Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ogltkn kızzzzzzz böle güzel bi hatun olduğunu tahminn etmiştimmmmm jelesec boşuna taş gibi hatun dememişşşşş maşallahh tütütütüüt iki çocukmuu dordum bidee maşallahh suphanallahhhhh

bak şimdi bukadar yazdık yazdık,neredeyse 1000 e geldik çıkış saatimiz geldi. şimdi başka biri gelecek bingo yapacak ve donu kapacak olmadı bu ya 4xl falan ama ben yinede istiyorum bu ödülü,

nldglp en azından bu kadar yazışma yaptığımız için bizede birer mansiyon verirsin herhalde

kartopu hotmailmne bi bak acil çıkış saatmm geldii bu hatuınu görmeden gittmiimm bariii

kızz zefey görebildin mi beniiiii ??

hakikaten kartopum zefey seni geçtii

edit :

ben yazana kadar, zefey iltfatları dizmiş bile :)

Son düzenleme:
kızlarr 1000 olmayada 3 sayfa kaldı ama çıkış saatim geldii iyi bakın kendinizee öptmmmmmm
ii makşmlarrrrr

ogltkn kızzzzzzz böle güzel bi hatun olduğunu tahminn etmiştimmmmm jelesec boşuna taş gibi hatun dememişşşşş maşallahh tütütütüüt iki çocukmuu dordum bidee maşallahh suphanallahhhhh

sağolasın canım, çok teşekkür ederim...öhööm öhömmm övünmek gibi olmasın taşş oldum jillian michaels'tan sonra. bu jeleconada çok yap dedim ama masaya yatıp estetik olmak daha kolay geldi ona

kartopu, sen niye yapmıyon jillian? günde 30 dk, 1 ayda en az 2 beden

bu mesaja "çok beğen" olsa da yapsam keşke...

geçen sefer de böyle olmuştu...bütün gün dötünü gezdiren nldglp, pat diye girip oleyyy ben yazdım kimseye don almıyom demişti hatta....mazi kalbimde bir yaradırr

neyse, yüklen parmaklara kartopum...resim falan ekliyek, sayfaları uçurak, dona konak

çok zorlanırmıyım acaba kilodan dolayı,hiç denemedim,birde oğlanı falan bahane ettim,uyuması geç oluyor .11 de falan yatıyor artık. bu gün eve gidince yürüyüş yapayım dedim. akşam yemeğini sekizbuçuk dokuz gibi yiyor burak. bende yemek yiyene kadar yürür gelirim o da babasıyla oyalanır diye düşündüm

canım eğer bilgisayarında ,kolayda biryerlerde varsa benim hotmaile yollayabilirmisin bu jillianı,bizim buradaki bilgisayar açmıyorda,evden akşam bir demeye yapmaya çalışayım bakalım eşimle birlikte

kartopum, bence yürüyüş yapçaaana jillian yap..çook çok daha hızlı sonuç alırsın..kabul ediyorum, yürüyüş kadar kolay değil, hatta çok zor, ama imkansız değil...günde sadece 30 dk

babası oğlanı yürüyüşe çıkarsın, sen o arada evde 30 dk jillian yap derim, yada senin yerinde olsam ben öyle yaparım.

bugün gaz veren verene,sağol canım bakayım deneyeyim bu akşam daha videosunu bile seyretmedim nasıl birşey bilmiyorum,bu kilomla ağır gelirmi bana bir deneyeyip göreyip.en azından kısa sürede sonuç alırım

kartopum, gönderdim bak hele sana mı geldi? yoksam başkasına mı gönderdim

neyse bak gaz falan değil hakikaten, hatta topik de var jillian micheals yapanların paylaşım yaptığı, sonuç almayan yok. dene ve bırakma derim böyle de ısrar ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…