Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Günaydın topik ahalisi ( ogltknden çaldım bu cümleyi:)))

yoğunum ama bi selam vereyim dedim

özelden mesaj yazan 3.5.arkadaş var anladı onlar kendilerini, yazarım sonra cevap

Son düzenleme:

sakın es geçme bu başlığı gözünün ucu ile de olsa bak bi şey olursa ıslık çal

kız ne yaptın bakayım kesin yine 10.numara olmuştur yaptığın

Son düzenleme:
sakın es geçme bu başlığı gözünün ucu ile de olsa bak bi şey olursa ıslık çal

kız ne yaptın bakayım kesin yine 10.numara olmuştur yaptığın

Benim oralar pek sessiz malum , burası her daim eğlence dolu , olmadı ekşın o da yoksa sevgi pötürgeci mesajlar var burada , iki okuyorum içim açılıyor.

Bu arada ben bugün tartıda ilkokuldan sonra ilk kez 5 ile başlayan rakamları gördüm

59.8

Yaptık bir şeyler tatlım işte yusuf paşa ile beraber yaptık hem de , kategori ona çok uygundu

senin nu enerjine kimse yetişemez valla maşallah diyelim canım 41 X

ban aözelden şu ilacın adını bir şeyettiriversen canımcım.

şaka biyana inisülün direnci için kullandığın ilacın adını bir yazarmısın bana özelden. hamile kalmadan önce kullandığım bir ilaç vardı,kadın doğumcu yazmıştıinüsülin direnci için demişti ama biz yan etkisi için kullanmıştık o ilacı kaliteli yumurta oluşumu

yok canım benim gorustugum ankara ya gidecek gecici gorevle buradaydı haldundu ismi 2 ay once gorusmustum sen ahmet karacalar da karar kıldın degil mi?

ayyy evet :) ben ikisini karsıtrdm ahmet karacalarla gorustum ben :))) dun o yuzden sordum prof die sen doc deyince :))) ahmet bey prof cunkuu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…