allahıma bin şükür çatır çatır gıdaklıyorum her aySöyle o ''Dost'' a bizim genler sağlam şekerim.Benim anacım 57 yaşında girdi menopoza.Aneylerin köyündeki ölüm ortalaması da 100 yaş şekerim(Kafkas kökenli güzelleriz biz ) Bak aklıma gelmişken,Anneannem 94 yaşına kadar yaşadı.80 li yaşlarında Alzheimer olmuştu.Evi bahçeli nefisti.Son zamanlarında kötüleşmeye başlayınca Ankara da teyzem bakmaya başlamıştı.Bir gün teyzemin kapısı çalınıyor.Millet kapıda.Meğersem anneannem kendi bahçesine çıkar gibi aklınca balkona çıkıp 3.kattan atlamış aşağıya.Alt komşunun çamaşır iplerine takılıp,toprak zemine yapışıvermiş.Hemen ambulans gelmiş.Anneannemi bindirmişler ama giderken hastaneye bütün mahalleliye el sallamış ambulansın içinden.Bir de kuzenime göz kırpmış O derece sağlamız yani Düşünsene ne olursa olsun 3.kattan düşüyorsun ve bir çatlak bile olmuyor ve 90 lı yaşlardasın Sadece morluklar olmuştu.Üzerine de 3-4 sene daha yaşamıştı
günaydın ÇAPULCU
Çapulcu öz türkçede AKINCI demekmiş.Yeni ismimle daha da gururlandım.Size de günaydın tatlı bayan
hııııımmbak güzelmiş anlamıben uğraştım özürlü jelesec yapamadım neyse çapulcu olduğum belli zaten
Bademimmmmmm nasıl olsunnn canımmmmm ???merak edıyorummmm.....nldglp ablam jelesec ve ogltkn sizler nasılsınızzzz bayagıdır gorusemıyoruzzz özlendiniz yaniiii
Günaydın topik ahalisi
duruyekta ülke bu haldeyken yazasım yok inan keyif olmayınca geyikte yapılmıyor
Tanıyan ahali ada22.nin hepinize selamı ver çok mucukluyor ülkesine bu sabah dönüyor sonbahar kış yeni ameliyatlara gelecek bilginize
manken gibi ama meme eksikbu arada karnına baktım baycan foto çekti basına vermek için sıfır iz şok oldum geçmiş gitmiş ve bant mant hiç bir şey kullanmamış :44: ağızdan alınan e vitamini hepsi bu darısı bizlerin başına
Günaydın topik ahalisi
Tanıyan ahali ada22.nin hepinize selamı ver çok mucukluyor ülkesine bu sabah dönüyor sonbahar kış yeni ameliyatlara gelecek bilginize
manken gibi ama meme eksikbu arada karnına baktım baycan foto çekti basına vermek için sıfır iz şok oldum geçmiş gitmiş ve bant mant hiç bir şey kullanmamış :44: ağızdan alınan e vitamini hepsi bu darısı bizlerin başına
durruyektacım, benim iş yeri yoğun, ülkede gündem de yoğun jelesec'in dediği gibi....gelip sık yazamıyorum, elim gitmiyo
Günaydın topik ahalisi
günaydın jelocanımyediğin içtiğin senin olsun, foto gönder bacımmmm
HEpinize günaydın kızlar...Kimsenin keyfi olmadığı gibi benim de yok inanınBugün aneye gidiyorum.Malum bu hafta sonu tatil prog vardı.Ama içim hiç iyi değil inanın hiç gidesim yok Zorla bavulu çıkardım ortaya.Her an vazgeçme durumum da olabilir.Zaman gösterecek bakalım.Durruyekta cım seni de sevgiyle kucaklıyorum tatlım benim.Bizleri düşünüp yazdığın için.Bu topik hiç susmayacak emin ol.Ama bugünlerde yaşadığımız toplumsal sıkıntılar inanol enerjimi aldı diyebilirim.İnşallah her şey güzel olacak güzel kardeşim.Hepinizi öpüyorum.Sevgiler...
Bizde alalım bu kadar faydalıysa. Ne kadar oldu aml olalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?