Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ayceyim güzel kadın işe başladın yoğunsun arada bak buralara unutma bizleri

bugün bi ara alooo diyeceğim sana haberin ola mucukladım seni

hadi beeee:) napmış napmııışş......

tanıdıklarım tanımadıklarım uzun bi aradan sonra hepinize selam jelesec aynı bıraktığım gibisin forumda meleklik yapmaya devam ediyosun gördüğüm kadarıyla :)) ogltkn ve nldgp size de selam :)) nasılsınızz umarım iyisinizdir ?

BENDE İSTİYORUM

Ne mi istiyorum ? Hemen yazayım ;

Haftaya ameliyat olacağım ama tamamen mecburi bir safra kesesi ameliyatı .

5 gündür yoktum , hastanelerde kıvrandım ağrıdan , hiç yokluğumu farketmeyenlere

Hmmm , ne istediğimi yazıyordum değil mi ?

Aynen jelesec gibi çılgın partiler istiyorum sanalda da olsa , bana ne bana neee , hastayım nazlıyım işte :84::84::84:

Öpüyorum hepinizi güzeller , bir selam vereyim dedim girmişken

hadi beeee:) napmış napmııışş......

altta görüntüler ben masayı gördüm bittim becerikli estetikli arkadaşım benim

amanın gözlerim kimleri görüyor kız sen nerelerdesin? Özledik oldu mu düğün dernek yoksa attın mı nişanı ? gelde havadis ver bakiiiim selam sana da canım benim çok özledik gel sık sık

Kız ciddi mi ameliyat oluyorsun

en son seni ders çalışırken bıraktık ya dedim kitapların arasında uyuyordur ausenci yoksa belli yokluğun canım fark edilmeyecek gibi değil inan

kız sana dahan da güzelini yaparız partinin ben ayakta olacağım için kesin daha şaşalı olur partin

nazlan nazlan çekeriz biz naz niyaz

Ciddiyim tabii , perşembe günü ağrıdan kıvrandım . Taş sıkışmış kanala , iltihap yapmış birde münasebetsiz Safra kesesindeki iltihap kurumadan ameliyata almıyorlar , onu bekliyorum.
Hafta sonu sınavlarada ağrı kesicilerle gittim , sınavdan çıkıp doğru hastaneye 4 saat seruma
Oyyyyyy hiç sevmem nazlanmayı ama ağrım varken de bi çekilmez oluyorum ki sormayın .
Sözüde aldım senden , gidip yatayım biraz, ilaçlar sersem gibi yapıyor beni.

Not: Tüylü başka geyiklerde çok takılıyor bu ara ( bir dost )

Ah canım benim uzat öpeyim ağrıyan yerini geçsin olmadık yerde olmadık zamanda çıkıyor bi şeyler vücutta canım Allah dermansız hastalık vermesin Çok geçmiş olsun şimdiden yaz tam tarihini ameliyatının

Nota cevap : mune nerede tüylü orada koparamadım oralardan tüylüyü

19.gün daha (karın germe ameliyatı da var) biraz zaman geçsin koyacağım canım bazı arkadaşlara özel olacak sende bu arkadaşlara dahilsin

merhaba bende karinda germe ameliyati olucam insallah bu sene tüm psikolojim bozuldu cok agrisi varmi etrafimda hic bilgisi olan yok cok canim sikiliyor .. cok gecmis olsun bana biraz bilgi verebilirsen cok sevinirim canim resminide gormek isterim umarim cok cabuk iyilesirsin..

merhaba kizlar sitede yebiyim bu sene insallah bende karin germe ve gogus ameliyati olucam bilgisi olan yada bu ameliyatlari geciren arkdaslar varmi kizlar :)

Allah seni inandırsın Ausencia cım inan aklıma geldin.Ama girip de sana özelden yazmadım.Mune nin topiğinde ismini geçirdim vallahi Ama çok hızlı ilerliyor onun topiği.Nereye yazdım bilmiyolum

Geçmiş olsun Ausenciam bilmiyorum yapabileceğimiz bir şey varmı? Çok zor ve gerçekten ağrılı bir dönem yaşadığına eminim.Çünkü eşim de annesi de geçirmişti bu durumu.Çok iyi bilirim.Tez zamanda kurtul inşallah tatlım benim.Ne istersen yaparım ben sana.YEterki sen iyi ol.Partiyse parti,börekler,çörekler,...

Ya bizim topik geceleri kepenk indiriyor .Gündüz çalışıyor.Mune nin topik gecelerin topiği HEr topiğin yeri ayrı Ausencia cım.Akşamları yazsam da buraya sadece kendim yazıp,kendim okuyorum Bu sebeple gece adresim belli artık

merhaba kizlar sitede yebiyim bu sene insallah bende karin germe ve gogus ameliyati olucam bilgisi olan yada bu ameliyatlari geciren arkdaslar varmi kizlar :)

Merhaba laluna Evet bu topikde çoğu arkadaş ameliyatlarını oldular.Süreçlerini fazlasıyla paylaştılar.İstersen o konularla ilgili topiklerde var.Mesela meme küçültme ile ilgili bu linkden bilgi alabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...liyati-ilgili-tecrubelerimizi-paylasalim.html Karın germe ile ilgili de http://www.kadinlarkulubu.com/vucut...tetik-ameliyati-abdominoplasty-tummytuck.html bu link e girip çokca bilgi alabilirsin.Eğer burdan da sormak istediğin ve merak ettiğin şeyler olursa her zaman yardımcı oluruz.Kolay gelsin

MErhabaaa c1186 nerelerdesin? geçenlerde inan ki seni de aklımdan geçirdim.Hatta girip baktım profiline ama çok uzun zaman girmemişsin kulübe.Bizler iyiyiz hep buralardayız.Sende esas havadisler

MErhabaaa c1186 nerelerdesin? geçenlerde inan ki seni de aklımdan geçirdim.Hatta girip baktım profiline ama çok uzun zaman girmemişsin kulübe.Bizler iyiyiz hep buralardayız.Sende esas havadisler

Valla iş güç koşturuyorum o yüzden pek giremedim bugün fırsat buldum gireyim dedim nasılsınız bıraktım bırakalı memişler nasıl:) ??

amanın gözlerim kimleri görüyor kız sen nerelerdesin? Özledik oldu mu düğün dernek yoksa attın mı nişanı ? gelde havadis ver bakiiiim selam sana da canım benim çok özledik gel sık sık [/QUOTE]

Yok jelesecimm düğün dernek olmadı eylülde olacak nişanı atmadım :))) ben de özledim vallahi eee yenilik yapan ercan beyin ellerine yeniden teslim olan var mı asıl havadis sizdee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…