Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ay kendini beğenmiş ben yalar yutarım seni :76::76::76:

yala beni, ama birazcık nldglp'e de bırak, o da çok sever beni bilirim, hatta kartopuma, zefeye, mirine, seyda'ya, c1186 'ya serap38'e, dendere, seraya, bentoprağa, burcuya, felura, lopeze (yaz yaz bitmedi, iş yoğun uzatamıyorum:26:) ve tüm diğerlerine....

bırakırım bırakır merak etme aman amma kalabalığız looooo sürü gibi bazılarına aloooo diyeyim bugün özledim

bırakırım bırakır merak etme aman amma kalabalığız looooo sürü gibi bazılarına aloooo diyeyim bugün özledim

vakti zamanında dostuğumuza "sürü" diyenler de olmuştu..şimdi onların esameleri okunmuyo. keşke onların da sürüsü olsaydı da, bizim paylaştıklarımızı paylaşabilseydiler...neyse geçmişe mazi, yenmişe kuzu denir

bende özledim yaa, nldglp'i çok özledimmm sesini duyasım varr (oğlanlara pırlanta takçak, assolist olarak bedavadan sahne alcak, arayı iyi tutmak lazım)

şekercim, madem kuyumcuya kadar gidiyon, seneye biliyon sünnet merasimi yapiciiim benim oğlanlara. gitmişken altınlarını alıver teyzesi altın ucuzladıya ondan diyom:26: şimdiden al koy kenara, seneye hazır olur

kısss estetik onun burnu ondan öyle güzel

bak dostluk üzerine çok güzeler dizeleri olan bi video

Sevgi ve dostluk için yazılmış güzel sözler - YouTube

Lütfen bu videoyu izleyin arkadaşlar.Ben hayvanları çok sevdiğim için belki de çok etkilenip tutamayıp ağladım bu video da.Bebekken alınan bir aslan yavrusu ve onun unutmadığı dostları:) Çok etkilendim çok

Ve Bir Dostluk Hikayesi... - YouTube

Ya izledim hayvanlar insanlardan daha insan ne güzel sarılıyor yalıyor çok özlemiş belli

Sanırım 10 gün sonra 2000 yaparsınız siz sayfalarımızı:) Bu ne muhabbet.Allah arttırsın canikolar:) Gene eğlenmişsiniz bensiz ama adım çok geçmiş sağolun varolun.Okurken hep aranızda olduğumu o kadar hissettirdiniz ki bana

Evet bugün hızmamı aldım ama istediğim karat büyüklüğünde taş bulamadığımdan altın ama gene taşlı aldım:)

Çeyrek ne demek hepinizin bebelere külçe takacam inşallah maaşallah

Kartopum,Aledax cım,Zefey cim,Ausencia cım hepinize selam benden.

Diğer 2 cadı için bi şey demiyorum akıllarını alacağım yarın tel de:102:

Kız sen olmazsan biz olmayız adın geçmeden olur mu (nasıl yalakalık yapıyorum sana :))))

çeyrek ve sahnede şarkı yeter teyzesi fazlasına gerek yok

bende taşlı ayakkabı alacağım havam olsun

İyidir Ausencia Sen nasıl oldun? 3.5 yaşındaki bebe nassı

İyidir teyzesi ellerinden öper

Yaramaz nee yapsam tepemde şuan , oyun oynuyoruz bir yandan da.

İyiyim ben , bomba bombaaa

selam fıstık nasıl ağrın sızın var mı?

ne zevkli hatunlarız zevklerimiz geyiğimiz ortak

Yok tatlım , geçti ama o kadar ilaca geçsin yani

Bir yandan da maçta gözüm , fenerbahçe her yerde elendi bu sene bari türkiye kupasını alalım

kız kaç da yatıyor senin maymun bu saatte ne oyunu çoktan sütünü içmiş hikayesi okunmuş uykuya dalmış olmalıydı anası gibi gece kuşumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…