Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

iyi geceler güzel topiğin güzel, marifetli, hareketli, maharetli, alımlı, ılımlı, hoşsohbet hatunları....

ohoooooo mirinimm hoş geldin, sefalar getirdinözlemişizz
h.b bebekim bende sizleri ozledim valla kızz ogule avatarındaki gibi oldumu gobişin naptın egzersiz devammı ben hala baslayamadım tembelim ben tembel

loooo mirin neredesin bacım ya yine mahpus damlarında idim ziyarete gelmedin

bizlerde özledik geceleri ayaktasın geliverde 2.yazıver buralara

abooooo genemi aşkım yaaa nedir senin bu mahpusluklarda çektiğin lol bi mektup ataydın keşkem anlardım obur taraftan kıhkıhkıhkıh bu sıralar gececiyim gene uğrarım bebekim ne dimek

Gece vardiyası başlamış demenk Hoşgelmişseeen,safalar getirmişseeen

burda bir sayfa acılana kadar baska yerde kırk sayfa acıp kapatıyorum gidiyom bi cigara molası veriom hava alıom geri geliom bir kırk sayfa daha geziyom kk hala sayfa acmaya calısıyor yapılırmı bu bizim gibi canı tez hatunlara

Anacım git beğenmiyorsan Mune nin topiğe.Hız ın allaa var orda.200.sayfaya yorum yazıp göndere bastığımda sayfa 230.sayfaya falan gelmiş oluyo Munee hadi bunu da beğen

len o deil demek istedigim deluuu sitenin hızından bahsediom kıhkıhkıh alıngan tospaga yaa

İki orta bir sade,hadi bana müsaade Hadi bunu da beğen gulbiş En çok beni beğen en mavi kürk benim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…