Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bu işe en çok şaşıran nldgpl olacak,hangi ara yazdınız bukadar yazıyı diyecek. bu arada nerede süslü arkadaşımız, gezmelerdemi yine (meraklı hatun ikonu)

Son düzenleme:
bu arada 2 ziyaretçimiz hala aktif,

birine mavi, birine pembesinden ayırdım. güle güle iyi günlende kullanın..kullandıkça bizi hatırlayın

bu işe en çok şaşıran nldgpl olacak,hangi ara yazdınız bukadar yazıyı diyecek. bu arada nerede süslü arkadaşımız, gezmelerdemi yine (meraklı hatun ikonu)

ya gezmededir,ya kuaförde

1000 kesmedi beni kızlar 1001 ide ben yaptım hayırdır inşallah

kartopum, servis saatini arada bi kontrol ediyon dimi. 2000'i yapma hırsına bürünmüş gördüm de seni

kartopum, servis saatini arada bi kontrol ediyon dimi. 2000'i yapma hırsına bürünmüş gördüm de seni

seviyorum seni altıma çiş kaçırma sırası bu gidişle bana gelecek,karnımı tutmaktan bir hal oldum bilg. başında.

bu arada servis kalkış saati 17:40 canım

yine baş başa kaldık arkadaşlar,bugün iyi acısını çıkardım kaç günün,topiğin başından ayrılmadım valla

kesin zefeyin rüyası çıkacak ve ben barbi gibi incecik ve fit bir hatun olarak fırfırlı donla etrafta salınacağım oleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy

kesin başlıyorum bu akşam jilliana

kesin zefeyin rüyası çıkacak ve ben barbi gibi incecik ve fit bir hatun olarak fırfırlı donla etrafta salınacağım oleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy

kesin başlıyorum bu akşam jilliana

bu arada mailde yazmayı unuttum..

jillianı yaparken; jilliana saydır,bana değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…