benim yaptığım ilk sarmayı yemeye razı ise ben seve seve yapar götürürüm jelesece canım. borcam değil gümüş tabaklar ,kristaller feda olsun ona..........
vaybe ne laf patlattım ama
emekçi senibulmuş zengin kocayı dayamış sırtını keyfe çalışıyon sanki bilmiyoz ayda 50.mil.gelirin var benim gibi memur karısısın sanki ben dolmayı anama yaptırırım güzel yapar
ne yalan söyleyeyim arkasından konuşmuyor k.k. ya yazıyorum beni çok şaşırttı :26: hele hastane odasından çıkıp alış veriş yapıp eve gidip kadın budu köfte ve pacanga böreği yapıp hastaneye gelmesi (40.dakika da bilemedin 1.saatte) taktire şayandı
diğer topiği ihmal ettim değilmi,beni aramaya çıkmışsın
burası zafeyinde topiği hoşgeldin zafey
diğer topiği ihmal ettim değilmi,beni aramaya çıkmışsın
burası zafeyinde topiği hoşgeldin zafey
evet evet yanlış bir laf oldu bu
ikinizin yazışmasını görüpte toz olduunuzu görünce peşinize düştüm ne yalan söliiiiimmmmmmm
Ivett burası benim topiiimmm siz gidin ekim analarındaa iltifatları patlatıverinAhahahha
saol jelesekimmmmm
Hem bende estetikliyim bugüne bugünn
ikinizin yazışmasını görüpte toz olduunuzu görünce peşinize düştüm ne yalan söliiiiimmmmmmm
ivett burası benim topiiimmm siz gidin ekim analarındaa iltifatları patlatıverinahahahha
saol jelesekimmmmm
hem bende estetikliyim bugüne bugünn
ivett burası benim topiiimmm siz gidin ekim analarındaa iltifatları patlatıverinahahahha
saol jelesekimmmmm
hem bende estetikliyim bugüne bugünn
evet evet yanlış bir laf oldu bu
aferin lafı böyle gediğine koyarsın işteEstetiklisin hemde çok doğru hııııım kartopumun bi estetiği bile yok
neyse tamam tamam sorun yok zafeyle bana dolma sararsan unuturuz yazdığını
hokka burun zefey,
bu jelesec senin burunun çok kıskanmış aramızda kalsın dedi ama ben söylemeden edemedim
ULEEEEN BENDE ZERRE KISKANÇLIK YOKTUR Bİ KEREMZAFEY TAŞ GİBİ KIZ 26.27.YAŞINDA BURUNDA OLMUŞ TAM OLMUŞ
aferin lafı böyle gediğine koyarsın işteEstetiklisin hemde çok doğru hııııım kartopumun bi estetiği bile yok
doğru diyorsun zefeyciğim estetikli güzellerim benim
hokka burun zefey,
bu jelesec senin burunun çok kıskanmış aramızda kalsın dedi ama ben söylemeden edemedim
jelesec kızzz seninde minnak bi burnun var üst çıkıntıyı alırlarsaaa fındık kadan bişi kalırrrrrr benim yüzüm uzun olduğu için fındık burun bana gitmezdiiiiiiiiiiiiiiii
zefey, kıs sen bu jeloya alıcı gözle baktığından eminmisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?