kartopu hotmailmne bi bak acil çıkış saatmm geldii bu hatuınu görmeden gittmiimm bariii
donla mı bowlinge gidicinizzz
o fotoyu bana göndereceğine söz verirsen, ben de sana pideleri yollarım dermişimmmm
kartopu hotmailmne bi bak acil çıkış saatmm geldii bu hatuınu görmeden gittmiimm bariii
ogltkn kızzzzzzz böle güzel bi hatun olduğunu tahminn etmiştimmmmm jelesec boşuna taş gibi hatun dememişşşşş maşallahh tütütütüüt iki çocukmuu dordum bidee maşallahh suphanallahhhhh
bak şimdi bukadar yazdık yazdık,neredeyse 1000 e geldik çıkış saatimiz geldi. şimdi başka biri gelecek bingo yapacak ve donu kapacak olmadı bu ya 4xl falan ama ben yinede istiyorum bu ödülü,
nldglp en azından bu kadar yazışma yaptığımız için bizede birer mansiyon verirsin herhalde
bu mesaja "çok beğen" olsa da yapsam keşke...
geçen sefer de böyle olmuştu...bütün gün dötünü gezdiren nldglp, pat diye girip oleyyy ben yazdım kimseye don almıyom demişti hatta....mazi kalbimde bir yaradırr
neyse, yüklen parmaklara kartopum...resim falan ekliyek, sayfaları uçurak, dona konak
sağolasın canım, çok teşekkür ederim...öhööm öhömmm övünmek gibi olmasın taşş oldum jillian michaels'tan sonra. bu jeleconada çok yap dedim ama masaya yatıp estetik olmak daha kolay geldi ona
kartopu, sen niye yapmıyon jillian? günde 30 dk, 1 ayda en az 2 beden
öncelikle bu mesajı yazayım. ne de olsa don herşeyden önemli
Panties, Bikini, Brief, Boyshorts, Thong, G-String, Garters La Senza
zefey, kartopu seçin siz de birer tane, 3 tane alınca 20 dolarcık olcakmış...komaz nldglp'ye
canım eğer bilgisayarında ,kolayda biryerlerde varsa benim hotmaile yollayabilirmisin bu jillianı,bizim buradaki bilgisayar açmıyorda,evden akşam bir demeye yapmaya çalışayım bakalım eşimle birlikte
kartopum, bence yürüyüş yapçaaana jillian yap..çook çok daha hızlı sonuç alırsın..kabul ediyorum, yürüyüş kadar kolay değil, hatta çok zor, ama imkansız değil...günde sadece 30 dk
babası oğlanı yürüyüşe çıkarsın, sen o arada evde 30 dk jillian yap derim, yada senin yerinde olsam ben öyle yaparım.
bunuda açmadı malesef bilgisayar,dur cebe yollayayım oradan bakayım
öncelikle bu mesajı yazayım. ne de olsa don herşeyden önemli
Panties, Bikini, Brief, Boyshorts, Thong, G-String, Garters La Senza
zefey, kartopu seçin siz de birer tane, 3 tane alınca 20 dolarcık olcakmış...komaz nldglp'ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?