Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bilmiyolum du bi düşüneyim biraz daha:44:

rapunzelde kim ayol. senin saçların 50 tane rapunzel eder şekerim. ( yekün, cümle iltifatlar (iltifat lafın gelişi, gerçekler diyelim) sana feda olsun) ayrıcana meme boyutun mükemmel olmuş, ne iri ne ufak. tekrar maşallahlarımı sunuyorum. ayrıcana avatardaki kıyafetin muhteşem. vallahi dergi kapaklarından fırlamış gibisin. top modeller halt etmiş senin yanında. (düşünme artık, üzme bu çör çözlü arkadaşını. affettinmiiiiiii )

vay vay vay dansöz asenayı geçtin beh

panterim canım benim bana bi temizliğe yardıma gel be vallahi bugün boş geziniyorum hiç iş yapasım yok zira evde pek işte kalmamış

canım şekerim tadlu dillim bozma keyfini insanoğlu yaşayarak öğreniyoruz işte Deniz ablana saygılar sevgiler o olmasa ben evi terkedecektim:26:

hoşgeldin arkadaşım bak burada her telden çalıyoruz süper sohbet geyik kuru fasulye var gel sakın dışarıdan takip etme gir içeri birdaha çıkamazsın

Kulaklarımı yırtarcasına BATSIN BU DÜNYA yı dinliyorum.Keyfe geldim eeerkezi affettim .Sweet, lafım en başta sana

vay vay vay dansöz asenayı geçtin beh

her ne kadar yiru memeli olsamda kalbim son derece narindir. na böle pıt pıt atmaya başladı. çok üzdün beni jelo çoook. ben öle kıvıramam. (kıvrak olsaydım bel çevremde simitim olmazdı) gerçekler neyse o. erşey ortada. arkadaşımızın güzelliğini erkezler görür.

Kulaklarımı yırtarcasına BATSIN BU DÜNYA yı dinliyorum.Keyfe geldim eeerkezi affettim .Sweet, lafım en başta sana

ogltkn cim hani diyordum ben yapamadım sen yap.Şu Orhan Gencebay ın en son cd sindeki toplu söylenen batsın bu dünyayı ekle bi zahmet benim için datlum:)

ay o memelerin işlevi önemli bebeğimiri küçük boyutun hiiiiiiiç önemi yok

simitmi çok severim:) simitinden kurtul bacım o memelere simitli bel olmaz

ay o memelerin işlevi önemli bebeğimiri küçük boyutun hiiiiiiiç önemi yok

simitmi çok severim:) simitinden kurtul bacım o memelere simitli bel olmaz

Hay allahım ya kıza zorla kendimizi beğendirecez diye helak olduk.Onun da canına okuduk VARRRRMI bize yanbakan oldu resmen:))) hem de bin tekme!!!

Ayyyy bu N İ L pastasııııııııı muçmuçmuçmuçmuçmuçmuçmuç öpücük çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…