ay kendini beğenmişben yalar yutarım seni :76::76::76:
yala beni, ama birazcık nldglp'e de bırak, o da çok sever beni bilirim, hatta kartopuma, zefeye, mirine, seyda'ya, c1186 'ya serap38'e, dendere, seraya, bentoprağa, burcuya, felura, lopeze (yaz yaz bitmedi, iş yoğun uzatamıyorum:26:) ve tüm diğerlerine....
bırakırım bırakır merak etme aman amma kalabalığız looooo sürü gibibazılarına aloooo diyeyim bugün özledim
şekercim, madem kuyumcuya kadar gidiyon, seneye biliyon sünnet merasimi yapiciiim benim oğlanlara. gitmişken altınlarını alıver teyzesialtın ucuzladıya ondan diyom:26: şimdiden al koy kenara, seneye hazır olur
kısss estetik onun burnu ondan öyle güzel
bak dostluk üzerine çok güzeler dizeleri olan bi video
Sevgi ve dostluk için yazılmış güzel sözler - YouTube
Lütfen bu videoyu izleyin arkadaşlar.Ben hayvanları çok sevdiğim için belki de çok etkilenip tutamayıp ağladım bu video da.Bebekken alınan bir aslan yavrusu ve onun unutmadığı dostları:) Çok etkilendim çok
Ve Bir Dostluk Hikayesi... - YouTube
Ya izledim hayvanlar insanlardan daha insanne güzel sarılıyor yalıyor çok özlemiş belli
Sanırım 10 gün sonra 2000 yaparsınız siz sayfalarımızı:) Bu ne muhabbet.Allah arttırsın canikolar:) Gene eğlenmişsiniz bensiz ama adım çok geçmiş sağolun varolun.Okurken hep aranızda olduğumu o kadar hissettirdiniz ki bana
Evet bugün hızmamı aldım ama istediğim karat büyüklüğünde taş bulamadığımdan altın ama gene taşlı aldım:)
Çeyrek ne demekhepinizin bebelere külçe takacam inşallah maaşallah
Kartopum,Aledax cım,Zefey cim,Ausencia cım hepinize selam benden.
Diğer 2 cadı için bi şey demiyorumakıllarını alacağım yarın tel de:102:
Ayakkabın da benden olsun.Seç birini
Eki Görüntüle 706353 Eki Görüntüle 706355 Eki Görüntüle 706356 Eki Görüntüle 706357
kesinlikle parlament rengi olanı al saol bebem
Selam ahali
Parlament bence de bomba
Al benden de o kadarAlınmış bil harika bir seçim,zevkinizden dolayı tebrik efenim
Selam ahali
Parlament bence de bomba
İyidir AusenciaSen nasıl oldun? 3.5 yaşındaki bebe nassı
selam fıstık nasıl ağrın sızın var mı?
ne zevkli hatunlarızzevklerimiz geyiğimiz ortak
İyidir teyzesi ellerinden öper
Yaramaz nee yapsam tepemde şuan , oyun oynuyoruz bir yandan da.
İyiyim ben , bomba bombaaa
Yok tatlım , geçti ama o kadar ilaca geçsin yani
Bir yandan da maçta gözüm , fenerbahçe her yerde elendi bu sene bari türkiye kupasını alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?