Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Günaydın günaydın güzeller güzelleri Ben şimdi gene çok yoğun HEmen kuaför fön,sabah kahvaltı buluşma.Sonra Akşamüstü hasogülo ve jelesec ile buluşma yupiiii hadi bana hemen yallahh

yahu maaşallah ne zaman ayaklandı jelesec... ve anında nasıl buluşma ayarlandı,,, ben daha ihtimalleri düşünedurayım:))

yahu maaşallah ne zaman ayaklandı jelesec... ve anında nasıl buluşma ayarlandı,,, ben daha ihtimalleri düşünedurayım:))

masallah jelesec bacum ayaklanmis bakin kizlar istanbula gelip tabi para biriktirirsem baska yerlerim sakarsa amaliyat olursam burdaki bakimi isterim bir hafta kralice gibi bakacaniz ona göre yoksa kk yazar sizi rezil ederimmmmm
benim canim tatli jelesec gibi ayaklanmami beklemeyinn burda amaliyat sonrasi bir hafta süper baktilar kablolari bir hafta cikarmadilarrrrr
arada doktoruma ziyarete gitim amaliyat izim var yok arasiiii siz öyle anlatinizki nereyi gerdirem diye bakiyorum bu ara gözüme meme diklestirme geliyor baska bir sey yok ama biraz daha durum sonra yaptiram diyorummmm

kim kimle buluşuyor
o baklavalar ne öyle
canım çekti

geldim geldim yettim gariiii

ulennnn hepinizi yakacam bu siteyide yakacam heee naptınız sizzzz particiklermi hazırladınızzzzzz gule oynaya gerilip şişirttiniz hee jeliconumuuu vayhsss vayhsssss hee bende gelcektmde kısa bi sureline şu arap emirliklerindeydim şu sınır dışı edilen yakuşuklular için eylem yapıyordum

kıhkıhkıhkıh
jeliconummmmmmmmmmmmm opuyorum kocaman kocamannnnnnnn gergin gobusunden :44: diğerleri beni ilgilendirmez kim operse opsun ayol bişi sancekler şimdi beni ahahaha

nglhp senide öldürcem ifadeni alcem diğer taraftan haberin olsunnn

not : ölüp ne edersem cesetimi bu tayfaya teslim etmeyin valla davulla zurnayla gömerler beni hadi onu geçtim dayanamam zurnaya hortlayıveririm maazallah sajkncjdfnbfdhbvfjghf

Son düzenleme:
Vay vay kimler gelmiş

çakal carlos sana da good morning

var mı ekşın k.k.da haberim ola

şimdilik birşey yok

bide öyle uykum var ki anlatamam.
dün geç yattım. tatar ramazanı izledim. gece 12.30 da bitti.
bu sabahta 6.30 da kalktım uykusuzummmmmmmmm

Beni yak kendini yak tüm siteyi yak

aman hemde ne gerdiler beni ben gerim gerim gerilirken onlar yedi içti oynadı şaka bi tarafa çok güzel bi partiydi emeği geçen tüm arkadaşlarıma tek tek bi daha teşekkür ederim

Öp canım sana serbest bende seni

ahahahahahah kızım sen bizim çetenin ferdisin bizde böyle davul zurna dansöz olmadan olmaz erkek dansöz mü istersin cenazede

heee zenne isityremmm ben zenne yohmi zenne mezarımın depecüğünde oynatırsınız artıkın kıhkıhkıh

ülen oraya fit olmaya gidiyon yemiş içmiş durmuşsunuz kendileri yedi bide sana yedirdiler hepside operasyonlu gaciler ulen yiyonuz yiyonuz ustune utanmadan ameliyat gunu bile yiyonuz sonra tohtor beni ger kes biç ben olsam kovalardım hepiciğinizi sizlemi uğraşcem len gacılar diyerekten

şaka maka geçmiş gitmiş şimdi iyileşme surecin bitsin resimcikler bekliyor oleceğizzz şekercimmmmmmmmmm muahhhhhhksss

şimdilik birşey yok

bide öyle uykum var ki anlatamam.
dün geç yattım. tatar ramazanı izledim. gece 12.30 da bitti.
bu sabahta 6.30 da kalktım uykusuzummmmmmmmm

hadi ya yok mu

uyu dinlen güç topla ki oyunları bozalım

dizi nasıldı beğendin mi

Ben ettim sen etme:18: Naaptım loo

Biraz önce yüz germe topiğindeydim.Moralim hem bozuldu hemde şükrettim kızlar.Biri yazmış bir yıl geçmiş şişlikleri duruyormuş.Alnının kenarları hala şişmiş kazagistanlılar gibi geniş suratlı olmuş falan üzüldüm.
Bir benmiyim olumlu yazan yazmıyacağım bir yere nazara gelmiyim.Hepsi bitsin geçsin iki üç ay sonra sürecimi yazayım.

canım yazma ben çok inanırım nazara ben dün minik bi kaza geçirdim doktorum da dahil görenlerin nazarına geldim kesin zaten yıldızım çok düşük hemen etkileniyorum ne doktorun başlığına nede buraya tam bi şey yazmıyorum geçsin biraz öyle

doktorumun ısrarı ile ilk banyomu yaptım

banyo dediysem duş al çık vücut sabunlanmadım kafa sabunlandı sadece

elemtre fiş kem gözlere şiş ayakta iken pek bi inceledim :)))karın içeride neredeyse kaburgalarım sayılacak

Son düzenleme:

olmamiiiii zennenin kralını getirtirim tepende de ayak ucunda da oynatırım alttan da görüver diye

doktor uyanık bulmuş manyak gurubu para basıyor benim son dahanda estetik yok minik dokunuş yok

resimler sana özel gelecek yatarken ayakta duşta

Ben ettim sen etme:18: Naaptım loo

uleeeeen daha ne yapıcan kadına haber etmemişsin yüzyılın partisini
:2: :2: :2: ivittt
O da girip ara ara okusaymış banane
suçuylan durmuyo bide uste cıkmaya çalısıyooooo
farkında iseniz pire hanım son tarihi açıktan yazmadık millete özelden oradan buradan yazdık kız nereden bilsin yok yolacak seni haberin ola telde dedi bana :18:
kesecem onu kesecem yazmadı bana bidaha hec yazamıcak tam olacak
abboooo hadiii bakalımm hadi bakalımmm gobişi guzel
kıhkıhkıh ne biri bidaha bişi yaptırmıcammı dedi ne neee neee pek bi analayamadım kıhkıh kendini mi kandırıon sen ne minik dokunusu dokunusun tillahını yaparsın gene hele bi iyileşte
huuu huuu yatarken kısmını gec ayaktakinide geç duştaaa kısmı çok buyuleyici ben o kısmı alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…