Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

benim yaptığım ilk sarmayı yemeye razı ise ben seve seve yapar götürürüm jelesece canım. borcam değil gümüş tabaklar ,kristaller feda olsun ona..........

vaybe ne laf patlattım ama

gönlü güzel kötü düşünce nedir bilmeyen arkadaşım senin elinden olsun taş olsun yerim ben

nasıl cevap ama

emekçi seni bulmuş zengin kocayı dayamış sırtını keyfe çalışıyon sanki bilmiyoz ayda 50.mil.gelirin var benim gibi memur karısısın sanki ben dolmayı anama yaptırırım güzel yapar

kız seninki memur en azından iş güvencesi var. benimki askeri ücretli görünüyo üstelik sigorta tabandan ödeniyo

haa haaa
hakikaten yaa unutmuştum ben bunu....bide ispat edercesine sıcak sıcak bize de getirmişti yemiştik afiyetle

bu arada forumda paylaşmadığımız ama yediğimiz şeyler de ayyuka çıkmış bulunuyor

diğer topiği ihmal ettim değilmi,beni aramaya çıkmışsın

ikinizin yazışmasını görüpte toz olduunuzu görünce peşinize düştüm ne yalan söliiiiimmmmmmm

burası zafeyinde topiği hoşgeldin zafey

ivett burası benim topiiimmm siz gidin ekim analarındaa iltifatları patlatıverin ahahahha
saol jelesekimmmmm
hem bende estetikliyim bugüne bugünn

Eviniz kirleniyorsa duvarlarında küçük parmak izleri varsa ,eşyalar dökülüp kırılıyorsa odaları neşeli seslerle çınlıyorsa ,çamaşır makineniz dolup taşıyorsa, ŞANSLISINIZ .

Yaşayan ve yaşanan evlerden birine sahipsiniz .Kıymetini bilin.15.yıl sonra sakin tertemiz ve sessiz evleriniz olduğunda bugünleri çok ÖZLEYECEKSİNİZ!!!

BEN YAZMADIM BEĞENDİĞİM Bİ YAZI Bİ YERDE OKUMUŞTUM

aferin lafı böyle gediğine koyarsın işte Estetiklisin hemde çok doğru hııııım kartopumun bi estetiği bile yok

doğru diyorsun zefeyciğim estetikli güzellerim benim

hokka burun zefey,

bu jelesec senin burunun çok kıskanmış aramızda kalsın dedi ama ben söylemeden edemedim

neyse tamam tamam sorun yok zafeyle bana dolma sararsan unuturuz yazdığını

kıss jelooo, aneyin sardığı sarmalar ne güzeldi kısssss fıstıksız ve üzümsüzzzz
risk alma bence diyerek, mesajımı bu satırlarla noktalamak istiyorum ;

bırak kartopunun yapraklı pilavını,
yaptır aneye dolmanın kralını

Selam aşağıda ki üye arkadaşlar katılın sohbete eğlenceye

Uzeyse selam nasılsın gel sende sık sık sohbete bekleriz

ULEEEEN BENDE ZERRE KISKANÇLIK YOKTUR Bİ KEREM ZAFEY TAŞ GİBİ KIZ 26.27.YAŞINDA BURUNDA OLMUŞ TAM OLMUŞ

ha haa
telde öyle demiyodun ama
"burnu süper olmuş, benimki onunki gibi olmazsa benim psk. bozulur"
" onun doktoruna mı olsam acep"
" hatta onu götüreyim işte aynen bu burundan istiyorum mu desem"
" kız da gençecik pek güzel, doğum yapmış ama taş gibi, benim gibi kaportayı dağıtmamış"
" yaş estetiği olsa keşke"

diyen kimdi lennnnnnn

aferin lafı böyle gediğine koyarsın işte Estetiklisin hemde çok doğru hııııım kartopumun bi estetiği bile yok

taze estetikli PPPPP

doğru diyorsun zefeyciğim estetikli güzellerim benim

tşklerrr kartopcccmmmmmmm

hokka burun zefey,

bu jelesec senin burunun çok kıskanmış aramızda kalsın dedi ama ben söylemeden edemedim

daha iki aylık şişikk burnumu beenndiyse altı ay sonraa bayılıcikk desenizeeee

jelesec kızzz seninde minnak bi burnun var üst çıkıntıyı alırlarsaaa fındık kadan bişi kalırrrrrr benim yüzüm uzun olduğu için fındık burun bana gitmezdiiiiiiiiiiiiiiii

jelesec kızzz seninde minnak bi burnun var üst çıkıntıyı alırlarsaaa fındık kadan bişi kalırrrrrr benim yüzüm uzun olduğu için fındık burun bana gitmezdiiiiiiiiiiiiiiii

zefey, kıs sen bu jeloya alıcı gözle baktığından eminmisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…