Ay evet bak bunu untmuşummtakdı da takdı göbek deliğim nasıl olacak diye.100 kere bakmış benim göbek deliğime Neyse çok şükür istediği gibi oldu da bizde kurtulduk vıdıvıdısından Çok muntazam jelesec im çok.HAyatım senin zaten kilon yokki.Sadece minicik karın çıkıntın vardı.O da yok oldu Çok afet oldun çook
yok yea sonra beni de estetikli sanarlar olmaz gelemem hem ben her yere yetemiyorum artik anacim:100::100::101:
Bende kendimden şüpheleniyorum ara ara
Geçen gün okudun mu cicişler konusu vardı , don paylaşılan (giyilmiş) iki erkek birbirleri ile işi kaynatmış bilmeden , ay ne güldüm
Ne taşı beee , kollar facia bende .Acil işlem lazım onlara .Safra kesesini aldırırken doktora diyeyim de iki el atsın onlara da
Bende babamı kaydetmiştin .Horlama sesini benim taklit ettiğimi söyledi.
En klasik replite şu bizde ;
Ben : Horluyorsunnnnn yan dön
Eşim: Uyumadım ki daha , nasıl horlayayım
Umarim benim vividimdan da kurtulursunuz jeselec bitti Ben basladim cunku demi
bu devran böyle dönüyor arkadaşım bilen bilmeyene yol gösterecekvıdıvıdını dinleriz tabi ama sorunun olursa o vıvıvıdıyı doktoruna yapacaksın parayı alan o anlaşalım başta ben mailde de buralarda da sana yazdım karar senin istediğin doktora ol aman sonra ben sizlerden etkilendim deme gözünü seveyim (iyi olursa Allahtan kötü olursa kuldan olmasın)
Konuya dannn diye gireyim. Sinav sonuclari aciklandi fiyasko halbuki ben sosyolojiyi birebir dugunlerde derneklerde yasayarak ogreniyim dediydim ama ille kitaptan olcak dediler bana.
Gelelim etkilenme mevzuuna ay ben sizden etkilendim iyiki de etkilenmisim. Super bi is yapmisim once sizlere sonra da doktoruma binlerce tesekkur ederim
Gelmezmi bacim gozum gonlum senlendi adeta. Ya bukadar mi guzel olur ya. 18lik kizlarda yok boylesi... of offff
Gelmezmi bacim gozum gonlum senlendi adeta. Ya bukadar mi guzel olur ya. 18lik kizlarda yok boylesi... of offff
Lutfen sinavlarda sallarim ama bu görünen bişey sallamaya gerek yok.. suuuuper olmus. Doktorcuum da her isi mi guzel yapiyo nedir.. masaallah ona.. iyiki bayilmissin paralari karsiligini da ne guzel almissin ama
Baslayali çok oldu kiAhahahahah doktor sevdası başlamış sende birinden etkilenmişsin belli
hadi al tarihin kasıma ekime gerdir karnınıparasını kocadan alırsın evet ya vallahi adamın tekniği konuşuyor aldığı para helal olsun biraz yakışıklı olsa iyiydi
teşekkürler canım yadaha güzel karın senin olsun becermiş baycan ellerine sağlık ne diyeyim çok para baydım ama değdi
Ya jelesac benim psikolojimi bozma:) kaç para ödedin bu adama ikinci ameliyat yüzde 50 ye geliyor mu bari onu söyle:)
Beni anlatıyor bu doktor
izleyin öyle karar verin ameliyat olmaya
Sık estetik operasyon yaptıran kişilerin ruh hali nasıldır? - UZMANTV
Herkese gunaydiniyi pazarlar mutluluklar jelesecim seni kocaman opuyorum :)
"bir meme ameliyatıyla hastanın hayatı düzelmez" gibi bir şey söylemiş. biz çok değiştik olumlu yönde. bu erkek doktorlar meme büyütme ameliyatından sonra nasıl değiştiğimizi anlamıyorlar bence.
naci bey'e de sormuştum, anlayabiliyor musunuz bizi?" diye. "yok!" demişti. :))
takıntılı tiplerin hayatı düzelmez demek istiyor canım galibaaman neyse boşver sen mutlu ben mutlu o mutlu önemli olan bu
iyi pazarlar sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?