Kartopum çıktın mı iznenerelerdesin bacı sesin çıkmıyor
aaaaa senin haberin yok, anam bi hamarat bu ..benim ki adı tam takmışpire nlglpdede nasıl güzel bi mantı yapmış hamur yoğurmuş açmış minik minik kesmiş kapamış oğlunun üniversiteli arkadaşlarını ağırlamış aferin vallahi kadın geziyor tozuyor ama işini de hakkıyla yapıyor aynı ben
yok canım çıkmadım ,haftaya çıkacağım inşallah. yoğunluğu atlatamadım ya
hadi beeee:) napmış napmııışş......
tanıdıklarım tanımadıklarım uzun bi aradan sonra hepinize selam jelesec aynı bıraktığım gibisin forumda meleklik yapmaya devam ediyosun gördüğüm kadarıyla :)) ogltkn ve nldgp size de selam :)) nasılsınızz umarım iyisinizdir ?
BENDE İSTİYORUM
Ne mi istiyorum ? Hemen yazayım ;
Haftaya ameliyat olacağım ama tamamen mecburi bir safra kesesi ameliyatı .
5 gündür yoktum , hastanelerde kıvrandım ağrıdan , hiç yokluğumu farketmeyenlere
Hmmm , ne istediğimi yazıyordum değil mi ?
Aynen jelesec gibi çılgın partiler istiyorum sanalda da olsa , bana ne bana neee , hastayım nazlıyım işte :84::84::84:
Öpüyorum hepinizi güzeller , bir selam vereyim dedim girmişken
Kız ciddi mi ameliyat oluyorsun
en son seni ders çalışırken bıraktık ya dedim kitapların arasında uyuyordur ausenciyoksa belli yokluğun canım fark edilmeyecek gibi değil inan
kız sana dahan da güzelini yaparız partinin ben ayakta olacağım için kesin daha şaşalı olur partin
nazlan nazlan çekeriz biz naz niyaz
Ciddiyim tabii , perşembe günü ağrıdan kıvrandım . Taş sıkışmış kanala , iltihap yapmış birde münasebetsizSafra kesesindeki iltihap kurumadan ameliyata almıyorlar , onu bekliyorum.
Hafta sonu sınavlarada ağrı kesicilerle gittim , sınavdan çıkıp doğru hastaneye 4 saat seruma
Oyyyyyy hiç sevmem nazlanmayı ama ağrım varken de bi çekilmez oluyorum ki sormayın .
Sözüde aldım senden , gidip yatayım biraz, ilaçlar sersem gibi yapıyor beni.
Not: Tüylü başka geyiklerde çok takılıyor bu ara ( bir dost )
jelesecim profiline bakıyorum ama hala foto yüklememişsin?
19.gün daha (karın germe ameliyatı da var) biraz zaman geçsin koyacağım canım bazı arkadaşlara özel olacak sende bu arkadaşlara dahilsin
19.gün daha (karın germe ameliyatı da var) biraz zaman geçsin koyacağım canım bazı arkadaşlara özel olacak sende bu arkadaşlara dahilsin
merhaba kizlar sitede yebiyim bu sene insallah bende karin germe ve gogus ameliyati olucam bilgisi olan yada bu ameliyatlari geciren arkdaslar varmi kizlar :)
tanıdıklarım tanımadıklarım uzun bi aradan sonra hepinize selam jelesec aynı bıraktığım gibisin forumda meleklik yapmaya devam ediyosun gördüğüm kadarıyla :)) ogltkn ve nldgp size de selam :)) nasılsınızz umarım iyisinizdir ?
MErhabaaa c1186nerelerdesin? geçenlerde inan ki seni de aklımdan geçirdim.Hatta girip baktım profiline ama çok uzun zaman girmemişsin kulübe.Bizler iyiyiz hep buralardayız.Sende esas havadisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?