Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Senin ismin benim kardesimle ayni

Kizlar Ben sevgili jeselec in resimlerini gordum hakikaten muhtesemdi masallah masallah Ona cok tesekuredrim Ona gonderdi icin saol canim sen bitanesin

Jeselec bi ay olmasina ragmen sonuc muthis masallah kirbirbucuk kere masallah hemde gobek deligi eskisi gibi Ben durmadan bakiyorum saol ya darisi bana ne hos olmus afet seni

Kizlar Ben sevgili jeselec in resimlerini gordum hakikaten muhtesemdi masallah masallah Ona cok tesekuredrim Ona gonderdi icin saol canim sen bitanesin

Jeselec bi ay olmasina ragmen sonuc muthis masallah kirbirbucuk kere masallah hemde gobek deligi eskisi gibi Ben durmadan bakiyorum saol ya darisi bana ne hos olmus afet seni

Nurgül merhaba :) Jelesec sonunda resimlerini paylaştı demek.Gerçekten bu ameliyatı olup ,çok güzel netice alanlardan birisi bence.Albümde sormuşsun burdan da cvplayayım.Benim de tam karın germe oldu mini değil.Dikiş izleri yanlarda daha çabuk silikleşiyor.Orta kısımları daha geç beyazlaşıyor.Jelesec karın ameliyatını benim ve sevgili Bentoprak ın sonuçlarını görerek karar verdi.Çünkü kendisi de bu konuda oldukca titiz ve pimpirikli bir kişidir.Görünce insan gerçekten daha çabuk karar verebiliyor.Aslında göğüs küçültme topiğinde tanıştığımız,hatta çokca buluştuğumuz gruplar oldu.Herkes birebir birbirinin sonuçlarını gördü beğendi ve kararını verdi.HEm güzel dostluklar oluştu.Hem de güzel sonuçlar alındı.Topiklerde şuan yazmıyorlar hepsi ameliyatlarını oldular ama girmiyorlar artık kulübe.Ama bizler mail ya da facebook yoluyla hala görüşüyor merabalaşıyoruz kendileriyle.Aslında Jeleseccim ya liste çıkaralım hatırlayabildiklerimizin nicklerini.Bir buluşmamızda hatta çok kalabalıktık. Göğüs küçültmeden OZDY arkadaş vardı,Ameliyatını farklı bir doktora olmuştu.Fakat bizim o ara o kadar çok kişi ameliyat olmuştu ki kendi doktorumuza,Çok yakın bir arkadaşını da gönderdi o gün bizim buluşmaya.Hanım geldi benim sonucumu gördü,çok beğendi.(bu arada hastanenin karşısındaki Develi kebap da buluşmuştuk) Hemen doktorun asistanından randevu aldı.Ve aynı gün doktorla görüşüp ameliyat gününü aldı.O gün toplandığımız arkadaşlar da o hanımı ziyarete gitmiştik hatta:) Çok anılarımız oldu inan.

Jelesec in karnı gerçekten çok başarılı.Eline sağlık doktorun.İyileşme sürecini de kolay atlattı jelesecimiz.Deri yapısı da çabuk iyileşmeye müsait bir yapıda olduğundan işi daha kolay oldu Bana da resimlerini arada gönderiyor.Gerçekten maşallah diyorum Sen de artık yavaş yavaş kararını ver.Az kalmış.x doktor,w doktor hiç farketmez.Önemli olan senin emin olduğun gerçekten inandığın doktora ameliyatını olman.Sana dün link vermiştim.Gir oku iyice bütün doktorları,ve hakkındaki yorumları.Sana kolay gele Nurgül cüm.Sevgiler

Son düzenleme:
Yine 2.ziyaretci çok merak ediyorum ya ne olur gelin bendim değin 6.hissim bana yalan söylesin ay onlar değilmiş tüh diyeyim

Jeselec heycanla haber bekliyorum senden

verdim haberleri sana hemide çıbıldak müstehcen fotolarım

canım daha güzel karın senin olsun inşallah bir göbeğim şişkoydu oda gitti çok şükür bir taneyim cidden

içi temiz insanların değilde nefsi ruhu kötü olanların acayip nazarı değiyor bana
evet 1.ay olmasına rağmen taktire şayan bir iş çıkarmış doktor başının etini yemem işe yaramış sorma sorma göbek deliği diye belki 300.mesajım vardır buralarda derdim belam o ve izdi Allahıma şükür göbek deliğim aynı eskisi gibi afetim demi insanın gönlü kalbi yüreği güzel olsun arkadaşım sağol darısı başıan göbeksiz olmak çok güzel

Evt canim insallah iyi saglikli gzl gobekli gunler yasa beni tanimiyordun emailini numarani verdin bana istedim bilgileri verdin bi insan nekadar daha iyi olabilir desteginiz cok onemli idi ve onemli sizi yuzyuze gormek isterim Boyle degerli insanlar olmasi cok gzl

Ay evet bak bunu untmuşumm takdı da takdı göbek deliğim nasıl olacak diye.100 kere bakmış benim göbek deliğime Neyse çok şükür istediği gibi oldu da bizde kurtulduk vıdıvıdısından Çok muntazam jelesec im çok.HAyatım senin zaten kilon yokki.Sadece minicik karın çıkıntın vardı.O da yok oldu Çok afet oldun çook

ben çok uzun zamandır k.k.da üyeyim kızlarda biir tanımadığıma hiç göndermem resim bu tercih meselesi ama sen çok bana benziyorsun panik olman falan hadi dedim için rahatlasın geçmez 3.hafta sitresle

Canim cok cok tesekuredrim

bi şey değil canım ucunda çikolata var nasılsa dermişim

aklıma geldi canım arkadaşım nlglpd bana resmimi göndermişti telden daha tanışmamıştık karın germe olacağım dediğimde ( geçmiş zaman 2.kere sağlık sorunu yüzünden ertelendi ameliyatım kısmet 1.ay öncesineymiş) çok teşekkürler sarı şekerim sende bana güvenmiştin seviyorum senihayatımda hep olacaksın cansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…