Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ayyhhhh okurken yoruldumm,

kızım kesin aldığın bi ilacın yan etkisi HİPERAKTİVİTE olarak yansıyor bedene bak dalga geçmiyom, ciddiyim yani bi insan neden sabahın 5,30 unda z.yağlı taze fasulye yapar ki bi düşün sonracııııma neden diadan kıç baş silmeye tuvalet kaadı alırken, kıymayı da almaz ? tek bişi geliyo aklıma o da ucuz diye kemerleri böyle sıkıp hayatı kendine aktivite alanına dönüştürceeene, solaryuma gitme kokoş! otur 22. katta sere serpe camın önüne, rahat rahat güneşlen. daha ekonomik olur

gördüm canım çok doğru yerinde bir karar olmuş senin ameliyatın oh mis gibi küçük dik memelere kavuştun altında kalem durmayan

Yaaa benimde kinbilir kac kalem duruyodur az daha buyuse damacana da tutar vallaa yaaa napicammm beeennnn gecmiyoooo gunleeeerrr gelmiyoooo 18haziraaannnn bu yilll coook sicaaaakkkk heralddddd piscemmmm sonrasindaaa

Ayyhhhhh ablaaaaaammmmm azicikkk banada surtunsennnnneeee yaaaaa bu ne hizzzzz enerjiiii agzim acik kaldida elimle kapadim pessss bravoooooo alkissssss hobaleyyyyyy tirililitiriliiiiiiiiliii♥♥♥♥♥♥♥

Son düzenleme:
Aledaksım nolac da gördü fotoları bir sana ulaştıramadım evine gelip özel poz vereceğim söz ödemler iyice insin

:))) süpersin ausu bacım

katıldın mı yarışmaya sen ben kaçırmış olabilir mahpustayken :44:

çok popülersin çok ...yaşlı şişko seni

saat 5.de fasulye mi ayıkladın ohanda okurken şekerim çıktı paratorm homonum yerle bir oldu yine uleeeeeen bu ne enerji :44:

Son düzenleme:
Tek tek gelin uleeeeennnnnnnn

Genç yaşlılar sizi Dia da kıyma satılmii Hoş olsa da almam zati.Migros Ataşehirdeki 5M.Dolayısıyla hep taze ve günlüt et gelmekte.Bu yüzden cicişim Ha evet kağıt türü şeyler Dia da çok ucuz gerçekten.Niye tomarla para verem Alıveriyom gari.Siliveriyom totoyu bari.

yine arabeskkk yine arabeskk

Sanane.Sananeeeeeeee Al sana Orhan baba tam damardan https://www.youtube.com/watch?v=IeSCzbhriiM

Ayyhhhhh ablaaaaaammmmm azicikkk banada surtunsennnnneeee yaaaaa bu ne hizzzzz enerjiiii agzim acik kaldida elimle kapadim pessss bravoooooo alkissssss hobaleyyyyyy tirililitiriliiiiiiiiliii♥♥♥♥♥♥♥

yesinler senin zırıltını tirillilitirililiiiiilili

çok popülersin çok ...yaşlı şişko seni

saat 5.de fasulye mi ayıkladın ohanda okurken şekerim çıktı paratorm homonum yerle bir oldu yine uleeeeeen bu ne enerji :44:

Seni kıskanç sosyal medya bişeysiii

İngîliz karbonatını ne yaptı ben onu anlamadım

Gençliğime gençlik,güzelliğime güzellik katıyorum Haset Jeleseği fesatlandırmak için https://www.facebook.com/AlkaliDiyet?fref=ts

Kadının dibisin nldglp ablacım

Ohhh be en güzel msj.Çatlasın kıskananlar

Şu an kitabım olmadığı için kısaca bahsedebilirmisin

Şu an kitabım olmadığı için kısaca bahsedebilirmisin

Nolac cım ben de kitabını okumadım ama facebook da sayfalardaki yorumları takip ederek başladım içmeye.Bu arada bu konu ile ilgili sevgili Naime21 nick li arkadaş sürekli bilgi veriyor.Şu anda onun göğüs küçültmeye yazdığı bir yazıyı kopyalayarak buraya yazıyorum.Bu arada sadece iyileşme değil zayıflamaya,troit hastalarına....bir sürü rahatsızlığa da etki eden bir şey.Ben bu sabah hatta eczaneden İngiliz karbonatı alıp içtim.Daha önce evde bildiğimiz karbonatı içiyordum.İstersen internetten sen de araştırabilirsin.K.K da bu konu ile ilgili topik de var hatta.İnternetten araştırırken buldum.İstersen NAime hanıma msj atıp daha geniş bir bilgi alabilirsin.

Naime21 yorumu: Vucudumuz asidik olduğu zamanlar, iyileşme gecikiyor, bu yüzden bedenimizi alkaliye çevirmemiz gerekiyor, sabah akşam birer çay kaşığı karbonatı suya karıştırıp için, beden hızla alkali olucak ve hücrelere oksijen taşınacağı için hızlı bir iyileşme olcak.. internetten karbonatı araştırın..

Kadının dibisin nldglp ablacım

ah be nolacçım bu kadar poh pohlanır mı bizim nelegelepe şimdi mıçtık:18: bizi ezikler durur, bak zati başlamış bile

gördüğün üzere hepimize geçirmiş.. ama en ağır olan jelocana mesajı. cümlenin tümünü kırmızılamak zorunda kaldım

ben kaçıyorum yemek yapmam lazım toplansam bi nlglpd yapamam

Kadın pohpohlanmayı haketti:) kendimi sabahın 5 inde fasulyeyle düşündümde. O mu beni atıklarda artık bilmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…