Günaydın günaydın güzeller güzelleriBen şimdi gene çok yoğun HEmen kuaför fön,sabah kahvaltı buluşma.Sonra Akşamüstü hasogülo ve jelesec ile buluşma yupiiii hadi bana hemen yallahh
yahu maaşallah ne zaman ayaklandı jelesec... ve anında nasıl buluşma ayarlandı,,, ben daha ihtimalleri düşünedurayım:))
good morning kızlar
Vay vay kimler gelmiş
çakal carlos sana da good morning
var mı ekşın k.k.da haberim ola
geldim geldim yettim gariiii
ulennnn hepinizi yakacam bu siteyide yakacam heee naptınız sizzzzparticiklermi hazırladınızzzzzz gule oynaya gerilip şişirttiniz hee jeliconumuuu vayhsss vayhsssss hee bende gelcektmde kısa bi sureline şu arap emirliklerindeydim şu sınır dışı edilen yakuşuklular için eylem yapıyordum
kıhkıhkıhkıh
jeliconummmmmmmmmmmmm opuyorum kocaman kocamannnnnnnn gergin gobusunden :44: diğerleri beni ilgilendirmez kim operse opsun ayol bişi sancekler şimdi beni ahahaha
nglhp senide öldürcem ifadeni alcem diğer taraftan haberin olsunnn
not : ölüp ne edersem cesetimi bu tayfaya teslim etmeyin valla davulla zurnayla gömerler beni hadi onu geçtim dayanamam zurnaya hortlayıveririm maazallah sajkncjdfnbfdhbvfjghf
Beni yak kendini yak tüm siteyi yak
aman hemde ne gerdiler beniben gerim gerim gerilirken onlar yedi içti oynadı şaka bi tarafa çok güzel bi partiydi emeği geçen tüm arkadaşlarıma tek tek bi daha teşekkür ederim
Öp canım sana serbest bende seni
ahahahahahah kızım sen bizim çetenin ferdisin bizde böyle davul zurna dansöz olmadan olmazerkek dansöz mü istersin cenazede
şimdilik birşey yok
bide öyle uykum var ki anlatamam.
dün geç yattım. tatar ramazanı izledim. gece 12.30 da bitti.
bu sabahta 6.30 da kalktım uykusuzummmmmmmmm
geldim geldim yettim gariiii
ulennnn hepinizi yakacam bu siteyide yakacam heee naptınız sizzzzparticiklermi hazırladınızzzzzz gule oynaya gerilip şişirttiniz hee jeliconumuuu vayhsss vayhsssss hee bende gelcektmde kısa bi sureline şu arap emirliklerindeydim şu sınır dışı edilen yakuşuklular için eylem yapıyordum
kıhkıhkıhkıh
jeliconummmmmmmmmmmmm opuyorum kocaman kocamannnnnnnn gergin gobusunden :44: diğerleri beni ilgilendirmez kim operse opsun ayol bişi sancekler şimdi beni ahahaha
nglhp senide öldürcem ifadeni alcem diğer taraftan haberin olsunnn
not : ölüp ne edersem cesetimi bu tayfaya teslim etmeyin valla davulla zurnayla gömerler beni hadi onu geçtim dayanamam zurnaya hortlayıveririm maazallah sajkncjdfnbfdhbvfjghf
Ben ettim sen etme:18: Naaptım loo
uleeeeen daha ne yapıcan kadına haber etmemişsin yüzyılın partisini
O da girip ara ara okusaymış banane
Biraz önce yüz germe topiğindeydim.Moralim hem bozuldu hemde şükrettim kızlar.Biri yazmış bir yıl geçmiş şişlikleri duruyormuş.Alnının kenarları hala şişmiş kazagistanlılar gibi geniş suratlı olmuş falan üzüldüm.
Bir benmiyim olumlu yazan yazmıyacağım bir yere nazara gelmiyim.Hepsi bitsin geçsin iki üç ay sonra sürecimi yazayım.
heee zenne isityremmm ben zenne yohmi zenne mezarımın depecüğünde oynatırsınız artıkın kıhkıhkıh
ülen oraya fit olmaya gidiyon yemiş içmiş durmuşsunuz kendileri yedi bide sana yedirdiler hepside operasyonlu gaciler ulen yiyonuz yiyonuz ustune utanmadan ameliyat gunu bile yiyonuz sonra tohtor beni ger kes biç ben olsam kovalardım hepiciğinizi sizlemi uğraşcem len gacılar diyerekten
şaka maka geçmiş gitmiş şimdi iyileşme surecin bitsin resimcikler bekliyor oleceğizzz şekercimmmmmmmmmm muahhhhhhksss
Ben ettim sen etme:18: Naaptım loo
:2: :2: :2:uleeeeen daha ne yapıcan kadına haber etmemişsin yüzyılın partisini
O da girip ara ara okusaymış banane
farkında iseniz pire hanım son tarihi açıktan yazmadık millete özelden oradan buradan yazdıkkız nereden bilsin yok yolacak seni haberin ola telde dedi bana :18:
abboooo hadiii bakalımm hadi bakalımmm gobişi guzeldoktorumun ısrarı ile ilk banyomu yaptım
banyo dediysem duş al çık vücut sabunlanmadım kafa sabunlandı sadece
elemtre fiş kem gözlere şiş ayakta iken pek bi inceledim :)))karın içeride neredeyse kaburgalarım sayılacak
kıhkıhkıh ne biri bidaha bişi yaptırmıcammı dedi ne neee neee pek bi analayamadım kıhkıholmamiiiii zennenin kralını getirtirimtepende de ayak ucunda da oynatırım alttan da görüver diye
doktor uyanık bulmuş manyak gurubu para basıyorbenim son dahanda estetik yok minik dokunuş yok
resimler sana özel gelecek yatarken ayakta duşta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?