Bilmiyolum du bi düşüneyim biraz daha:44:
rapunzelde kim ayol. senin saçların 50 tane rapunzel eder şekerim. ( yekün, cümle iltifatlar (iltifat lafın gelişi, gerçekler diyelim) sana feda olsun) ayrıcana meme boyutun mükemmel olmuş, ne iri ne ufak. tekrar maşallahlarımı sunuyorum. ayrıcana avatardaki kıyafetin muhteşem. vallahi dergi kapaklarından fırlamış gibisin. top modeller halt etmiş senin yanında. (düşünme artık, üzme bu çör çözlü arkadaşını. affettinmiiiiiii )
tünaydın dünya güzelleri
afeti devran dogum günün kutlu olsun şekerim tam bir taş bebeksin maşallahrabbim nazarlardan korusun inşallah...
jelom herşey olacgına varır sen kafanı takma vardır bir hayır de geç
ogltkn canım sende şifanı bulursun inşallah en kısa zmanda canım benim
bentoprak bestemelodi henüz konuşamasak ta sizlere slm fıstıklar
Beste cim teşekkür ederim tatlım.
İnan ben de çok üzgünüm Jelesec im.Hani derler ya hayatta neler oluyor diye,işte ona bir örnek:)
Benim de kuaförde başım bir tuttu.Resmen bütün enerji menerji gitti bende.Hatta eve geldim nasıl bir bulantı sinirden anlatamam.Baş ağrısı zaten bir anda girdi beynime.Neyse biraz yattım dinlendim ilacımı aldım.Reiki yaptım azcık rahatlayayım diye.
Neyse yayaya şaşaşa DEniz abla Deniz abla çok yaşaaa
Deeniz aplaa sen bizim herşeyimizsin ahahahahahahaah
kızlar bundan sonra her fırsatta buradayım. seksi ve güzeller güzeli nlgp, jelom, panter.... hepinize selamlar...
(nglp sanırım diğer topikteki ifadem yeterli olmuştur. affettin dimi kör gözlü arkadaşını)
vay vay vay dansöz asenayı geçtin beh
Kulaklarımı yırtarcasına BATSIN BU DÜNYA yı dinliyorum.Keyfe geldim eeerkezi affettim .Sweet, lafım en başta sana
ogltkn cim hani diyordum ben yapamadım sen yap.Şu Orhan Gencebay ın en son cd sindeki toplu söylenen batsın bu dünyayı ekle bi zahmet benim için datlum:)
her ne kadar yiru memeli olsamda kalbim son derece narindir. na böle pıt pıt atmaya başladı. çok üzdün beni jelo çoook. ben öle kıvıramam. (kıvrak olsaydım bel çevremde simitim olmazdı) gerçekler neyse o. erşey ortada. arkadaşımızın güzelliğini erkezler görür.
ay o memelerin işlevi önemli bebeğimiri küçük boyutun hiiiiiiiç önemi yok
simitmi çok severim:) simitinden kurtul bacım o memelere simitli bel olmaz
panteriçem, sen bana bildiklerini anlatçan dimi ? roller bi yandan sen bi yandan, rapunzele çevirin bu arkadaşınızı
kıskananlar da (jelecek olii o kişi) çatlayıversin
ben de seni sefiyolum taş bebek...pastanda bi detay dikkatini çektimi bakiiimm?
Hay allahım ya kıza zorla kendimizi beğendirecez diye helak olduk.Onun da canına okudukVARRRRMI bize yanbakan oldu resmen:))) hem de bin tekme!!!
ogltkn cim hani diyordum ben yapamadım sen yap.Şu Orhan Gencebay ın en son cd sindeki toplu söylenen batsın bu dünyayı ekle bi zahmet benim için datlum:)
swet zaten seni çok beğenmiş avatardaki bayanı beğenmemiş
allah seni naapsın jelesec ağzımdakileri burnuma kaçırdım gülerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?