritone sürüp diğer yerlerime normal yağ kullanacağım.Benden de sevgiler.:)

Ay sus sorma son 2-3 hafta içinde 2 kilo aldım Sürekli oto-kontrol şart vallahi

sagolun aynen dediginiz gibi yapicam. buraya sizden bilgi almaya geldim. ne guzel sen sakrak bir forum. biraz inceledim yazilanlari insani bayagi gulumsetiyorsunuz. ben aslinda cok esprili eglenceli biriyim ama gelin gorun ki 16 aylik kizim reflu. kus babam kus. hayata kustum. neyse ki bu aralar kusmalari azaldi. hayatimda kendim icin yaptigim en iyi sey meme kucultme ve diklestirme ameliyati olmakti. bir de gecenlerde iki hafta uzmanlik kursuna gittim hayata dondum. ne dersiniz yavas yavas kendim icin yasamaya mi basladim ne:)) neyse ben kactim sizleri sikmayayim.geyik moda geceyim bu foruma mutlaka ugricam. herkese sevgiler

kızlar ben geldim sizler nerelerdesiniz.... benim ufak bücürün tuşlarını sökmesiyle pcden oldum.. nişan bu haftasonu bir telaş bir telaş. öldüm bittim ya.... size bohça fotosu getirdim...

Ay sus sorma son 2-3 hafta içinde 2 kilo aldım Sürekli oto-kontrol şart vallahi

ay canim ya dikat et dikat azcik ucundan yiyince kilo al allahdan revamiiiii
valla söyle doyana kadar yemek yiyenleri kiskaniyorum yiyip yiyip kilo almiyorlarya öldüresim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…